mbz 29.01.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Chyba czas żebym tu wróciła, teraz będę młoda mama nie tylko duchem Gratulacje!!! trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.01.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 dzieki dziewczyny Cóż samopoczucie raz lepsze raz gorsze,musimy duzo leżeć, prowadzić oszczędny tryb życia i mieć nadzieję że dotrwamy choć do 36 t.c. Ale zawsze mogło być gorzej np. całkowity zxakaz wychodzenia, i leżenie non stop. Przygotowania w toku, powolutku i do przodu mam nadzieje że zdążymy ze wszystkim na czas a dziecnie bedzie sie spieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.01.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Aga musi być dobrze, cały czas kciuki trzymam Ja też musiałam leżeć i strasznie na to narzekałam A było tak fajnie, mąż koło mnie skakał ja tylko paluszkiem pokazywałam co trzeba zrobić Teraz by się poleżało a nie ma jak U nas się poprawiło morfologia jest lepsza. Może nie cudowna ale nie na dolnych granicach. Także na razie nie ma powodu do podawania preparatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 29.01.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ja mialam bardzo ciezki pierwszy porod.minely dwa lata.chcemy znow zaczac starania, ale po ostatniej wizycie u gina mam milion obaw.powiedziala mi ze w przyszlosci czeka mnie zabieg plastyczny poniewaz obnizaja mi narzady.dokladnie jej nie zrozumialam.duuuuzo mi mowila ze sie nie oszczedzalam po pierwszym porodzie itp. mowila ze spokojnie mozemy juz starac sie o kolejne dziecie, i ze raczej bedzie wszystko ok.ale ja mam juz wizje ze strace i w ogole.tak sie zablokowalam ze nie wiem co robic.czy moze ma ktoras z mam doswiadczenia jak moje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.01.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 aga ja takich doświadczeń nie mam ale myślę że nie ma co się od razu źle nastawiać. Każda ciąża jest inna i to że poprzednia była ciężka wcale nie musi onaczać że ta też taka będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witam mamusie Wczoraj widziałem na usg moje dwie córeczki. Leci im 26 tydzień. Mam nadzieję że nie będą się zbytnio spieszyć na ten świat i jescze trochę wytrzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.01.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witam mamusie Wczoraj widziałem na usg moje dwie córeczki. Leci im 26 tydzień. Mam nadzieję że nie będą się zbytnio spieszyć na ten świat i jescze trochę wytrzymają Romuś ...musisz swoje forum założyć.... ten temat to : klub młodych mam... a Ty Romuś ani nie mama ani nie młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam mamusie Wczoraj widziałem na usg moje dwie córeczki. Leci im 26 tydzień. Mam nadzieję że nie będą się zbytnio spieszyć na ten świat i jescze trochę wytrzymają Romuś ...musisz swoje forum założyć.... ten temat to : klub młodych mam... a Ty Romuś ani nie mama ani nie młoda No i od razu mnie wywala ale nie znalazłem klubu tatusiów A za to "ani nie młoda" to nie wiem co Ci zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.01.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam mamusie Wczoraj widziałem na usg moje dwie córeczki. Leci im 26 tydzień. Mam nadzieję że nie będą się zbytnio spieszyć na ten świat i jescze trochę wytrzymają Romuś ...musisz swoje forum założyć.... ten temat to : klub młodych mam... a Ty Romuś ani nie mama ani nie młoda No i od razu mnie wywala ale nie znalazłem klubu tatusiów A za to "ani nie młoda" to nie wiem co Ci zrobie hmmmm, może weźmiesz mnie na osobistą rozmowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 kiepsko możesz po takiej rozmowie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.01.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 kiepsko możesz po takiej rozmowie wyglądać hmmmm...zaryzykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.01.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam mamusie Wczoraj widziałem na usg moje dwie córeczki. Leci im 26 tydzień. Mam nadzieję że nie będą się zbytnio spieszyć na ten świat i jescze trochę wytrzymają Romuś ...musisz swoje forum założyć.... ten temat to : klub młodych mam... a Ty Romuś ani nie mama ani nie młoda No i od razu mnie wywala ale nie znalazłem klubu tatusiów A za to "ani nie młoda" to nie wiem co Ci zrobie Jako Matka Zalozycielka - mam tu glos decydujacy ( moge jeszcze Prezesa i Wiceprezesa honorowych zapytac) - mozesz zostac - gratuluje i trzymam kciuki za coreczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ale się cieszę Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.02.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Aga nie ma co gdybac trzeba się starać, a to jak bedzie nikt nie wie. Ja mam za soba dwie ciąże przebiegane, dziewczyny urodzone po terminie zdrowe jak ryby. A teraz już nie było kolorowe i cały czas drżę o kruszynkę, choć myślę że już wychodzimy na prostą Rom ogromen gratulki i trzymam kciuki żeby dziewczynki jak najdłużej siedziały w brzuszku Monka dobrze że wyniki się poprawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 04.02.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Powodzenia dla oczekujących na dzidzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 07.08.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 A ja już padam na pysk z powodu kolki...wpróbowałam już wszystkoi kompletnie nic. Karmię piersią więc kazali mi się ograniczyć już teraz do mięsa chudego i 3 warzyw oraz jabłka. reszta kompletnie won...mam juz zaawansowana anemie i zastanawiam się jak to sie skonczy, a mała placze iplacze zwariowac mozna poradzcie co robilyscie z kolkami i kiedy to mija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 08.08.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 nam, a dokładnie naszej córci pomógł lek o nazwie saab simplex, niestety w polskich aptekach go wówczas nie było i sprowadzaliśmy od zachodnich sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 08.08.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Olenka dziekuje, wlasnie go zamowilam u kolegi co do niemcowa jezdzi.ob pomogl bo juz nie moge i wyskocze przez okno fix chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.08.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 witam szukam mam które budwały, budują, mieszkają w okolicach miedzy Wyszków Różan Ostrów Mazowiecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 01.03.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ale tutaj cisza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts