igma 05.05.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 też proszę namiary na tą osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 05.05.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 TANIO tez proszę o namiary na tą osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 05.05.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witajcie.Potrzebuję ziemi do wyrównania działki , co by trawka sie na nią rzuciła - kierunek Zawada.Macie jakieś namiary?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziutek78 06.05.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Bardzo prosze pomoc o grupę zielonogórską. Mam ofertę wykonania budowy domu przez firmę z Zielonej Góry P.H.U. Monter, Sebastian Konieczek . Czy ktoś budował może z tą firmą i może wyrazić swoją opinię. Z góry dziekuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 06.05.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 macie moze namiary na tanie kruszywa typu kliniec, ewentulanie cos co nadaje sie na utwardzenie drogi .niestety glina daje się we znaki po mocnych ulewach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2151 07.05.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 mysweetbaby spróbuj pod tym nr 669845791-Pani Joanna. Ja kupuje od nich żwir i wynajmuje koparkę, z tego co wiem zajmują się też recyklingiem gruzu, na utwardzenie drogi jak znalazł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana-r 11.05.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Potrzebuję pospółkę, dużą ilość, najlepiej z okolic Trzebiela, Tuplic. Czy ktoś coś wie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viruszg 13.05.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 No to wracam po długiej przerwie do zabawy. Poszukuję kierownika budowy, ale nie osoby która się podpisze, tylko takiego który faktycznie będzie pomagał, oceniał i pilnował. Piszcie na PM jeśli macie miłe doświadczenia ze swoimi kierbudami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 13.05.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 witam po przerwieMy juz wybralismy projekt...........bedzie Cezar z domenyhttp://www.extradom.pl/projekt-domu-cezar-wrw1022.aspxjuz sie nie mozemy doczekac kiedy zacznie sie juz cos dziac i wyrastac z ziemi;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 13.05.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 witam jeszcze razchcialbym ponowic prosbe o ekipy budowlane, jesli ktos moze polecic jakas sprawdzona i solidna ekipe to bardzo prosze o kontakt na priva.i jeszcze jakby ktos mogl polecic dobrego kierownika budowy ktory tak jak napisal viruszg ktory dba doradza i troche sie interesuje budowa to tez prosze o kontaktbardzo dziekuje i pozdrwaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 14.05.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Z tym kierownikiem budowy tak zbytnio się nie upierajcie co by często sie interesował budową. Wiem , że chcecie byc pewni wykonania poszczególnych prac itp ale czasem taki kierownik zdrowo może namieszać ja miałem Panią kierownik , która okresliła po jakim etapie musi byc i zobaczyć , a reszta na telefon lub moje wezwanie. I oto chodzi. Miłego szukania kier-bud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikutka 14.05.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 witam po przerwie My juz wybralismy projekt...........bedzie Cezar z domeny http://www.extradom.pl/projekt-domu-cezar-wrw1022.aspx juz sie nie mozemy doczekac kiedy zacznie sie juz cos dziac i wyrastac z ziemi;) pozdrawiam ten domek w Plotach stanie? bedziemy sasiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 14.05.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 witamna poczatku dzieki wielkie za odp i rade Maxik mam tylko jedna prosbe czy mogłbys przesłac namiar na ta pania kierownik na priva i napisac cos wiecej o niej(czy mozna sie poradzic zapytac itp)dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 14.05.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 ten domek w Plotach stanie? bedziemy sasiadami a gdzie dokładnie sie budujecie??? my kupilismy działke na koncu Sadowej zaraz za tyym domkiem na samym koncu;) pozdrawaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 14.05.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 wiem ze sie powtarzam ale ponawiam moja prosbe o namiary na ekipy i kierownika budowypozdro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2151 16.05.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam, Poszukuję fachowca do kominka z rozprowadzeniem ciepłego powietrza. Tanio i solidnie- możecie kogoś polecić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikutka 16.05.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 a gdzie dokładnie sie budujecie??? my kupilismy działke na koncu Sadowej zaraz za tyym domkiem na samym koncu;) pozdrawaiam my zaraz na poczatku po lewej stronie, nazwali to niedawno, os.Widok, mamy fajna ekipe budujaca, mozesz podjechac i pogadac z p.Michalem, moze beda zainteresowani (wjazd prze przystankiem autobusowym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 17.05.2010 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 hej mam pytanko do wszystkich budujacych;czy ktos moze robil strop z plyt ?? jesli tak to prosze napisac czy jestescie zadowoleni, jakich producentów mieliscie i czy producent przywozac plyty na budowe klad je od razu na dach???dzieki;)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 17.05.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 my zaraz na poczatku po lewej stronie, nazwali to niedawno, os.Widok, mamy fajna ekipe budujaca, mozesz podjechac i pogadac z p.Michalem, moze beda zainteresowani (wjazd prze przystankiem autobusowym) no ja tak zabardzo sie nie orientuje bo jestem z drugiego konca polski;) ale za dwa tygodnie bedziemy to moze jak trafimy to wpadniemy zlobaczyc;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikutka 17.05.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 no ja tak zabardzo sie nie orientuje bo jestem z drugiego konca polski;) ale za dwa tygodnie bedziemy to moze jak trafimy to wpadniemy zlobaczyc;) pozdro zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts