dana531 19.02.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Witam.Poszukuję dobrego ale niezbyt drogiego kierownika budowy z okolic Wejherowa,Redy,Rumii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.02.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 dzięki iga9. Udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga krakow 19.02.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 tabaluga1 dziennik jest.... tylko brakuje komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 19.02.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Tabaluga,ja zamówiłam drewno jesienią a budowe zaczynam wiosną.Najczęściej praktykuje si e ciecie jesienią póżną,potem sobie leży a wyrabia się przed przywiezieniem na budowę,po uprzednim zaimregnowaniu-przynajmniej tak to u mnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszcies 19.02.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Czy ktoś mi poradzi?? Mam możliwość kupić MAXA za 1.32 !! Co mam robić kupować czy czekać?? Można od teego zwariować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macimarcz 19.02.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 witam wszystkich, za miesiączek lub półtora zacznę wykańczanie stanu zielonego otwartego. i mam nadzieję że do pazdziernika zdąże bo już się nie mogę doczekać coby zamieszkać i nahajcować w kominku z całą rodzinką (i może w końcu z jakąś sabaką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.02.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 dovkinga grakowdziennik jest, komentarze również już się pojawiły. I tu podziękowania dla Agi J.G., która to zainaugurowała komentarze do mojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 20.02.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Trzeba jeszcze popracować nad formatem zdjęć. Najlepiej zmniejszać / zwiększać, do formatu 800x600. Takie przeformatowanie zrobisz w dowolnym edytorze graficznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galaktyka 20.02.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam! My tez zaczynamy wiosna ze stanem zero i przyłączami, chcemy budować z ytonga - własnymi siłami - Małego D06 - chcemy się wprowadzić jesienią, dachówke juz mamy, Rupp Ceramika miedziany -2,16zł za szt. w listopadowej promocji. Powiększony Mały - o metr na długości i kąt z 25 na 30stopni - dachówki, gąsiory, boczne i wentylacujne razem z dachfolią - 7250zł. Ciekawe ile wieźba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 20.02.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 tak jak wyżej - również zaczynam na wiosnę, po wakacjach chcę oglądać swój komin a może nawet wstawiać okna.Tylko kochani pytanko:Kiedy konkretnie zacząć? końcówka marca? kwiecień? czy może maj?W jakim miesiącu planujecie start?Czy obawiacie się przymrozków? Wiosno prędko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 20.02.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 To raczej ekipa ustala termin startu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BLANKA P 20.02.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 właśnie ekipa- u mnie ekipa wolna koniec kwietnia -oczywiście jak mróz puści i wyrobią się z pracą na wcześniejszej budowieWięc jestem za szybkim pożenaniem zimy-chyba wszyscy się ze mną zgodząA w marcu będziemy mogli sobie spokojnie zrobić ogrodzenie, doprowadziś wode, prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 20.02.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 To raczej ekipa ustala termin startu No właśnie!!! Ale "kamień węgielny" można zakopać samemu-i to jest termin startu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga krakow 20.02.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 lukaszcies nikt Ci nie doradzi , wybór należy do Ciebiew Krakowie leyer najtaniej 1.40 ja kupiłam jednak biegonice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.02.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Ja planuje start na 15III jak pogoda pozwoli. A moze wiecie gdzie w Poznaniu i okolicach najlepiej kupic maxa i jakiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 20.02.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Ja planuje start na 15III jak pogoda pozwoli. A moze wiecie gdzie w Poznaniu i okolicach najlepiej kupic maxa i jakiego? Nie boisz się, że jeszcze złapie mrozik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.02.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 ja beda prognozy na mrozy to zaczne pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 21.02.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 właśnie: "Wiosny w tym roku nie będzie W kwietniu będzie nawet 2 st. C, w maju zaledwie 14, a w czerwcu marne 17. Ziąb i plucha - czytamy w "Fakcie". Przebiśniegi nie mają po co przeciskać się przez zmarzniętą ziemię, ptaki niech zostaną w ciepłych krajach. Nie utopimy marzanny, bo wiosna nie nadejdzie. Mróz będzie trzymał do końca lutego i nie odpuści nawet w marcu. W pierwszej dekadzie tego miesiąca musimy być przygotowani nawet na nadejście mroźnego arktycznego powietrza - mówi synoptyk z Biura Prognoz Pro-GEM w Gdyni Grzegorz Gumiński. Poza tym w marcu będzie mróz nad ranem, a za dnia śnieg z deszczem oraz ciężkie chmury dokładnie przysłaniające słońce. I tak aż do 20 marca. Średnia temperatura w kwietniu to około 8 st.C. Nie inaczej będzie w maju. 14 st. C to wszystko, co odczujecie - informuje dziennik". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAKARE 21.02.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Proszę Cię nie załamuj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena i jacek 21.02.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Co to jakiś czarny scenariusz?? marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts