ex67 26.03.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Jak dołączyć zdjecie z cyfrówki? Musisz gdzieś skopiować zdjęcie na serwer w Internecie. Np: w serwisie Onet (republika.pl) Następnie w poście wpisać adres obrazka np: [img_]http://www.republika.pl/casandra75/zdjecie.JPG[/img_]" (znaczek "img_" należy wpisać bez podkreslania) Innych sposobów nie znam. ale poszukam bo tez jestem ciekaw. Przykład poniżej to mój przyszły domek http://www.republika.pl/pzm/Z28_persp_front2_maly.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 26.03.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Dodam tylko nieśmiało do słów mego przedmówcy: adres obrazka, który chcesz wkleić poprzedzasz czymś takim: , oczywiście bez spacji poprzedzających ciąg znaków. Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 26.03.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Szukam taniego kierownika budów. Może ktoś z Was ma kogoś w okolicach Warszawy (szczególnie w północnych przedmieściach) ? Większość tutejszych kierowników ceni się w granicach 3 tys. W/g mnie to przesada szczególnie ze nie potrzebuję od kierownika zbyt wiele ponieważ mam zamiar pilnować budowy osobiście. Oczywiście wszyscy trąbią o odpowiedzialności itp. Zastanawiam się czy kiedykolwiek jakiś kierownik odpowiadał finansowo za spieprzona budowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 26.03.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Ja w Chrzanowie (40 km od Krakowa) płacę 200,00 zł od każdej jego wizyty, umówiłem się na 5. Ale wasze ceny :o !!! Ja wiem, powiesz pewnie, że "krakusy to centusie", a ja Ci na to: "warszawiaki to cwaniaki", więc krakowskim targiem zbijaj do granic możliwości. Dodam jeszcze, że nasz KierBud jest sądowym rzeczoznawcą d/s katastrof bud. i jest dosyć "ostry" i wymagający - takiego szukaj, a najlepiej, żeby jeszcze był upierdliwy!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 26.03.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Znajdziesz w codziennych gazetach w ogłoszeniach drobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 26.03.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 ex67 - ładny ten Twój domek!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 26.03.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 ... Dodam jeszcze, że nasz KierBud jest sądowym rzeczoznawcą d/s katastrof bud. i jest dosyć "ostry" i wymagający - takiego szukaj, a najlepiej, żeby jeszcze był upierdliwy!!! :D Tu się nie zgodzę Kierownik powinien bez przerwy siedzieć na budowie i kierować robotnikami. Powinien znać się na robocie i ludziach. Upierdliwy to ma być inspektor nadzoru (dla kierownika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 26.03.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Masz rację - jak zwykle się mylnąłem Miałem na myśli Inspektora Nadzoru, fakt Już taki jestem omyłkowy facio ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 26.03.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 ... Dodam jeszcze, że nasz KierBud jest sądowym rzeczoznawcą d/s katastrof bud. i jest dosyć "ostry" i wymagający - takiego szukaj, a najlepiej, żeby jeszcze był upierdliwy!!! :D Upierdliwy to ma być inspektor nadzoru (dla kierownika). Upierdliwy to ja będę .. oj będę ... i srogi Kierownik potrzebny mi jest raczej do wsparcia a nie siedzenia na budowie. Wtedy to pensję bym mu musiał zapłacić. Gryfpc. Dziękuję za pochwałę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zawiślan 26.03.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Witam wszystkich . Jutro o 7 rano przyjedzie ekipa na budowe - wreszcie zaczynamy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 26.03.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 kurcze mam problemy z ta republiką , nie mogę ściągnąć tych programów do zdjeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 26.03.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 kurcze mam problemy z ta republiką , nie mogę ściągnąć tych programów do zdjeć A spróbuj na tej stronce: http://www.fotoalbum.wzt.pl/ POLECAM!!! Zarejestruj się np. tam i zaloguj, później przerzuć swoje zdjęcie, a na koniec stamtąd wklej zdjęcie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 26.03.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Ale kombinujecie. Za 100 zł rocznie można kupić kilka giga na profesjonalnych serwerach. Szybkość, zero reklam, święty spokój. Po co kombinować. Polecam http://www.win.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 26.03.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Ged sam probujesz oszczedzic na KW a komus proponujesz stronke na kilka zdjec za 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 26.03.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 http://www.wzt.pl/casandra75/zdj%C4%99cie.igp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 26.03.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 [img_]http://www.wzt.pl/casandra75/zdjęcie.igp[/img_] Pamietja aby uzunąć podkreślenie z znaków "[img_]" Ma być tylko img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 26.03.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 noi co żle robie? słowo zdjecie to tak ma byc czy nazwa zdjecia z mojego albumu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 26.03.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 sprawdzałem wklejanie zdjęć, nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 26.03.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 jednak nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 26.03.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 to nie takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts