alex_ 04.03.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 sądzę że jakieś zapalenie, ja obstawiam na rota bez wymiotów, jak się nie poprawi to do szpitala p.doktor odrzuciła rota bo nie ma wymiotów Hmm, a dlaczego nie wierzysz swojej lekarce? A ile razy mala sie zalatwila? Mnie to wyglada na zabki. Generalnie jej wierzę, ale kluska była na obserwacji w szpitalu, a tam szalała jakaś biegunka, dlatego tak mi nie pasi, bo ząbków nie widać ale ostatnia nocka była przespana, także może światełko w tunelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.03.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Zdrówka dla dagmarki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.03.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 ZDRÓWKA DLA DAGMARKI ŻYCZĘ Dziękujemyyyyyy............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 05.03.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 A jak Dagmarka ????? Czy już lepiej ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.03.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam wszystkie mamy Dzieciaczkom chorujacym życzę zdrowia - mamom wytrwałości - a z placu boju z moim Filipem wszystko gra jak oragny w kościele - butla kupa spanie- butla spanie pampers- kupa - butla - i tak dalej - ogólnie jest pięknie:) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 05.03.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 to milo u nas bylo tak samo ale zamiast butli cyc a malemu zeszly te kropki jutro mam nadzieje ze go zaszczepia.lekarz oczywiscie kazal czekac jak poszlam z tymi kropkami,nie mial pjecia co to jest.a na slowo wapn otworzyl oczy jak bym powiedziala cos nie z tej ziemi irlandia-dziwni ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.03.2008 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam mamuśki widzę, że vicek się udziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 06.03.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 A jak Dagmarka ????? Czy już lepiej ????? Zrobiliśmy badanie moczu, krew miała kilka dni wcześniej i po ogólnym zachowaniu doszliśmy do wniosku z lekarką, że to jednak ząbki z tymże to jest przypadek inny i najpierw się pchają górne apetytu brak, marudność sinusoidalna, lekkie rozwolniątko a temp. już w normie, ciekawe kiedy się pojawią te zęby i jak cycek to wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 alex super że badania są w porzadku cuc do żąbków się przyzwyczaja chyba że Dagusia będzie chciała zagryść nieco więc nie jest to przyjemne Na moje dzieci zawsze działała moja silna reakcja czyli one do mnie z zębami a ja glośno mowię auuuuuu z obolałą miną one zwykle w płacz ale za trzecim razem kojarzyły że przygryzanie unieszczęśliwia karmicielkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 06.03.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 alex super że badania są w porzadku cuc do żąbków się przyzwyczaja chyba że Dagusia będzie chciała zagryść nieco więc nie jest to przyjemne Na moje dzieci zawsze działała moja silna reakcja czyli one do mnie z zębami a ja glośno mowię auuuuuu z obolałą miną one zwykle w płacz ale za trzecim razem kojarzyły że przygryzanie unieszczęśliwia karmicielkę no to moja córka to jest udany egzemplarz, bo już dziąsłami próbowała zagryzać, że czułam że boli i robiłam to samo czyli auuuuu, a ona co oczy duże, rozluźniała cyca i uśmiech na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam mamuśki widzę, że vicek się udziela cześć jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 alex super że badania są w porzadku cuc do żąbków się przyzwyczaja chyba że Dagusia będzie chciała zagryść nieco więc nie jest to przyjemne Na moje dzieci zawsze działała moja silna reakcja czyli one do mnie z zębami a ja glośno mowię auuuuuu z obolałą miną one zwykle w płacz ale za trzecim razem kojarzyły że przygryzanie unieszczęśliwia karmicielkę no to moja córka to jest udany egzemplarz, bo już dziąsłami próbowała zagryzać, że czułam że boli i robiłam to samo czyli auuuuu, a ona co oczy duże, rozluźniała cyca i uśmiech na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 07.03.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Witajcie Mamusie Pozwolicie sie przylaczyc? Jestem mama prawie 5-letniego Antosia i 9-miesiecznego Jasia. Szczerze mowiac milo mi, ze nie tylko moj szkrab bojkotuje wszystko poza cycusiem mamusi. No nie wszystko, dobre sa jeszcze wszelkie owoce, marchewka i ziemniaczki gotowane na parze. Ale kaszka to juz gryzie w zeby. A Tosiek tak ladnie po niej spal. A tak ma pobudke mniej wiecej co 2 godziny. I do tego jeszcze wychodza nam zabki, a jak juz wychodza to hurtowo - w styczniu wyszly 4. No to co, pasuje do Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.03.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Witajcie Mamusie Pozwolicie sie przylaczyc? Jestem mama prawie 5-letniego Antosia i 9-miesiecznego Jasia. Szczerze mowiac milo mi, ze nie tylko moj szkrab bojkotuje wszystko poza cycusiem mamusi. No nie wszystko, dobre sa jeszcze wszelkie owoce, marchewka i ziemniaczki gotowane na parze. Ale kaszka to juz gryzie w zeby. A Tosiek tak ladnie po niej spal. A tak ma pobudke mniej wiecej co 2 godziny. I do tego jeszcze wychodza nam zabki, a jak juz wychodza to hurtowo - w styczniu wyszly 4. No to co, pasuje do Was? Jak dla mnie idealnie :D , jeszcze tylko opinia szefów potrzebna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
didaii 07.03.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 To może i ja tak nieśmiało się podłączę? Mam takiego małego smyka w domu - Mikołajka. Właśnie niedawno skończył rok (28.02). Ma całe 9 zębów - i dwa następne w drodze Nie chodzi, nie raczkuje (bo mu się nie chce ). Tzn. przemieszcza się na swój sposób - "jeździ pupą" na siedząco Hmm, co tu jeszcze.... Je już praktycznie wszystko (w granicach rozsądku oczywiście ), ostatnio nawet cierpi na jakiś mlekowstręt, żadnych kaszek itd.nie chce , no chyba,że serek jakiś mu wcisnę- zdecydowanie preferuje mięso. Jesienią zaczynamy budowę domku, bo nam trochę ciasno - a na razie rozpoczęliśmy batalię z przepisem działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.03.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Witam Ja jestem za a reszta wypowie się za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 10.03.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Moja Dagmara chyba doszła do siebie, piszę "chyba" co by nie zapeszyć a tak serio to znalazłam na nią sposób ma tak od urodzenia i to się sprawdza jak ją pochwalic to na drugi dzień jest niegrzeczna i odwrotnie jak po narzekam to staje się taki słodziak niezłe co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.03.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam nowe mamy u nas choroby za płotem tylko pojawił się problem z napletkiem u synka 10 m cy jest zaczerwieniony i pojawił się chyba często poruszany temat na forach dziecięcych jak pielęgnować małego faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.03.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 My regularnie po kąpieli manipulujemy przy sprzęcie Tomka. Jest duża poprawa bo do niedawna nie dało się tego napletka zsunąć i czekałby go zabieg. MAm pytanko: zauważyłam u Tomka niepokojący objaw: czerwone policzki , ciężko mi było stwierdzić na co może byc to alergią, ale chyba juz wiem mleko - dostał dziś rano 2 łyżki jogurtu naturalnego i po 3 godzinach poliki zapłonęły. Czy ten problem jest komuś nieobcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.03.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 My regularnie po kąpieli manipulujemy przy sprzęcie Tomka. Jest duża poprawa bo do niedawna nie dało się tego napletka zsunąć i czekałby go zabieg. MAm pytanko: zauważyłam u Tomka niepokojący objaw: czerwone policzki , ciężko mi było stwierdzić na co może byc to alergią, ale chyba juz wiem mleko - dostał dziś rano 2 łyżki jogurtu naturalnego i po 3 godzinach poliki zapłonęły. Czy ten problem jest komuś nieobcy? czy polega to na lekkim odsuwaniu napletka ? mnie obraz czerwonych polików nie jest obcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts