Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Mlodych Mam

AniaS79

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Popatrz na wózki polskiej firmy Deltim. My mamy od roku model Fokus, też często z małym chodzę na spacer w pole, póki co bezawaryjny. Ceny całkiem przystępne jak na wózki ( my za komplet gondola+spacerówka+fotelik do auta zakładany również na stelaż wózka płaciliśmy jakoś 1100 zł, czyli jak na nowy wózek znośnie). Aaa no i mają świetnie działający serwis, o którym czytałam gdzieś jeszcze przed zakupem i miałam okazję przepraktykować. Mąż połamał jedną część (ze swojej winy i głupoty) jeszcze zanim synek się urodził, po wózek przyjechał kurier, zabrał, a za 2 albo 3 dni miałam już z powrotem naprawiony. I nawet wymienili połamaną część bezpłatnie.

Pozdrawiam

no to fajna z niej dzidziula. alex wklej jakies zdjecie twojej perelki.

nasz szkrab zaczal lepiej jesc,nie zapeszajac.i smieje sie do meza ze na swieta polecimy do polski z pulpecikiem :D

no jutro mężulo obiecał wrzucić fotki na serwer, to wstawię

a tak poza tym to moja kruszynka zrobiła taką kupinę, że również oberwałam, oczywiście bez pominięcia wszystkich ciuchów wierzchnich :lol: :lol:

Witam

Dołączę się do klubu młodych mam.

Nasza kluseczka:

Marianna 21/08/2006 3950g i 56cm urodzona w 37tc :lol:

Ciąża patologiczna i cała spędzona w łóżku i na patologii :cry:

W chwili obecnej młoda demoluje całe mieszkanie.

Pisałyście o lekach na przeziębienie.

Ja nadal karmię i gorąco polecam Sinupret - potrafi zdziałać cuda - jest bezpieczny dla kobiet w ciąży i karmiących - przeziębienie przechodzi po 1 dniu kuracji :p

duza ta Wasza kluseczka jak na 37 tc. :))) Moja kluseczka jest z 25 tc. i wazyła 830 g (spadek do 700g)

To prawda Kasiu - strach mysleć co by się stało, gdybym jeszcze poleżała i donosiła ją do końca :lol: mały zawodnik sumo :lol:

Oj ale Twoja niunia to kruszynka była - na pewno teraz to piękna pannica :p

sebo8877 osobiście polecam Bebecara (nawet używanego na allegro warto kupić).

Bardzo dobre wózki ma także emmaljunga - nie przypadkowo zwane "czołgami" - wózek wjedzie dosłownie wszędzie :D

Witam wszystkie mamy i Prezesa :)

Dyelmat - mam - wózek mi poleccie - w normalnej cenie na pompowanych kolach - bo mam teren na 4x4 :-?

Pozdrawiam i dzięki za wskazówki

v-ce prezes sebo8877 :wink:

Witam wszystkie mamy i drugiego prezesa :D

W wózkach, to biegły byłem 8 lat temu :(

glowac, śliczna "kluska" :D

Aga J.G, dobrze, że jesteś zaś :p

pozdrawiam

prezes jea :wink: