Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

wiesz co mnie te koszty też przerażają :-? ale z drugiej strony zastanawiam się co może być w nim tak drogiego....prosta, zwarta bryła, dach bez udziwnień...

np. dach czterospadowy to juz jest drozsze i na pewno metraz

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

gdzie w zielonej mozna kupic w miarę cenowo meble kuchenne do zabudowy, niezabardzo widzi mi sie wydaweac 7 tys na kuchnie

Tanie były w już chyba byłym Hobbylandzie, ale projekt Pani zrobiła taki sobie. Byłam też w "TEMART" ceny mają zróżnicowane w zależności od materiałów więc każdy tam znajdzie coś dla siebie. Nie wiem jeszcze jak z wykonaniem tych mebli, bo ja dopiero zamówiłam, ale obsługa w porządku i duży wybór materiałów.

Witam wszystkich serdecznie,

sporo pisaliscie pozytywnych uwag dotyczacych Pana Reimanna (Raymanna) z ul. Wyspianskiego (kolo Urzedu Pracy).

Podobno to solidny i uczciwy kierownik. Czy mozecie podac mi nummer jego telefonu ? U kogo z Was byl kierownikiem budowy ?

z gory dziekuje i pozdrawiam

Bogdan

gdzie w zielonej mozna kupic w miarę cenowo meble kuchenne do zabudowy, niezabardzo widzi mi sie wydaweac 7 tys na kuchnie

przy Wojska Polskiego 35 robią kuchnie, zamawiałem kilka lat temu u nich i ceny mają dobre (na tamte czasy ceny byly najkorzystniejsze) a obsługa fachowa

w siedzibie firmy mozna zobaczyć kilka aranzacji

http://www.meblekuchenneanna.pl/

pozdrawiam

tylko nie meble kuchenne anna!!!!

meble byly zamowione, w umowionym terminie brak. jak juz dojechaly to sie okazalo, ze nie takie bylo wszystko jak powinno byc. szybki zmienila itp.

ja zmowilam w raju. mam nadzieje ze bede zadowolona. projekty tam robia super, choc meble nie kazdy musi u nich zamowic.

Witam wszystkich serdecznie,

sporo pisaliscie pozytywnych uwag dotyczacych Pana Reimanna (Raymanna) z ul. Wyspianskiego (kolo Urzedu Pracy).

Podobno to solidny i uczciwy kierownik. Czy mozecie podac mi nummer jego telefonu ? U kogo z Was byl kierownikiem budowy ?

z gory dziekuje i pozdrawiam

Bogdan

Naszym jest kierbud, ale nie znam numeru, jutro zapytam męża ;)

tylko nie meble kuchenne anna!!!!

meble byly zamowione, w umowionym terminie brak. jak juz dojechaly to sie okazalo, ze nie takie bylo wszystko jak powinno byc. szybki zmienila itp.

ja zmowilam w raju. mam nadzieje ze bede zadowolona. projekty tam robia super, choc meble nie kazdy musi u nich zamowic.

jak cenowo wygląda w raju, porównujac chociazby do kuchnie anna?

pozdrawiam

a może ktoś by polecił jakiś tanich fachowców do ocieplenia budynku za mniej niż 35zl.m2 bo takich za więcej to mam pełno :lol:

Tylko żeby jeszcze znaleźć tańszych ale dobrych ;)

Słuchajcie a jak to jest z piecem gazowym, odbiór mamy zrobiony, próba szczelności wykonana, więc czy możemy sami włączyć piec czy musi to zrobić fachowiec?

Dzięki mysweetbabys

Macie jakies namiary na kominiarza dobry = tani?

Powoli przymierzam się do odbioru budynku więc pytam się Was jakie dokumenty są potrzebne aby to wszystko sprawnie poszlo?

Jak to jest jeśli w projekcie nie mam piwnicy a ją wykonałem , chodzi o tzw. ujawnienie ?