wiochman 17.05.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 O ! ija potrzebuję ziemi Dostałem namiar na takową ale mam w pracy. Zobaczę w poniedziałek ale przypominajcie się gdybym zapomniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryan777 18.05.2008 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Witam budujacych Lubuszan,zaczynam powoli budowe w okolicy Żar, a dokladnie czekanm na pozwolenie na budowe;) Czy ktos z was kupowal moze materialy w Niemczech? intersuja mnie glownie silikaty, ceramika, beton B20. Na pewno tanszy jest tam cement, w Praktikerze 2,19 EUR za 25 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka76 18.05.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 no wlasnie nie robia karpiowki. nasz dach juz skonczyli, poza tym sa zawaleni robota do jesieni. dlatego kolezanka szuka kogos od karpiowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciechan 18.05.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 witam.co do materialow z niemic to kupowalem dachowke roben jesienny lisc 13 palet po 240szt za wszystko zaplacilem 8000zl,kupowalem tez unipor 498x238x240 po 8.05zl szt wszystkie ceny brutto i z transportem.wszystko kupowalem w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 19.05.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witaj maryan777 gdzie dokładnie budujesz? Ja w Żarach ale na obrzeżach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor Zielona Góra 19.05.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 czy moze ktos polecic dekarza na dach z karpiowki? ja dach juz mam, ale kolezanka ma z tym problem. nie kazdy dekarz robi karpiowke, a jeden podal cene 150 zl/m2 dachu. dzieki za info Witam Kaka - jeśli dekarza potrzebuje jeszcze Twoja koleżanka to znam P. Remka - super gość. Jak sam mówi "karpiówka" to ciężki kawalek chleba i nie na każdym dachu dobrze leży. Jakby co to dam namiary na priv. Ciao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 19.05.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 O ! ija potrzebuję ziemi Dostałem namiar na takową ale mam w pracy. Zobaczę w poniedziałek ale przypominajcie się gdybym zapomniał. to ja przypominam się o namiar na ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryan777 20.05.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witaj maryan777 gdzie dokładnie budujesz? Ja w Żarach ale na obrzeżach. Pozdrawiam Dokladnie to w Górka City;) pare kilometrow od Żar - cisza i spokoj polskiej wsi:) A że sie buduje to jesczze za duzo powiedziane, jutro moze dostane pozwolenie na budowe i zaczne walke z bankiem. Nie bedac jeszcze pewnym kiedy pozwolenie i kredyt nie obstawialem jesczze zadnej ekipy. Jak to wyglada z terminami budowlancow w naszym rejonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryan777 20.05.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 witam. co do materialow z niemic to kupowalem dachowke roben jesienny lisc 13 palet po 240szt za wszystko zaplacilem 8000zl,kupowalem tez unipor 498x238x240 po 8.05zl szt wszystkie ceny brutto i z transportem.wszystko kupowalem w styczniu. kupowałes bezpośrednio w Niemczech czy przez jakas polska hurtownie? jak bezposrednio to moze podzielisz sie jakimis namiarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 21.05.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Dokladnie to w Górka City;) pare kilometrow od Żar - cisza i spokoj polskiej wsi:) A że sie buduje to jesczze za duzo powiedziane, jutro moze dostane pozwolenie na budowe i zaczne walke z bankiem. Nie bedac jeszcze pewnym kiedy pozwolenie i kredyt nie obstawialem jesczze zadnej ekipy. Jak to wyglada z terminami budowlancow w naszym rejonie? Górka to ładna miejscowość, cicha i spokojna. Budowlańców musisz pewnie wcześniej sobie zarezerwować. Jak chcesz to mogę Ci podać namiary na fajną ekipę, którą polecam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryan777 21.05.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 fiacior, przeslij kontakt do tych budowlancow na priva. z tego co mozna wyczytac na forum i uslyszec od znajomych to ciezko na dobrych trafic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciechan 22.05.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Temat postu: Re: ceny z niemiec Odpowiedz z cytatemciechan napisał:witam.co do materialow z niemic to kupowalem dachowke roben jesienny lisc 13 palet po 240szt za wszystko zaplacilem 8000zl,kupowalem tez unipor 498x238x240 po 8.05zl szt wszystkie ceny brutto i z transportem.wszystko kupowalem w styczniu. kupowałes bezpośrednio w Niemczech czy przez jakas polska hurtownie? jak bezposrednio to moze podzielisz sie jakimis namiarami? HEJ. HURTOWNIA MIESCI SIE W GUBEN I NAZYWA SIE gallhofer.jest duzy wybor materialow budowlanych.tak wiec pojedz zobacz i moze cos kupisz.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia 1 22.05.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 O ! ija potrzebuję ziemi Dostałem namiar na takową ale mam w pracy. Zobaczę w poniedziałek ale przypominajcie się gdybym zapomniał. to ja przypominam się o namiar na ziemię Ja również! I z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppiszc 26.05.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witam, Gdzie w okolicach ZGory mozna kupic tanio pospółkę? (i wogóle gdzie ja mozna w ZG ją kupic). Jaka jest cena orientacyjna? Pzdr,ppiszc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 26.05.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witam, Gdzie w okolicach ZGory mozna kupic tanio pospółkę? (i wogóle gdzie ja mozna w ZG ją kupic). Jaka jest cena orientacyjna? Pzdr, ppiszc my kupowaliśmy z Przylepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor Zielona Góra 28.05.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witajcie Czy ktoś z Was montował rekuperator w swoim domku ?Jeśli jesteście zadowoleni to proszę o namiary i orientacyjny koszt, ponieważ firma którą znalazłem a raczej wykonawcy nie wydają mi się zbyt profesjonalni. Ciao Gregor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 29.05.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 witam, mam pytanko : ile płaciliście za położenie m2 regipsów ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 29.05.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Honia my kładliśmy sobie sami regipsy, ale dwie ścianki kładł nam taki chłopak z kolegą , ale nie pamietam ile brali, bym musiala się zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 30.05.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 mycha. Tobie to mogę tylko pozazdrościć męża budowlańca . Wiem że dużo sami robiliście . Mój jest mechanik samochodowy i pewne roboty na budowie musi robić obca osoba . Ale gdybys mogła to spytaj się J. jakie są ceny położenia regipsów - proszę Pozdrawiam Honia74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerry102 01.06.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Mam pytanie do wszystkich. Szukam kogos kto wykonuje przyłącza wodno-kanalizacyjne. Czy możecie polecić kogoś z okolic Zielonej Góry. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts