Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

hej

dzieki za rady w sprawie tynków, wstrzymamy sie do wiosny az tak bardzo nam sie nie spieszy a zadnych pękniec na scianach nie chcemy miec...

Czy ktoś może sadzil tuje Szmaragd jako żywopłot??? Wieciue moze gdzie sa szkóki w okolicach albo w Zielonej

dzieki

pozdro

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szambo zamontowane w piątek. Jak dla mnie zupełnie normalne i identyczne jak na fotkach z allegro. Zobaczymy czy szczelne( z wyglądu tak wynika), ale to się dopiero okaże w przyszłości. Gdyby ktoś potrzebował namiar to kupowałem tu: http://www.mar-bet.com.pl/

Witam.Planuję kupno szamba 6m3 z firmy Marbet z Radomia(montaż w pierwszej połowie września 2011)

Jeżeli ktoś z was również nosi się z takim zamiarem,proszę o info na priv.Przy transporcie łączonym spadają koszty dostawy.

Pozdrawiam

Witam wszystkich budujących, ja dopiero zaczynam swoją (o zgrozo) przygodę z budową ( w Droszkowie). Jeżli ktoś ma sprawdzoną (tanią i solidną;) ekipę do postawienia stanu 0 to chętnie skorzystam

Witam,

Szukam chętnych na zakup „polbruku” z Niemiec

http://gubener-betonwerk.eu/html/cegielka.html

Opłaca się to w przypadku zamówienia całego samochodu 160m. Ja potrzebuje ok. 50m. Może ktoś jeszcze chce kupić?

W maju cena z transportem i rozładunkiem wychodziła ok. 23PLN za m2 brutto za podstawowy wzór, grubość 8cm.

Pozdrawiam

Paweł

• 2 weeks później...

Witam

Znalazłem już brukarzy, właśnie skończyli u mnie robić. Dla poszukujących super ekipy za nieduże pieniądze polecam tą ekipę z czystym sumieniem.

U mnie zrobili naprawdę superowo i za 45zł/m2 (kostka granitowa 4-6cm), i nie biorą dodatkowo za obrzeża.

Jak ktoś by był zainteresowany kontaktem proszę o info.

Pozdrawiam

Witam

Szukam ekipy do wykonania ogrodzenia, okolice Zielonej Góry, poszukuje również cegły rozbiórkowej, będę wdzięczny za wszelką pomoc.

Czy ktoś robił może płot z gotowych elementów podmurówki i łączników plus stalowe słupki i siatka?

Witam

Szukam ekipy do wykonania ogrodzenia, okolice Zielonej Góry, poszukuje również cegły rozbiórkowej, będę wdzięczny za wszelką pomoc.

Czy ktoś robił może płot z gotowych elementów podmurówki i łączników plus stalowe słupki i siatka?

Ostrzegam przed firmą Garden Design z Siedliska - na początku robią dobre wrażenia ale potem same kłopoty.

Ostrzegam przed firmą Garden Design z Siedliska - na początku robią dobre wrażenia ale potem same kłopoty.

Po części się zgadzam.

Ogrodzenie wykonali w terminie, jakośc też ok.

Montowałem sam nie było żadnych problemów

Miałem kilka sztachet do wymiany czekałem w nieskończoność ile się trzeba było nadzwonić i nagadać .....

Szkoda że mają takie podejście bo jeżeli chodzi o jakość wykonania uważam że są dobrzy

• 3 weeks później...
Po części się zgadzam.

Ogrodzenie wykonali w terminie, jakośc też ok.

Montowałem sam nie było żadnych problemów

Miałem kilka sztachet do wymiany czekałem w nieskończoność ile się trzeba było nadzwonić i nagadać .....

Szkoda że mają takie podejście bo jeżeli chodzi o jakość wykonania uważam że są dobrzy

Wiem już na jaką firmę uważać, to może teraz kogoś polecicie

Mam problem z hydraulikami...bo ich nie mam,a czas leci..... Niektórzy, to mają tupet!! Najpierw się umawiamy itd. a potem kiedy mają przyjść to nie raczą zadzwonić,że rezygnują z roboty. Tym to sposobem od ponad m-ca nie mam hydraulików.

Gdyby jeszcze ktoś miał namiar na dobrych posadzkarzy....

Witam,

poszukuję ekipy do budowy stanu surowego zamkniętego, ładnie proszę o ewentualne polecenie swoich ekip, oczywiście jeśli się sprawdziły :-)

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...