krzycha16a 25.06.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 A tak ogólnie to czy jest się tu czego bać ??? Sebo8877 Pewnie, że nie ma czego Pozdrawiam żona krzycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.06.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 A czy przyszły tata może sie tu u Was zapisać ??? Sebo8877 Pewnie Ja prezes, tata córki się zgadzam Jako iż młodszy stażem - mogę objąc funkcje v-ce prezesa A tak ogólnie to czy jest się tu czego bać ??? Sebo8877 A czego tu się bać, chyba, że masz zamiar rodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 25.06.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 3 jak najbardziej ale moze nie w jednym rzucie hihi:) U nas niestety rotawirus konczy sie u Macka natychmiast szpitalem:( młody ma problemy jelitowe i własnie na to był operowany. I dla nas to najgorsza z mozliwych przypadłosc jaka moze złapac:( No jasne ,że jest sie czego bac kolory i konsystencje kup, kolki, nawały pokarmu:):) w sam raz dla niewiedzacego co go czeka tatusia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 25.06.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 U nas niestety rotawirus konczy sie u Macka natychmiast szpitalem:( młody ma problemy jelitowe i własnie na to był operowany. I dla nas to najgorsza z mozliwych przypadłosc jaka moze złapac:( Przeszkadzajka - a nie mozna by go zaszczepic? Sa juz szczepionki na rota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 25.06.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 hm a nie wiesz czy mozna szczepic 3latka? słyszłam o szczepionkach dla niemowlaków jedynie. Szczepie ich na menigokoki jak mi sie uda bo od 2 miesiecy dzien przed szczepieniem któres ma goraczke zawsze wrrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 25.06.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 3 jak najbardziej ale moze nie w jednym rzucie hihi:) U nas niestety rotawirus konczy sie u Macka natychmiast szpitalem:( młody ma problemy jelitowe i własnie na to był operowany. I dla nas to najgorsza z mozliwych przypadłosc jaka moze złapać Niestety moje dzieci (cała trójka) właśnie to "świństwo'"przynosili najczęściej . No cóż.. życzę aby było dobrze, może lepiej nie martwić się na zapas. Pozdrawiam żona Krzycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 25.06.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 dzieki za pocieszenie:( poczytałam o szczepionkach na rota i dzieci które maja problemy jelitowe nie moga ich przyjac tak czy siak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 25.06.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 dzieki za pocieszenie:( poczytałam o szczepionkach na rota i dzieci które maja problemy jelitowe nie moga ich przyjac tak czy siak. Ja osobiście (myślę, że nie rozpętam tu wojny forumowej) nie jestem zwolennikiem wszelkich szczepień. Ale...decyzja należy do prowadzącego lekarza pediatry i samej mamy. Pozdrawiam żona Krzycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 25.06.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Chyba te buźki lepsze niż podwójny tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.06.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 A u nas idą zęby . Bidulek zanim zasnął na dobre przez 2 godziny się wybudzał płaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 25.06.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 my tez specjalnie nie szczepimy na menigo i pneumo zalecili nam pediatrzy z uwagi na częste wizyty w szpitalu.Na rota bardzo chetnie Macka ale chyba nie da rady:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.06.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 A czy przyszły tata może sie tu u Was zapisać ??? Sebo8877 Pewnie Ja prezes, tata córki się zgadzam cześć chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 25.06.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witajcie, zgłaszam się do Klubu Wiecznie Młodych. Moje maluchy to: Julek (4,5 roku) i być może Julka. Może we środę poznamy płeć maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.06.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 A czy przyszły tata może sie tu u Was zapisać ??? Sebo8877 Pewnie Ja prezes, tata córki się zgadzam cześć chłopaki Cześć Olka A Bezana też wpiszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 kaśka maciej Uuuuuuuuuuu, ja widzę, ze to rzeczywiście wątek dla MŁodych Mam nic tu po mnie moje dzieci dawno temu przestały sikać do pampersów, obydwoje latem: metoda na przetrzymanie nocniczki i wkładka sedesowa to temat dla początkujących mam niekoniecznie młodych ja to ani początkująca, ani młoda.... ale to do RADY STARSZYCH się zapisuję jako asystentka prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.06.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 kaśka maciej Uuuuuuuuuuu, ja widzę, ze to rzeczywiście wątek dla MŁodych Mam nic tu po mnie moje dzieci dawno temu przestały sikać do pampersów, obydwoje latem: metoda na przetrzymanie nocniczki i wkładka sedesowa to temat dla początkujących mam niekoniecznie młodych ja to ani początkująca, ani młoda.... ale to do RADY STARSZYCH się zapisuję jako asystentka prezesa ...bedziesz mnie po plecach smyrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 25.06.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 jea zostałęś prezesem Klubu Młodych Mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.06.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 jea zostałęś prezesem Klubu Młodych Mam? Nooooo, chiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 ...bedziesz mnie po plecach smyrać... i co jeszcze szefuńciu???????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 26.06.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witam i dzis postaram sie wporwadzic jakis porzadek organizacyjny Na poczatek troche statystyki: jest nas juz 31! ( z Anisia 32 - ale nie wiem, czy ona tu tylko tak zajrzala, czy tez sie zapisuje ), w tym jedna przyszla ( alex_ ) . Mamy honorowego prezesa ( Jea ) i jego zastepce ( Sebo ). Rada Starszych w tej chwili liczy trzy czlonkinie: Frosch, Edzia, Kaskamaciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts