Honia74 14.09.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Witam, już po urlopie , wypoczęta i pełna siły i zapału do dalszego budowania . Mam juz ścianki działowe na parterze . Więźba się montuje . Jest dobrze . Okna gotowe do montażu już są . Coś temat spotkania budowniczych umarł . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 14.09.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Witaj Honia, fajnie że urlop się udał No własnie mam nadzieję że jednak dojdzie do spotkanka jeszcze przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobertt 15.09.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Coś temat spotkania budowniczych umarł . Wszyscy na Winobraniu bo i mało kto pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 16.09.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Coś temat spotkania budowniczych umarł . Wszyscy na Winobraniu bo i mało kto pisze No i po winobraniu, można mysleć o małym spotkanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 17.09.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Nasz domek rośnie pomału Tak wyglądał 12 wrzesnia http://img405.imageshack.us/img405/9622/dziaka200di3.jpg a tak 17 września: http://img118.imageshack.us/img118/8648/dziaka235tc0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 18.09.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 mycha.Pięknie rośnie twój domek. Jeszcze parę dni i będzie strop i góra. Ściany proste i równiutkie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 18.09.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Szukam namiary na jakiegoś dobrego hydraulika do wykonania instalcji wodno-kanalizacyjnej w budynku. Jak macie jakieś to piszcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 19.09.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 mycha. brawo !!! nic tak nie cieszy jak mury pnące się w górę !!! A oto mój domek w dniu 16.09.2007 http://images30.fotosik.pl/84/0d19b2337df3e61bm.jpg no to jak ????? kombinujemy jakieś spotkanko ????? póki jeszcze w miarę ciepełko jest ????? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 19.09.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Dzięki Na dzień dzisiejszy domek wymurowany jest już do wieńca, a jutro będzie do wieńca wymurowany garaż Później zabieramy się za strop , będzie drewniany Mam nadzieję , że dojdzie do spotkanka. Honia ładnie już rośnie domeczek, jak byłam na Twojej działeczce to akurat robili te okno z łukiem [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIGacZ 20.09.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Szukam namiary na jakiegoś dobrego hydraulika do wykonania instalcji wodno-kanalizacyjnej w budynku. Jak macie jakieś to piszcie. Pozdrawiam Wysłałem wiadomość na priv. Pozdrawiam Migacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIGacZ 20.09.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Teraz ja szukam Szukam kogoś do ocieplenia wełną poddasza i regipsów z okolic Żar. Proszę o namiary na kogoś kogo polecacie. Pozdawiam Migacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 20.09.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witaj Migacz! Dzięki za namiary na hydraulika. Chciałbym Ci polecić kogoś od poddaszy,ale nie znam jeszcze nikogo, poza tym jestem daleko za Tobą i tylko Ty jak narazie możesz pomóc mi. Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 21.09.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 20 wrzesnia domek wyglądał juz tak http://img483.imageshack.us/img483/9287/dziaka248sk6.jpg i nadal tak wygląda, bo teraz czekamy na drzewo na strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Mycha, gratulacje, Twoja radość na pewno rośnie równie szybko jak domek. Pytałaś może o te posadzki ceglane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 22.09.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Oj zapomniałam o tych posadzkach, przepraszam Ale teraz tyle się dzieje u mojej siostry, zachorowała, ciągle ją zatrzymują w szpitalach, ma okropny ból głowy i lekarze nie wiedzą co to jest. A na domiar złego wczoraj moją 13 letnią siostrzenicę ugryzł pies w nogę, miała założonych 9 szwów i teraz pojechała na pogotowie z ojcem bo zaczęła gorączkować Same problemy, więc nawet budowa mnie już tak nie cieszy, bo się martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Ojej, bardzo mi przykro... Przekaż im życzenia jak najszybszego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 03.10.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 hi, mycha - mam nadzieje, że u siostry lepiej!!!! a tak do wszystkich którzy mają to za sobą!!! macie kogoś kto wykona ogordzenie!!!???? siatka 150cm na podmórówce lub z gotowca (około 130mb) za normalne pieniadze?? mycha - ocieplenie juz jest!! niedługo tynki!! - jak będziecie po drodze to niech Twoja połowa rzuci fachowym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 03.10.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Życzenia zdrowia dla siostry przekazane, niestety głowa ją nadal boli, może trochę mniej, ale niestety musiała już wrócić do pracy. Darials to fajnie, że już macie ocielpenie , jak będziemy w tamtych stronach to zajedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajka 07.10.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Witam wszystkich:) Jestem nowa i od razu z pytankiem, chcemy ruszyc z budowa na wiosne przyszlego roku, ale zastanawiamy sie czy nie wylac juz teraz fundametnow. Szukamy zaufanego kierownika budowy, moze macie jakis namiar, kogos poleconego?? Bede wdzieczna za wszystkie infa:) Pozdrowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 09.10.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Witaj JaMajka u nas Sam nie wiem co się dzieje z moim kierownikiem budowy bo coś przestał się pokazywać i muszę do niego zadzwonić, boje się bo to jest starszy facet chory na serce i mam nadzieję, że nic mu nie jest. Migacz dzięki za hydraulików. Od jutra mają działać u mnie. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts