Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zielona Góra, Żary - meldować się!!!

Recommended Posts

Witam,

szukam murarza

ekipę co stawiała mury pogoniłam za alkoholowe impry , no i niestety ścianki działowe na poddaszu nie istnieją .

Dzisiaj mieli wejść murarze z nowej ekipy ale rano wzrosła cena za usługę o 120 % - przegięli .

Jak macie jakieś namiary to prosze na priv

pozdrawiam

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Honia co do murarza to niestety nie moge pomoc, nam stawiala jedna ekipa wszystko, chyba ze chcesz namiar, moze akurat beda mieli wolne .

Dzieki wszystkim za info o styropianie, postaram sie dzis tam zajrzec i sprawdzic jak to sie ma do oferty z internetu.

Jerry102 my wstepnie znalezlismy posadzkarza, ktory chce 30 zl z materialem, , co prawda mamy jeszcze troche czasu do tego etapu ale jak moge to usmiecham sie o namiary na Twojego :)

Googulek sprawdze wieczorem jak u nas wychodzi podlogowka i Ci napisze.

Honia co do murarza to niestety nie moge pomoc, nam stawiala jedna ekipa wszystko, chyba ze chcesz namiar, moze akurat beda mieli wolne .

Dzieki wszystkim za info o styropianie, postaram sie dzis tam zajrzec i sprawdzic jak to sie ma do oferty z internetu.

Jerry102 my wstepnie znalezlismy posadzkarza, ktory chce 30 zl z materialem, , co prawda mamy jeszcze troche czasu do tego etapu ale jak moge to usmiecham sie o namiary na Twojego :)

Googulek sprawdze wieczorem jak u nas wychodzi podlogowka i Ci napisze.

z gory dzieki JaMajka !

Ten styropian to robią w miejscowości Droszków - rozumiem koło Zielonej Góry, nie Drożków koło Żar?. A czy ktoś zna bliższe namiary - tel. itp.

Znalazłem tkaie dane - czy to ten producent?:

Droszków, ul. Słoneczna , tel.068 3274286

Tak Droszków koło Zielonej Góry, druga wioska za moim Kisielinem :D

Te namiary to mogę potwierdzić tak na 50%, a jutro zapytam się mojego J. o namiary bo on ma :wink:

witam wszystkich :)

Już się kiedyś przedstawiałam na tym forum, zamilkłam bo odłożyliśmy rozpoczęcie budowy na wiosnę 2009..

Mam pytanko do budujących z Żar - jak długo czekaliście na otrzymanie pozwolenia na budowę po złożeniu wniosku??

Wciąż szukamy wymarzonego projektu i nie wiemy czy musimy się z tym bardzo śpieszyć..

Pozdrawiam :)

Dawno mnie tu nie było a widzę że budowy idą do przodu. Super !!!

Ja z rodziną mamy zamiar wprowadzić się na koniec czerwca. Wprowadzimy się na parter i resztę będziemy wykańczać będąc już na miejscu. Wolałbym wejść do skończonego domu ale taka opcja pozwoli nam poświęcić więcej czasu na prace wykończeniowe które w większości robię sam. Druga sprawa to to że w moim ciasnym mieszkaniu nie mogę już wytrzymać.

Pozdrowienia dla budujących lubuszan.

Witam

Nie wiem jak u Was, ale mamy pecha do studniarzy normalnie, najpierw polecany Pan Z. , ktory wykazal sie olewatorskim stosunkiem do sprawy a teraz Pan N. , ktory odwleka sprawe z tygodnia na tydzien. Konczy sie juz moja cierpliwosc w tym temacie, moze macie namiar na kogos solidnego, kto faktycznie wyznacza date i ja realizuje?? Bede bardzo wdzieczna.

Witam

Nie wiem jak u Was, ale mamy pecha do studniarzy normalnie, najpierw polecany Pan Z. , ktory wykazal sie olewatorskim stosunkiem do sprawy a teraz Pan N. , ktory odwleka sprawe z tygodnia na tydzien. Konczy sie juz moja cierpliwosc w tym temacie, moze macie namiar na kogos solidnego, kto faktycznie wyznacza date i ja realizuje?? Bede bardzo wdzieczna.

spróbuj na ten telefon 698 938 845 robią wiercą studnie pozdrawiam