Karolka 08.11.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Może ktoś coś podpowie. Mój sześciolatek zrobił się bardzo płaczliwy. Czy to norma, może ma ktoś swoje doświadczenie???? a próbowałaś z nim porozmawiać i wypytać co się dzieje ? może sobie z czymś nie radzi i w ten sposób tak reaguje lub chce zwrócić Twoją uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.11.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 http://youtube.com/watch?v=cXXm696UbKY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.11.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 W weekend zmieniamy czas w zegarkach. A jak zmieniacie czas "w zegarkach" swoich maluszków? O ile na wiosnę sprawa w miarę prosta bo szybciej budzimy Anusię, o tyle teraz chyba będzie gorzej my będziemy chcieli poleniuchować a ona łobuzować (a i tak normalnie wstaje o 5:30) a po zmianie czasu to będzie środek nocy Pozdowionka dla Mamusiek Hm ,moje skarby po zmianie czasu chodzą spać o 18 czasami wytrzymają do 18:30..ale w tedy już marudzą ,ziewają same idą do pokoju gdzie śpimy,widać,że są zmęczone bo nie muszę ich lulać itp. A rano no cóż pobudkę mam o 6:30 albo 7... U mnie po zmianie czasu, tak jak i w ubiegłym roku bez zmian, Pawcio się przestawił tak jaki my i wszystko w porządku. Tylko jak wstaje 6-7 to jest jeszcze tak cieeemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.11.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Może ktoś coś podpowie. Mój sześciolatek zrobił się bardzo płaczliwy. Czy to norma, może ma ktoś swoje doświadczenie???? wiesz u dzieci c o 2 lata średnio jest dobrze i źle mój 6-latek płaczliwy był.. jego siostra też .. potem w wieku 8 lat ale spróbuj wybadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.11.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 U mnie po zmianie czasu, tak jak i w ubiegłym roku bez zmian, Pawcio się przestawił tak jaki my i wszystko w porządku. Tylko jak wstaje 6-7 to jest jeszcze tak cieeemno Ale i tak duzo jasniej niz przed zmiana czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.11.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Witam Dołączę się do klubu młodych mam. Nasza kluseczka: Marianna 21/08/2006 3950g i 56cm urodzona w 37tc Ciąża patologiczna i cała spędzona w łóżku i na patologii W chwili obecnej młoda demoluje całe mieszkanie. Pisałyście o lekach na przeziębienie. Ja nadal karmię i gorąco polecam Sinupret - potrafi zdziałać cuda - jest bezpieczny dla kobiet w ciąży i karmiących - przeziębienie przechodzi po 1 dniu kuracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 10.11.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 witaj glowac. ja tez jeszcze karmie ale tylko w nocy.probuje malego odstawic bo mi sie budzi czesto i w pracy padam na pysk,ale on tak placze ze nie mam serca.i nie placze kasiazkowych 5 minut.moze jak skonczy rok to znow podejme probe. ja mimo ze karmie biore rozne leki o czym pisalam wczesniej.takie jest tutaj do tego podejscie.oczywiscie zadnych silnych nie i antybiotykow tez nie. wiecej naturalnych typu czosnek miod i cebula.bardzo pomaga. W chwili obecnej młoda demoluje całe mieszkanie. kochana Marianna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 12.11.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam Dołączę się do klubu młodych mam. Nasza kluseczka: Marianna 21/08/2006 3950g i 56cm urodzona w 37tc Ciąża patologiczna i cała spędzona w łóżku i na patologii W chwili obecnej młoda demoluje całe mieszkanie. Pisałyście o lekach na przeziębienie. Ja nadal karmię i gorąco polecam Sinupret - potrafi zdziałać cuda - jest bezpieczny dla kobiet w ciąży i karmiących - przeziębienie przechodzi po 1 dniu kuracji duza ta Wasza kluseczka jak na 37 tc. )) Moja kluseczka jest z 25 tc. i wazyła 830 g (spadek do 700g) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.11.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam Dołączę się do klubu młodych mam. Nasza kluseczka: Marianna 21/08/2006 3950g i 56cm urodzona w 37tc Ciąża patologiczna i cała spędzona w łóżku i na patologii W chwili obecnej młoda demoluje całe mieszkanie. Pisałyście o lekach na przeziębienie. Ja nadal karmię i gorąco polecam Sinupret - potrafi zdziałać cuda - jest bezpieczny dla kobiet w ciąży i karmiących - przeziębienie przechodzi po 1 dniu kuracji duza ta Wasza kluseczka jak na 37 tc. )) Moja kluseczka jest z 25 tc. i wazyła 830 g (spadek do 700g) malutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 12.11.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 u nas tez bylo przez dlugi czas malutko.dostalam juz wtedy pamietam wspomagacze jakies tam i malutki urodzil sie z waga 3600.w ogole bardzo wazne aby dziecko w tych wlasnie tygodniach przybieralo,bo sie rozwija.w ogole dostalam wyklad ze malo jem itp.a teraz znowu nie moge tej nadwagi zgubic tak sie z tym jedzeniem wtedy rozpedzilam.ale co tam.Dawidzio jest cudny i kochany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.11.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 To ja sie pochwale, dzisiaj zobaczył światło dzienne pierwszy zabek w szczęce mojego młodszego synka, a ma juz 9,5 miesiaca. Pewnie niedługo pojawia się nastepne. Chodzić tez juz zaczoł, choć jeszcze samodzielnie to sie boi i potrzebuje reki do wsparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 12.11.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 hej ullerowa.to najszczersze gratulacje.opic zabka!!! pojawia sie na pewno nastepne.a ktory mu wyszedl? a u nas zabkow 5 ,pierwsze byly jedynki na dole potem dwojka u gory.smiesznie tak.a teraz jedynki wylazly u gory i swedza go.gryzie wszystko i wszystkich.najgorzej jak go karmie piersia a on sie zapomni..... z chodzeniem tak samo jak u ciebie.Dawidek bardzo jest ostrozny,chodzi sobie po mieszkaniu ale tylko o cos raczka oparty.stanie nieraz sam na kilka sekund jak cos w lapkach oglada ale jak sie skapnie ze obok nic nie ma do oparcia to siada na dupce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.11.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 wyszła mu dolna prawa jedynka z chodzeniem to tak samo, no i przy wszystkim co się da staje bo musi wyzsze poziomy sobie poogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 12.11.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 mi sie podoba jak na cos sie wdrapuje.np.przewraca butle z woda 3l stojaca kolo krzesla i wchodzi zeby widziec co na krzesle jest.a duzo takich roznych kombinacji.w ogole w glowie mi sie nie miesci jakie te dzieci sa madre.nic mu nie pokazuje a on sam probuje.wchodzi na schody szybko jak perszing.zejsc jeszcze nie umie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.11.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 u mnie edukacja nastepuje błyskawicznie podczas podgladania starszego brata, którego próbuje naśladowac zabawnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 12.11.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 uwilebiam patrzec na takie sytuacje.mam nadzieje ze wlasnie moje drugie dziecie tak bedzie robic.mysle ze nawet lepiej sie wychowuje drugie jak pierwsze troche starsze.tyle zabawy i tyle wzruszen. moze w przyszlym roku zaczniemy sie starac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 12.11.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam mamusie !!! Chciałabym, zapisać się do Waszego klubu!!!(Mam nadzieję że mnie przyjmiecie) Mój synek Kamil urodził sie 18/03/2006 roku wazył 3400g, 54 cm. Drugi syn (Filipek lub Jaruś) prawdopodobnie urodzi sie w lutym 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 12.11.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 to podwojne gratulacje agwapi.witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 12.11.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Dzięki za przyjęcie. Odpisałabym Ci aga1401 w dzienniku ale nie widzę Twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 13.11.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 nie mam swojego bo u nas niewiele sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts