gośka57 31.05.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 szymoszkowa, ja mam tak samo. Nawet nie sądziłam, że można się tak cieszyć z komina na dachu. Mój jest piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 31.05.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam.Popatrzcie co te deszcze narobiły. "Co mnie nie zabije, to wzmocni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 31.05.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Pytanie do wszystkich - ile płaciliscie za sztuke cegły klinkierowej (na komin). Jade w sobote zakupic i nie mam rozeznania w cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 01.06.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 2,35 brutto (MUHR-gładka z otworami,) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 01.06.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 02.06.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam wszystkich. Może ktoś z Wielkopolski kończy stan surowy w najbliższym czasie i może polecić wykonawcę do stau surowego? Budowa koło Czerwonaka pod Poznaniem. Witaj - ja zaczynam w poniedziałek budowę w Mielnie koło Kicina (gm. Czerwonak) a Ty gdzie? Ekipy sama szukałam 3 miesiące i wreszcie wybrałam ekipe z Wronek. Poza tym doszłam do wniosku, że najlepiej szukac ekip z polecenia innych i nie z samego Poznania. Jak weżmiesz profesjonalistów typu hous-pol czy hausner - będziesz miał szybko ale bardzo przedrożysz. Najtaniej budują górale i ekipy s wiosek (zakłady rem- bud) jest takich sporo w naszym rejonie (kicin, kliny, czerwonak).. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mireks6 04.06.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Szukam drewna na więźbę Niektórzy mają to już za sobo i może podzielą się namiarami. Interesują mnie okolice byłego woj. siedleckiego, rejony siedlec, sokolowa podl., minska mazowieckiego itd. Spróbuj w Siedlcach w dawnym "pegecie" na Sokołowskiej. Kupywałem tam deski i chyba krokwie też u nich będę kupował. P.S. Gdzie budujesz swoje "4 ściany"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 04.06.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Witam wszystkich. Może ktoś z Wielkopolski kończy stan surowy w najbliższym czasie i może polecić wykonawcę do stau surowego? Budowa koło Czerwonaka pod Poznaniem. Witaj - ja zaczynam w poniedziałek budowę w Mielnie koło Kicina (gm. Czerwonak) a Ty gdzie? Ekipy sama szukałam 3 miesiące i wreszcie wybrałam ekipe z Wronek. Poza tym doszłam do wniosku, że najlepiej szukac ekip z polecenia innych i nie z samego Poznania. Jak weżmiesz profesjonalistów typu hous-pol czy hausner - będziesz miał szybko ale bardzo przedrożysz. Najtaniej budują górale i ekipy s wiosek (zakłady rem- bud) jest takich sporo w naszym rejonie (kicin, kliny, czerwonak).. pozdrawiam Niestety nie będę miał 3 miesięcy na szukanie ekipy. Od wtorku mam projekt i muszę się streszczać przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 06.06.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Wszyscy budujš? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 07.06.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 U mnie już położony dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.06.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A my w końcu zaczeliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.06.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 gośka57 Super - jakie tempo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 07.06.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Wszyscy budujš? No nie wszyscy Ja jeszcze czekam.... na decyzje kredytowa jesli wszystko bedzie ok, to zaczynam w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 07.06.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 gośka57 Super - jakie tempo! Tempo faktycznie zawrotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 07.06.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 U nas od dzis bija łaty pod dachówkę. W sobotę ma być skończony dach, jacyś optymiści, czy co ? Dzisiaj zaczęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burak 10.06.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 yuhu Stan zero osiągnięty tydzień temu. Sciany rosną jak sie patrzy. Chudziaki wylane; kanaliza położona, wodę podłączyli już do samego domu!!, Problem inny NIE MA SIPOREKSU NA ZAWOŁANIE!! musze czekać tydzień albo płącić kupe kasy na jakiś tam " YTONG" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BLANKA P 12.06.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Na mojej działeczce w trzy dni ściany parteru postawili i nadproża w przyszłym tygodniu będzie strop, tępo oszałamiające a ekipa suuuuper, polecana z tego forum. A my zabiegani -codziennie nowa lista zakupów dotego praca dzieci i wszystko w szalonym tempie-ale daje się jakoś to pogodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.06.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 u mnie dzisiaj meczyli sie z wyciaganiem szalunków z ław,coś cięzko im szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.06.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Na mojej działeczce w trzy dni ściany parteru postawili i nadproża w przyszłym tygodniu będzie strop, tępo oszałamiające a ekipa suuuuper, polecana z tego forum. A my zabiegani -codziennie nowa lista zakupów dotego praca dzieci i wszystko w szalonym tempie-ale daje się jakoś to pogodzić. pozazdrościc takiego tempa-to jaka powirzchnie ma twój domek że tak im szybko poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burak 12.06.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 A JA KURNA CHATA STOJE z ROBOTĄ BO NIGDZIE NIE MA SIPORKSU ...... LUB JEST ALE W CENACH KOSMICZNYCH...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts