Rom 13.12.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 A ja nie widziałem samego momentu urodzenia. Byłem przy żonie przez 12 godzin porodu ale w końcu skończyło się wszystko cesarką. Te pół godziny na korytarzu były straszne. Ale wszystko się dobrze skończyło i od prawie pół roku córcia jest z nami a te pół roku to kiedy minie? Bo moja też jest prawie półroczna... I jeszcze jedna forumowa dziewczynka od wczoraj jest już pełnym półroczniakiem 25 grudnia nasz Martusia skończy pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 16.12.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 witajcie moja klunia ma dobre 4 miesiące, ale głównie mam pytanko jak rozszerzałyście dietę, bo w połowie stycznia czeka nas żłobek i niestety sama cycia nie wystarczynie wiem za bardzo jak to połączyć, bo chcę najpierw jabłuszko, a mleko jak najpóźniej i kiedy zacząć żeby zdążyć, chciałam ominąć etap butli na rzecz niekapka, da radę tak z mlekiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.12.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Witajcie, jestem mamą Piotrusia (8l.), Kubusia (5) i Elizy urodzonej 7 czerwca tego roku.Codo rozszerzania diety - mała odrzuciła cyca po ukończeniu 3 miesiąca, potem odrzuciła butlę. Karmimy się tylko łyżeczką idzie nam bardzo sprawnie, mała mało kiedy ubrudzona przy jedzeniu. Od 4 miesiąca zaczęłam podawać słoiczkowe zupki i deserki. Mała nie lubi mleka, zjada je tylko z kaszką.Alex, w styczniu mała będzie miała skończone 5 miesięcy, więc spokojnie możesz jej dawać coś innego niż mleko. Polecam właśnie łyżeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.12.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witam kochane o jedzonku dla dzidzi nio ja jeszcze troszkę muszę zaczekać a ja sobie czekam na skurcze 6 grudnia miałam zdjęty pesar i wszyscy myśleli że to nastąpi już a tu masz , nic się nie dzieje a ja tak się boję że wyląduję w święta w szpitalu a tak nie chcę a co najgorsze nie mam wybranego imienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 22.12.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Witam kochane o jedzonku dla dzidzi nio ja jeszcze troszkę muszę zaczekać a ja sobie czekam na skurcze 6 grudnia miałam zdjęty pesar i wszyscy myśleli że to nastąpi już a tu masz , nic się nie dzieje a ja tak się boję że wyląduję w święta w szpitalu a tak nie chcę a co najgorsze nie mam wybranego imienia Z tego wszystkiego spadłyśmy na 2 stronę, widać że mamy gotują na święta Też z imieniem miałam problemy ale jakoś poszło, trzymamy kciuki za rozwiązanie pierwsza próba z łyżeczki z jabłuszkiem za nami, ale średnio entuzjastyczna reakcja Mam pytanko takie troszkę relaksowe: czy w całej Polsce jest tak że dziewczynki na różowo a chłopcy na niebiesko?? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.12.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam się bo dawno nie zaglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena31 27.12.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam, wiem że to nie miejsce na moje pytanie i mnóstwo jest na ten temat w internecie ale nie mam czasu przeglądac. Jestem młodą mamusia i miałam w przerwę w budowaniu. Czy możecie mi odpowiedziec na pytanie: Czy na materiały zakupuione po grudniu 2007 tez będzie można odliczy podatek vat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.12.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Mam pytanko takie troszkę relaksowe: czy w całej Polsce jest tak że dziewczynki na różowo a chłopcy na niebiesko?? pozdrowionka Ha, nie, w Warszawie jest na odwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 27.12.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 I u mnie w domu. Może nie tyle na odwrót, co w ogóle brak tolerancji dla różu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.12.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Ja też nie za bardzo lubie ten podział, bo róż mnie denerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.12.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 wiele kolorów pasuje dla chłopców i dziewczynek, ale może podział na różowe/niebieskie pomaga rozróżnić czy to chłopak czy dziewczyna? zwłaszcza na początku osobiście sugeruję się różem choć Matika już kilka pań brało za dziewczynkę mimo błękitów czy brązów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 29.12.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Dziewczyny, podpowiedzcie mi co zrobić, bo ja z tym moim młodszym gnojkiem nie wytrzymam. Ma dwa lata i dwa miesiące i nie chce siadać na nocnik. Leje w majty i już. Nie pomaga tetrowa pielucha, chodzi z mokrą. Jak go przekonać? Nie wiem, jak ja to zrobiłam, ale moja Sara mając rok wołała na nocnik i nie robiła w majtki, a ten potwór nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 29.12.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Ja nie widzę innego sposobu jak... poczekać jeszcze troche On po prostu jeszcze "tego nie czuje"... Spróbuj za jakieś 2-3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 29.12.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Witam kochane wrescie w domu 21 grudnia urodzilam synka Karol Mateusz wazy 4.930 i 58 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.12.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Dziewczyny, podpowiedzcie mi co zrobić, bo ja z tym moim młodszym gnojkiem nie wytrzymam. Ma dwa lata i dwa miesiące i nie chce siadać na nocnik. Leje w majty i już. Nie pomaga tetrowa pielucha, chodzi z mokrą. Jak go przekonać? Nie wiem, jak ja to zrobiłam, ale moja Sara mając rok wołała na nocnik i nie robiła w majtki, a ten potwór nie chce. Anisia, ale kochasz go nie?? Moja córa też zaczęła wcześniej korzystać z nocnika, synek miał zdecydowanie więcej zanim "zatrybił" w czym rzecz Dodam jeszcze, że syn zdecydowanie lepiej mówił, no i teorii był obcykany jak ta lala Spróbuj za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 29.12.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 ło matko!!! jak mogłam przeoczyć tak fajny wątek?! to może ja też powiem jak z nami jest: półtorej dziecia Maja 3 latek i XXX w brzuszku 4-ty miesiąc pozdrawiam Wszystkich Ola agnieszkakusi - Twoja córcia 2004? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 29.12.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Anisia, ale kochasz go nie?? Zapomniałaś już, że jestesmy wyrodnymi matkami? Jasne, że kocham. To w ogóle jest bardzo mądry chłopczyk, chociaż gadać nie chce i w majty leje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.12.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Anisia, ale kochasz go nie?? Zapomniałaś już, że jestesmy wyrodnymi matkami? Jasne, że kocham. To w ogóle jest bardzo mądry chłopczyk, chociaż gadać nie chce i w majty leje. ależ skąd daj mu jeszcze trochę czasu, nauczy się na 100% zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 29.12.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Pewnie tak. Muszę się uzbroić w cierpliwość, ale porównując z Sarą to ona w tym wieku już dawno wołała. nawet na noc nie miala zakładanej pieluchy.Widać musi sam dojrzeć do tego, tak jak było z piciem. Nie umiał z kubka. Cały czas z butelki. Przyznam, że i mnie tak było wygodniej, bo butla do ręki i spokój, a nie męczyc się z kubeczkami, łyżeczkami... Tymczasem parę dni temu wziął kubeczek i zaczął z niego pić. Sam. I już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 29.12.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Witam kochane wrescie w domu 21 grudnia urodzilam synka Karol Mateusz wazy 4.930 i 58 cm Karolka - ogromniaste gratulacje od Matki Zalozycielki Ale chlop na schwal !!! Oby zdrowo rosl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts