szymoszkowa 27.10.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Joanna i Janusz,dajcie znać jak będziecie po rozmowie z architektem.Gdzieś ktos sie skarżył,że ekipy nie umieja robić z silikatów.A o ociepleniu-mówia mi,że jeśli jest kasa to lepiej wełną.No to ja chyba styropian.Malgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 27.10.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Monika Seba,dlaczego zrezygnoawliście z Kornelii?Malgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 27.10.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 ja też planuję zacząć na wiosnę szybką budowę i przeprowadzkę do schnącego dlatego rozważam silikaty i wełnę choć fundusze baaardzo ograniczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.10.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Joanna i Janusz,dajcie znać jak będziecie po rozmowie z architektem.Gdzieś ktos sie skarżył,że ekipy nie umieja robić z silikatów.A o ociepleniu-mówia mi,że jeśli jest kasa to lepiej wełną.No to ja chyba styropian.Malgosia ok. W przyszłym tygodniu dam znać (po świętach "zniczowych") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.10.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Monika Seba,dlaczego zrezygnoawliście z Kornelii?Malgosia bo nie pomyslelismy o stronach swiata. okazalo sie ze nasza dzialka jest w wjazdem od poludnia wiec.... jest ELF po ogromniastych przerobkach. Dzis odebralismy ostateczny projekt! W srode nasz architekt zawodzi go do starostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia 29.10.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 ja też planuję zacząć na wiosnę szybką budowę i przeprowadzkę do schnącego dlatego rozważam silikaty i wełnę choć fundusze baaardzo ograniczone Cześć, ładną masz ksywkę! No właśnie ja też tak chcę jak Ty - to samo tempo i ten sam materiał. A dlaczego właśnie silikat? Czy dla takiego tempa budowy ten materiał jest dobry, czy nie będzie za mokro? Masz jakieś fachowe informacje? Napisz wszystko co wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 29.10.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 O,to coraz nas wiecej interesujących się silikatami.Ja pod koniec [przyszłego tygodnia będę coś wiedziała to dam znać.Czytałam o silikatach i wydaja się całkiem dobre ale murarz powiedział,że będą przemakały i że w domkach tego nie robił.Może one są trudniejsze w murowanou i stąd ta niecheć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 29.10.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Katarku wielgaśne dzięki za pomoc techniczną. Od razu to lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 29.10.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Jajcek chyba masz coś nie tak z adresem domku , bo gdy wchodzę na Twoj odsyłacz "mój projekt" to wyświetla mi sie Saga , a Ty o ile pamietam budujesz Cztery Kąty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 30.10.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Pomożcie mi proszę, bo nie wiem jak zmienić ten napis , który mieści sie u mnie pod "pozdrawiam". Chcialabym, zeby tam było " nasz projekt" i dopiero gdy na to wejde, zeby mnie przekierowalo do projektu. Nie umiem tego zrobić. to i ja się dołączę trzeba trochę zmienić kod html w podpisie. np tak: Dziennik budowy Komentarze a u mnie sie nic nie zmieniło po wpisaniu tego chyba ze to troche trwa! tak czy owak dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.10.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Jajcek chyba masz coś nie tak z adresem domku , bo gdy wchodzę na Twoj odsyłacz "mój projekt" to wyświetla mi sie Saga , a Ty o ile pamietam budujesz Cztery Kąty. Dzieki Juz chyba jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 30.10.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 No teraz to z kolei widac samo zdjęcie elewacji, a do rzutów juz przejść nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_m 30.10.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Witam, to może i ja się dołącze, zamierzam również wystartować na wiosne, na razie projekt się adoptuje u Pani architekt. Jutro dla potrzeb oceny geotechnicznej potrzebnej do adaptacji fundamentów mam wykonać dwa wykopy po 1,5m głębokości . Jak będe miał gotowe przyjedzie konstruktor, popatrzy, i mogę zasypywać. No coż, pierwsze wykopki na własnej działce . Pozdrawiam wszystkich przygotowujących się do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.10.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 No teraz to z kolei widac samo zdjęcie elewacji, a do rzutów juz przejść nie można. Jeszcze troche pracy wloze i moze wyjdzie. Grunt ze przynajmniej elewacje widac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 30.10.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Elewacja taka ładna, że sama też wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.10.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Elewacja taka ładna, że sama też wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 31.10.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 No to i ja się dołacze. Chcemy zaczac na wiosne. Na razie mam WZ. Wstepna umowe z ZE. Projekt juz wybrany, tylko trzeba go zakupic i poszukac jakiegos architekta, ktory zrobi adaptacje. A jak juz to bedziemy mieli to skladamy wniosek o pozwolenie na budowe i zaczynamy starania o kredyt. Ech ciezkie czasy przed nami... Ekipy jeszcze nie mamy i pomyslu z czego bedziemy budowac rozwniez Dzis zaplacilismy pierwsza rate za przyłacze wody - wode maja przylaczyc do wrzesnia 2006, ale chyba i tak wykopiemy studnie w miedzy czasie. A czym planujecie ogrzewac Wasze domy? A tak wygląda nasz przyszły domek: Projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 31.10.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 O własnie,ogrzewanie.Myślałam o kominku plus elektryczne jednak znajomi mówią,że jesli mam gaz na działce-a mam-to mój pomysł jest bez sensu.Jeżeli chodzi o sciany,to myslę o silikatach ale zbieram jeszcze informacje.Projekt domku macie fajny .Gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 31.10.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Oj,juz wiem gdzie budujesz,przepraszam,nie doczytałam.To wszystko przez ten pośpiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_ma 31.10.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 czy tylko ja bede zaczynac budowe w Krakowie??? Nie mam jeszcze tych okropnych zezwolen i wciaz czekam na papierki. Aż sie boje myslec o wiosnie. Nie mam ekipy, i nie bardzo wiem jak sie za to zabrac.... co rusz ktos kogos przestrzega o oszustach. skontaktowalam sie z 3 firmami ale ... jak na razie nie odpisują (po 2 miesiącach) albo nie chca wspolpracowac albo ... diabli wiedza co...Przewiduje wiosne jako koszmarną katastrofe, bo wszystko bedzie na mojej glowie.... nie moge powiedziec ze sie nie boje i ze z radoscia oczekuje wbicia pierwszej lopaty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts