Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pilne!!

Poszukuję sprawdzonej ekipy od tynków, potem od posadzek. Prosze o info na priva.

Z góry dziękuję.

Witam,

Przyłączam się do prośby fulka odn. sprawdzonej ekipy od tynków (cementowo-wapienne), posadzek, elewacji.

Potem będę szukać płytkarza. Prosze o info na formu lub priv. Dzięki!

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam wszystkich

Czy ktos ma namiary na kogos od ziemi??? potrzebujemy nawiezc sporo ziemi zeby wyrownac dzialke slyszałem o Pan Zając sie tym zajmuje ale moze macie namiary na kogos innego??? i ile takie cos kosztuje???

dzieki i wszystkiego dobrego w nowym roku

pozdro

Witam!

Poszukuję solidnej ekipy do regipsów.

Konkretnie chodzi o przykręcenie płyt i szpachlowanie.

Może ktoś zna uczciwego i solidnego wykonawcę?

pozdrawiam,

Marek

Witam

U mnie robił fajny gosciu, bardzo solidnie i cenowo ok.

Jakbys był zainteresowany to podam namiary na prov

Pozdrawiam

Witam witam

na wiosnę ruszam z budową mojego domku (projekt Ambrozja 2) w Droszkowie.

Ekipę do SSO juz (chyba) mam. Powoli zbieram się do organizowania innych etapów, dlatego chciałam prosić szanowne grono :D

o namiary do wszelkich fachowców, z których byliście bardzo zadowoleni. Najpilniej potrzebuje ekipy od dachu, elektryka, hydraulika, bo juz teraz chciałabym negocjowac ceny, ale inne namiary tez chętnie przyjmęJeżeli mozecie mi kogos polecic. A może możecie też polecić tanią i solidną hurtownię materiałów budowlanych? Jednym słowem wszelkie dobre namiary mile widziane.Z góry dziękuję

Aha, i jeszcze jedno-czy ktoś z Was ogrzewa moze dom pompą ciepła?

• 1 month później...

namiary na dobrego goscia od hydrauliki jesli dobrze pamietam pan władek 500177797,jak powiesz ze od chłopaków od okien to wytargujesz rabat:)

hmm od płytek to jeszcze za wczesnie ,od budowy juz masz, od dachu ekipa 608672105(jak chcesz namiar na eekipe ktorej nie polecam to tez moge dac ,partacze:) ) na ocieplenia 721123636 i 663817555 ten drugi nr to mozesz i ociepleniach i o wykonczeniu .

i teraz zeby nie było ze to jakies kampanie reklamowe to tak pan od hydrauliki nasz klient robił na kilku budowach po nas klienci zadowoleni polecaja

od dachu firma z głogowa robia tez u nas poprawiali bratu dach po partaczach ,ocieplenia równiez sprawdzone firmy które wiedzą co z czym a nie tylko proste przyklejenie i nic wiecej

Nie ma czegoś takiego ze a znajomy to polece,są sprawdzeni jak nie widzimy pracy ani wykonania to nei polecamy bo poxniej bedzie ze a polecił mi i...

wiadomo jak się dogadacie to juz wasza sprawa! nie wiem jak wychodzi cenowo ale napewno jesli chcesz dobrze to moge z czystym sumieniem polecic.

a jak będziesz miał juz projekt wybrany to zapraszam po okna:P haha ale tu tez warto wczesniej sie dowiadywac

pozdrawiam

namiary na dobrego goscia od hydrauliki jesli dobrze pamietam pan władek 500177797,jak powiesz ze od chłopaków od okien to wytargujesz rabat:)

hmm od płytek to jeszcze za wczesnie ,od budowy juz masz, od dachu ekipa 608672105(jak chcesz namiar na eekipe ktorej nie polecam to tez moge dac ,partacze:) ) na ocieplenia 721123636 i 663817555 ten drugi nr to mozesz i ociepleniach i o wykonczeniu .

i teraz zeby nie było ze to jakies kampanie reklamowe to tak pan od hydrauliki nasz klient robił na kilku budowach po nas klienci zadowoleni polecaja

od dachu firma z głogowa robia tez u nas poprawiali bratu dach po partaczach ,ocieplenia równiez sprawdzone firmy które wiedzą co z czym a nie tylko proste przyklejenie i nic wiecej

Nie ma czegoś takiego ze a znajomy to polece,są sprawdzeni jak nie widzimy pracy ani wykonania to nei polecamy bo poxniej bedzie ze a polecił mi i...

wiadomo jak się dogadacie to juz wasza sprawa! nie wiem jak wychodzi cenowo ale napewno jesli chcesz dobrze to moge z czystym sumieniem polecic.

a jak będziesz miał juz projekt wybrany to zapraszam po okna:P haha ale tu tez warto wczesniej sie dowiadywac

pozdrawiam

chyba muszę nicka zmienić, bo każdy mnie z płcią męską myli ;)

dziękuję za namiary, im więcej tym lepiej.

Projekt juz mam, z budową ruszam jak tylko pogoda pozwoli

no i za oknami też niedługo będę się rozglądać ;)

witam, jestem z ZG, ale planuję budowę w Żaganiu. Jestem na etapie szukania działki. Czy może orientuje się czy ktoś ma na zbyciu działkę okolo 13 ar w Żaganiu, najlepiej w okolicach ulicy Bolesławieckiej? Nie wiedziałam, że taki jest ubogi wybór działek w Żaganiu.
witam, jestem z ZG, ale planuję budowę w Żaganiu. Jestem na etapie szukania działki. Czy może orientuje się czy ktoś ma na zbyciu działkę okolo 13 ar w Żaganiu, najlepiej w okolicach ulicy Bolesławieckiej? Nie wiedziałam, że taki jest ubogi wybór działek w Żaganiu.

jesli ubogi wybór na rynku to i na muratorze nie będzie za dużo ogłoszeń :)

chyba muszę nicka zmienić, bo każdy mnie z płcią męską myli ;)

dziękuję za namiary, im więcej tym lepiej.

Projekt juz mam, z budową ruszam jak tylko pogoda pozwoli

no i za oknami też niedługo będę się rozglądać ;)

Aj no przepraszam nie rozdzielilem ada od nko:)

jeśli projekt już masz ,a patrząc na ładną pogode dziś w zg ,za oknami bedziesz się dopiero rozglądać to później moze sie okazac ze wyjdą błędy:) warto czasami pokazać projekt w firmie z oknami aby podpowiedzieli czy wszystko da się zrobić a jak da to jak lepiej itd itp

bo architekt to narysuje wszystko:)

pozdrawiam i udanego 1wbicia szpadla:)

Witam budujących,

ja buduję małą parterówkę w okolicy Zielonej Góry, wątek podglądam od zawsze, więc w końcu wypada się przywitać:welcome:

Hugo, dziękuję za namiary,dzwoniłam, bardzo sensowni i konkretni ludzie. Pozdrawiam

Witam,

poszukuję ekipy do zrobienia przyłączy/przyłączenia wody i kanalizacji w ZG.

Mam ofertę od Panów z wodociągów którzy jak powiedzieli "temat załatwią błyskawicznie i bez problemów z papierkami" ale ceną mnie zabili.

Poszukuję też elektryka z uprawnieniami który podłączy mi skrzynkę budowlaną.

pozdrawiam

daniel

Witam, czy ktoś z was ocieplał może poddasze systemem natryskowym, jeżeli tak to proszę o poradę, cenę m2, grubość oraz namiary na firmę.

Witam, ja ostatnio na targach rozmawiałam z gościem od ociepleń natryskowych. Sama się nad tym zastanawiam, ale cena jednak wyzsza niez typowa welna. Cena za 10 cm byla 65/m2 a 15-18 cm 78zl

• 3 weeks później...
Witam, ja ostatnio na targach rozmawiałam z gościem od ociepleń natryskowych. Sama się nad tym zastanawiam, ale cena jednak wyzsza niez typowa welna. Cena za 10 cm byla 65/m2 a 15-18 cm 78zl

tez nad tym myślałem ale rzeczywiście cena zabija:)

• 1 month później...
Witam,

poszukuję ekipy do zrobienia przyłączy/przyłączenia wody i kanalizacji w ZG.

Mam ofertę od Panów z wodociągów którzy jak powiedzieli "temat załatwią błyskawicznie i bez problemów z papierkami" ale ceną mnie zabili.

Poszukuję też elektryka z uprawnieniami który podłączy mi skrzynkę budowlaną.

pozdrawiam

daniel

Witam

mam podobny problem też w ZG, czy może Pan choć w przybliżeniu podać ile zawołali spece z wodociągów - podaję pryw. maila:

[email protected]

jeśli mógłby Pan napisać to będę bardzo wdzięczna

gabi

Witam

Poszukuje ziemi ogrodniczej do celów zasiania trawy.

Potrzebuję 10-12m3 (czyli jeden transport)

Gdzie można kupić w Zielonej Górze lub okolicy? Potrzebuje z dostawą do Łężycy.

Za info z góry dziękuję

Pozdrawiam

Hugo

• 4 weeks później...