fulek 10.01.2016 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Poszukuję sprawdzone ekipy do elewacji (okolice ZG). Zakres prac: wyrównanie klejem + tynk. Info proszę przesyłać na piva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrzatynka 14.01.2016 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 witam serdecznie:)cieszę się bardzo, że jakimś cudem tutaj dołączyłam:)szukamy dobrej i w miarę taniej ekipy/ murarza do wybudowania stanu surowego. czy możecie kogoś polecić? budujemy w okolicy Żar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacia76 19.04.2016 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Jeśki chcesz mam bardzo dobry namiar, mogę przesłać na priva, muruje jednoosobowo, ma rusztowania i betoniarkę, szybki i rzetelny. Byliśmy z niego bardzo zadowoleni. Witam wszystkich, którzy dołączyli do grupy - cieszę się, że jest nas coraz więcej. Piszcie, budujcie, może kiedyś zrobimy sobie spotkanie grupy... Czy ja mogę również prosić o namiar na tego murarza? Właśnie około lipca zaczynamy budowę domu Fachowiec który miał byc tani właśnie zarzucił ceną 40tys większą Rozmarzył się chłopina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dembik 28.11.2016 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Witam serdecznie, zaczynam budowe w Droszkowie na wiosne,jestemw trakcie poszukiwania dobrej ekipy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts