Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zielona Góra, Żary - meldować się!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich serdecznie, jestem na forum pierwszy raz, ale juz widze ze nie ostatni :) milo popatrzec jak domki Wam "rosna" ja dopiero jestem na samym poczatku- tz zaczynam formalnosci :-? poki co czekam na formalnosci co do podzialu i przepisania dzialki, ale juz chcialabym aby ktos mogl polecic mi dobrego geodete, ktory wszyskim sumiennie sie zajmie... budowa bedzie nie daleko Zielonej Góry

Witaj Kasia :D

Polecam pana geodetę Ostrowskiego, przyjmuje na ul. Piaskowej w Zielonej Górze, chyba nr 1 albo 2.

Witam wszystkich serdecznie, jestem na forum pierwszy raz, ale juz widze ze nie ostatni :) milo popatrzec jak domki Wam "rosna" ja dopiero jestem na samym poczatku- tz zaczynam formalnosci :-? poki co czekam na formalnosci co do podzialu i przepisania dzialki, ale juz chcialabym aby ktos mogl polecic mi dobrego geodete, ktory wszyskim sumiennie sie zajmie... budowa bedzie nie daleko Zielonej Góry

Witaj Kasia :D

Polecam pana geodetę Ostrowskiego, przyjmuje na ul. Piaskowej w Zielonej Górze, chyba nr 1 albo 2.

A ja Pana Sławka Gibowskiego. Byłem bardzo zadowolony z jego usług no i całkiem niedrogi - jak chcesz numerek :wink: to daj znać napiszę na priv

U pana Ostrowskiego pracuje jakiś geodeta Sławek, może to on.

A u nas jest robione ogrodzenie i wkopują krawężniki :D

Tylko w środku stanęły prace, bo J. nie ma czasu, tyle ma pracy, ale niedługo zaczną nam tam znajomi robić, bo chcemy bardzo do września skończyć :D

Pozdrawiam:)

Witam drodzy forumowicze :wink: Ja remontuję domek 30 letni z tynkami cementowo - wapiennymi trochę nierównymi. Czy ktos mi doradzi jakimi masami powinnam je wyrównać, aby było dobrze, a niedrogo. Czy ktos wie ile biorą fachowcy za podobne prace, moze ktos zna jakieś adresy. W domu wymieniłam już okna i wyburzyłam z przemieszczeniem trochę ścian, które są mało dokładnie otynkowane. Poradźcie, z góry dziękuję. :D

Witam wszystkich.Widzę,ze co niektórzy szukają fachowca.Ja zajmuję się budowlanką głównie wykonczeniem tzn ocieplenia poddaszy ,i wszystko co jest w "srodku" płytki,panele,przeróbki róznego pochodzenia,tynki malowanie taka złota rączka.ocieplenia budynków i wiele innych robót.Robię solidnie i dokładnie.Zapraszam chętnych.Wstawiam okna,drzwi i wiele innych robót.

Poniewaz mam czesty problem z logowaniem podaje adres poczty dla chętnych

[email protected]

Pozdrawiam

Witam

Proszę o opinie w następującej sprawie. Jestem na etapie zakupu projektu. Zdecydowałem się na projekt klasyka:

http://www.projekty.ign.com.pl/index.php?p=detail&id=288. Koszt projektu to 1817zł. Adaptacja bez nanoszenia zmian ok 800zł. Wiadomo, ze zmiany zawsze są i koszt projektu wyniesie ponad 3 tyszł. Moje pytanie brzmi, czy nie lepiej skorzystać z biura projektowego które zaprojektuje projekt wg naszych upodobań wraz z adaptacją do panujących warunków. Zapytałem się biura projektowego:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=408130574

Mogą wykonać taki projekt jak Klasyka którą chcę, ze zmianami jakie chcę i z adaptacją w cenie 2400-2600zł. Czy warto skorzystać z takiej oferty czy lepiej skorzystać z gotowego projektu i dokonać adaptacji?

Pozdrawiam

Hugo