acca5 24.10.2007 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 tez mam szyby WK2 i P4 co niektóre ale za te pieniadze tez kupiłabym coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomD 24.10.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witam wszystkich budujących żaran i zielonogórzan.Ja buduje się w Przylepie k. Zielonej Góry. Obecnie mam stan surowy zamknięty i nie bardzo wiem czy ciągnąć to dalej czy czekać na wiosnę.Może możecie polecić jakąś ekipę do tynków maszynowych gipsowych. Tomek P.S.Pracuję w banku. Mogę udzielić pomocy w kwestiach związanych z wszelkiego rodzaju kredytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 26.10.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Witam.Kasia jak znajdziesz dobre okna w dobrej cenie chetnie skorzystam z twojej wiedzy.A Propos jakie teraz ceny za tynk maszynowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIGacZ 26.10.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Witam. Kasia jak znajdziesz dobre okna w dobrej cenie chetnie skorzystam z twojej wiedzy. A Propos jakie teraz ceny za tynk maszynowy? Polecam Okna z Krakowa. Plasikowe wyglądające lepiej niż drewniane. Robocizna za tynk maszynowy - ściany 11 zł, sufity z siatką zbojeniową 14 zł ceny z czerwca 2007 Pozdrawiam Migacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 27.10.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Jakie są obowiązujące stawki za usługi murarskie tj. postawienie ścianek konstrukcyjnych oraz działowych z suporexu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajka 28.10.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Polecam Okna z Krakowa. Plasikowe wyglądające lepiej niż drewniane.Robocizna za tynk maszynowy - ściany 11 zł, sufity z siatką zbojeniową 14 zł ceny z czerwca 2007 Migacz a z jakiej firmy masz te okna? Spotkalam sie wlasnie z opinia z jakas krakowska firma ma super asortyment, a do tego ma w ofercie drzwi i bramy garazowe, takze mozna dostac wszystko w jednym odcieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIGacZ 29.10.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Migacz a z jakiej firmy masz te okna? Spotkalam sie wlasnie z opinia z jakas krakowska firma ma super asortyment, a do tego ma w ofercie drzwi i bramy garazowe, takze mozna dostac wszystko w jednym odcieniu. Oknoplast. Zamawiałem w firmie Elbud w Żarach. Fachowa obsługa, montaż, interwencje ne telefon - jednym słowem polecam. Zamówiłem u nich okna z Oknoplastu i bramę garażową Krispol. Drzwi też mieli ale nie wybraliśmy bo drogo. Drzwi zewnętrzne nalepiej zamawiać u stolarzy. Ja kupiłem Gerdę i jestem wściekły Pozdrawiam Migacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajka 29.10.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Oknoplast. Zamawiałem w firmie Elbud w Żarach. Fachowa obsługa, montaż, interwencje ne telefon - jednym słowem polecam. Zamówiłem u nich okna z Oknoplastu i bramę garażową Krispol. Drzwi też mieli ale nie wybraliśmy bo drogo. Drzwi zewnętrzne nalepiej zamawiać u stolarzy. Ja kupiłem Gerdę i jestem wściekły Pozdrawiam Migacz Dzieki bardzo:) przejrzalam ich stronke, faktycznei maja szeroki asortyment, nie moge znalezc jedynie cennika, chyba przejade sie osobiscie, w Zielonej Gorze tez maja przedstawiciela, a nawet w Sulechowie, skad byloby blizej do naszej dzialki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajka 30.10.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Po raz kolejny odwoluje sie do Waszych znajomosci Moze macie namiar na kogos kto szuka wody i stawia studnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia 1 30.10.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Po raz kolejny odwoluje sie do Waszych znajomosci Moze macie namiar na kogos kto szuka wody i stawia studnie? Próbowałam wysłać wiadomość na P.W., ale były małe kłopoty i nie wiem czy doszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajka 30.10.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Po raz kolejny odwoluje sie do Waszych znajomosci Moze macie namiar na kogos kto szuka wody i stawia studnie? Próbowałam wysłać wiadomość na P.W., ale były małe kłopoty i nie wiem czy doszło. Doszlo:) Dzieki bardzo Kasia, jutro do niego przekrece i zobacze co da sie zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 30.10.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 witamjeśli chodzi o okna to szeroko polecana jest firma http://www.aluplast.com.pl/ponoć konkretna firma i ceny lepsze niż w Zielonej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIGacZ 31.10.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 witam jeśli chodzi o okna to szeroko polecana jest firma http://www.aluplast.com.pl/ ponoć konkretna firma i ceny lepsze niż w Zielonej pozdrawiam Maxik w jakim sensie lepsze niż w Zielonej? Miałeś na myśli to, że firma jest z Poznania. A pokaż mi firmę, dużego !! producenta z Zielonej? Są tylko ich przedstawiciele. A oczywiście ceny trzeba porównywać. Należy też porównać wygląg okien, jakość okuć, m.in czy ramka pomiędzy szybami jest ze stali szlachetnej a nie z aluminium, etc. Uprzedam od razu że Oknoplast nie jest najtańszy, trzeba jednak ze sprzedawcą mocno się mlotkować, ja uzyskałem 25 % rabatu bo zawarłem umowę w grudniu (była promocja). W tym roku pewnie będzie podobnie. Pozdr Migacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 31.10.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 najważniejszy jest końcowy efekt cenowy, bo rabaty mogą dochodzić do 60%, my mieliśmy oferte 45% (początek tego roku) a była to promocja podstawowa!! podobnie jest z ofertami na c.o. i armature (piece, grzejniki, drzwi do kabin!!) grunt to przyrównać parametry i recenzje od poszczególnych producentów i wówczas porównywać oferty cenowe!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia 1 31.10.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 A czy może wiecie coś na temat okien z firmy BUDVAR? acca5 i MIGacZ:Dlaczego nie jesteście zadowoleni z P4 i WK2?Czy to prawda, że z powodu ciężaru skrzydła opadają i często trzeba je regulować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIGacZ 01.11.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 A czy może wiecie coś na temat okien z firmy BUDVAR? acca5 i MIGacZ: Dlaczego nie jesteście zadowoleni z P4 i WK2? Czy to prawda, że z powodu ciężaru skrzydła opadają i często trzeba je regulować? Dlatego, że uważam to za wydatek, który nie zwiększył bezpieczeństwa lub w minimalnym stopniu. Faktycznie z tym regulowaniem coś też jest na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 02.11.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 MigaczJa osobiście nie jeszcze na etapie wyboru okien aczkolwiek zaczynam się przyglądać obecnej ofercie.Jest to więc opinia nie moja ale inwestora , który przeglądał oferte cenową w Zielonej Górze i wybrał jednak w Nowej Soli ze względu na niższe ceny.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 03.11.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Witam wszystkich "starych i nowych" budowniczych acca5 i MIGacZ: Dlaczego nie jesteście zadowoleni z P4 ????? Długo mnie nie było , postępy na budowie małe . Coraz bliżej efektu końcowego stawiania więźby . http://images27.fotosik.pl/106/e32aa2d41a0c543dm.jpg http://images34.fotosik.pl/32/5b68a15c15d70681m.jpg Jedyne co mi poprawia humor to jesienny obraz drzew ( złota jesień wokół domu ) .http://images34.fotosik.pl/32/cca37b30835ce6b5m.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.11.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Okna ciężkie, trudności z regulacją- a jeszcze nie mieszkam, a i tak mam monitoring i alarm, więc kosztem P4 mozna było zrobić coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 05.11.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ja również kupiłam okna z P4 , ale jeszcze nie mam zamontowanych . Mam nadzieję , że będę zadowolona z wydatku . O monitoringu czy alarmie nie myslę , ponieważ może być mało skuteczny . Buduję się poza miastem , w na wsi w otoczeniu lasów ( do najbliższego sąsiada mam ok 500 m ) W sumie to masz rację , że mając skuteczny monitoring i alarm P4 jest zbędnym wydatkiem . Generalnie chyba wszystko zależy od miejsca gdzie będzie sie mieszkać . Może kiedyś zmienię zdanie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts