marekkk 21.01.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 poszukuje projektu szeregowca na dzialke 7,2m. bardzo prosze o namiary, porady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.01.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Marku to chyba nie do końca takie dowolne bo wg, nowego prawa jesteś zmuszony budować wg projektu o bryle zbliżonej do sąsiadów. Więc albo zapoznanie się z ich projektami, albo projekt indywidualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekkk 26.01.2005 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 tak wiem-warunki zabudowy okreslaja mi dlugosc, wysokosc domu i pochylenie dachu. bardziej chodzi mi o rozmieszczenie pomieszczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 26.01.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 zastanów się czy na pewno chcesz mieszkać w szeregówce? Dużo moich znajomych mieszka w segmentach i gdy jesteśmy u nich nie odczuwamy komfortu mieszkania na ,,swoim,, .Z jednej strony za ścianą słychać ujadającego psa pozostawionego bez opieki (3 godz non-stop) z drugiej zaś sąsiad kłóci sie z żoną na temat wychowywania dzieci a ich pociecha słucha muzy na full zupełnie jakby nad naszymi głowami.Dla mnie to jak mieszkanie w bloku z którego teraz próbuję się wyrwać.To jest wyłącznie moje zdanie może Tobie to nie przeszkadza.Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.01.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Zobacz tutaj: http://www.archon.com.pl/index.php?act=11&pid=1077 jest kilka projektów, np "dom pod cedrami" na działkę 7,6 (pewnie do lekkiej adaptacji, albo "dom pod miłorzębem" 5,6m W ostatnim "Własnym domu" jest opis segmentu "Ania i Anna", Ania na taka działkę o jakiej mówisz Pozdrawiam BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 07.06.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Szukam projektów domów szeregowych.I nie moge takich znależć w necie.Może ktoś spotkał się z takimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13023209 07.06.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Tu masz kilka:http://www.studioatrium.pl/atrium.php?min=&max=&w=&piwnica=0&garaz=0&typ=16&p=src&Submit=szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 08.06.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Dzięki.Trochę to mało, tym bardziej, że w zasadzie koncepcyjnie są to bliźniaki. Dlaczego prawie nie ma szeregowców, o standartowychszerokościach 6, 7, 8, 9 i 10 m. Trochę się ich jednak buduje.Sam to widzę w moim mieście. Są to głównie 3-kondygnacyjne(trzecie-poddasze mieszkalne), na dole lokalik usługowy (albo nie).W sumie oprócz fasady, okien i lukarn to niewiele się różnią.W każdym razie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 13.06.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 STONOGA - szeregowy spocznij http://www.archeton.pl można też powalczyć z bliźniakami chyba CIS - DUO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts