Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Mlodych Mam

AniaS79

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W weekend zmieniamy czas w zegarkach. A jak zmieniacie czas "w zegarkach" swoich maluszków? O ile na wiosnę sprawa w miarę prosta bo szybciej budzimy Anusię, o tyle teraz chyba będzie gorzej my będziemy chcieli poleniuchować a ona łobuzować :lol: (a i tak normalnie wstaje o 5:30) a po zmianie czasu to będzie środek nocy :roll:

Pozdowionka dla Mamusiek

Hm ,moje skarby po zmianie czasu chodzą spać o 18 :o czasami wytrzymają do 18:30..ale w tedy już marudzą ,ziewają same idą do pokoju gdzie śpimy,widać,że są zmęczone bo nie muszę ich lulać itp. A rano no cóż pobudkę mam o 6:30 albo 7... :-?

U mnie po zmianie czasu, tak jak i w ubiegłym roku bez zmian, Pawcio się przestawił tak jaki my i wszystko w porządku. Tylko jak wstaje 6-7 to jest jeszcze tak cieeemno :roll: :wink:

Witam

Dołączę się do klubu młodych mam.

Nasza kluseczka:

Marianna 21/08/2006 3950g i 56cm urodzona w 37tc :lol:

Ciąża patologiczna i cała spędzona w łóżku i na patologii :cry:

W chwili obecnej młoda demoluje całe mieszkanie.

Pisałyście o lekach na przeziębienie.

Ja nadal karmię i gorąco polecam Sinupret - potrafi zdziałać cuda - jest bezpieczny dla kobiet w ciąży i karmiących - przeziębienie przechodzi po 1 dniu kuracji :p

witaj glowac.

ja tez jeszcze karmie ale tylko w nocy.probuje malego odstawic bo mi sie budzi czesto i w pracy padam na pysk,ale on tak placze ze nie mam serca.i nie placze kasiazkowych 5 minut.moze jak skonczy rok to znow podejme probe.

ja mimo ze karmie biore rozne leki o czym pisalam wczesniej.takie jest tutaj do tego podejscie.oczywiscie zadnych silnych nie i antybiotykow tez nie.

wiecej naturalnych typu czosnek miod i cebula.bardzo pomaga.

kochana Marianna :D

Witam

Nasza kluseczka:

Ja nadal karmię i gorąco polecam Sinupret - potrafi zdziałać cuda - jest bezpieczny dla kobiet w ciąży i karmiących - przeziębienie przechodzi po 1 dniu kuracji :p

duza ta Wasza kluseczka jak na 37 tc. :))) Moja kluseczka jest z 25 tc. i wazyła 830 g (spadek do 700g)

Witam

Nasza kluseczka:

duza ta Wasza kluseczka jak na 37 tc. :))) Moja kluseczka jest z 25 tc. i wazyła 830 g (spadek do 700g)

malutko

u nas tez bylo przez dlugi czas malutko.dostalam juz wtedy pamietam wspomagacze jakies tam i malutki urodzil sie z waga 3600.w ogole bardzo wazne aby dziecko w tych wlasnie tygodniach przybieralo,bo sie rozwija.w ogole dostalam wyklad ze malo jem itp.a teraz znowu nie moge tej nadwagi zgubic tak sie z tym jedzeniem wtedy rozpedzilam.

ale co tam.Dawidzio jest cudny i kochany.

hej ullerowa.to najszczersze gratulacje.opic zabka!!! pojawia sie na pewno nastepne.a ktory mu wyszedl?

a u nas zabkow 5 :o ,pierwsze byly jedynki na dole potem dwojka u gory.smiesznie tak.a teraz jedynki wylazly u gory i swedza go.gryzie wszystko i wszystkich.najgorzej jak go karmie piersia a on sie zapomni..... :roll:

z chodzeniem tak samo jak u ciebie.Dawidek bardzo jest ostrozny,chodzi sobie po mieszkaniu ale tylko o cos raczka oparty.stanie nieraz sam na kilka sekund jak cos w lapkach oglada ale jak sie skapnie ze obok nic nie ma do oparcia to siada na dupce. :lol:

mi sie podoba jak na cos sie wdrapuje.np.przewraca butle z woda 3l stojaca kolo krzesla i wchodzi zeby widziec co na krzesle jest.

a duzo takich roznych kombinacji.w ogole w glowie mi sie nie miesci jakie te dzieci sa madre.nic mu nie pokazuje a on sam probuje.wchodzi na schody szybko jak perszing.zejsc jeszcze nie umie.