klaudyjka 11.08.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 i kolejne zdjęcia - najświeższe widok z salonu w strone kuchni: http://img227.imageshack.us/img227/1975/081008121000xb1.jpg widok z salonu na przyszły ogród i taras http://img87.imageshack.us/img87/5449/081008121027zp2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 11.08.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 klaudyjka piękne masz te widoki z okien witam w grupie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudyjka 11.08.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 klaudyjka piękne masz te widoki z okien witam w grupie i pozdrawiam dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 13.08.2008 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Klaudyjka super widoczki, a To jest nad jeziorkiem tym co na Czarną się jedzie? nie na tym nowym osiedlu co po lewej stronie jest przy wjeździe do Droszkowa? Widzę, że macie w spokojnym, ustronnym miejscu, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudyjka 13.08.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Klaudyjka super widoczki, a To jest nad jeziorkiem tym co na Czarną się jedzie? nie na tym nowym osiedlu co po lewej stronie jest przy wjeździe do Droszkowa? Widzę, że macie w spokojnym, ustronnym miejscu, super tak, właśnie tam jak się jedzie na Czarną. Tuż przed lasem mamy działkę a w głębi lasu jest jeziorko. Co prawda nie jest piewszej czystości i jest zdziczałe ale dla dzieciaków zawsze to frajda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 13.08.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 A kiedyś to było super jeziorko, był nawet chyba ośrodek wypoczynkowy U nas na budowie pomału do przodu, szkoda, że jednak nie zdązymy jako tako skończyc do ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudyjka 14.08.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 mycha - a w którym miejscu się budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 14.08.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 mycha. to kiedy ten ślub ??? pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajka 17.08.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 hej, znacie moze jakas osobe ktora wykonuje operaty bankowe? Mam numer do jednego faceta z Droszkowa, ale chyba ma cos z telefonem, moze nieaktualny juz. Bylabym wdzieczna za namiary. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebasew 17.08.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Dzieki za info Honia74, chociaż przeraziłem sie nieco i chyba bedę musiał szukać agregatu. Ale mam inne pytanie. Czy ktoś ma może namiaru na małą kopareczkę taką do wykopu pod np. kabel elektryczny ? Muszę wykopać 30 m rowu i zastanawiam się czy nie bedzię szybciej i taniej koparką. Pozdrawiam Małą koparke ma firma Elektrotech na ulicy Działkowej w Zielonej Górze. Zamawiasz, przyjezda Pan busem z koparką na lawecie. Szybko i solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebasew 17.08.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.Zdecydowała małżonka: Dom w truskawkach 2działka w Wilkanowiewłaśnie otrzymaliśmy projekt i zaczynamy formalności w urzędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 17.08.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Honia nasz ślub 27 września(10 rocznica bycia razem wypada w tym dniu ) Klaudyjka hmmm jak to wytłumaczyć. Nie wiem, czy kojarzysz gdzie jest w Starym Kisielinie tartak "drewdach" to tam się skręca, jedzie w stronę osiedla i po prawej są pola i tam budujemy domek Jeszcze napiszę tak, że jak jedziesz z Zielonej do Droszkowa, to w S.Kis. jak stajesz na drugich światłach "robotniczych", to po prawej jest taki stary kiosk, jakieś rzeczy tam wiszą i nasza działka jest zaraz za tym domem i ich podwórkiem No to się natłumaczyłam Sebasew to życzę szybkiego załatwiania papierkowej roboty U nas w środę wchodzi pan płytkarz, zaczyna od górnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobertt 18.08.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam szukam beczek plastikowych 200L używanychPozdrawiam grupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawka6 18.08.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Serdecznie polecam firme ARPOL na trasie polnocnej - bylem dzisiaj naprawde warto tam zagladnac i pogadac o materialach maja duzo i bardzo dobre ceny . POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 18.08.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Serdecznie polecam firme ARPOL na trasie polnocnej - bylem dzisiaj naprawde warto tam zagladnac i pogadac o materialach maja duzo i bardzo dobre ceny . POZDRAWIAM No my nie możemy tam dojechać, bo J. wraca z pracy dopiero o 19. Może któregoś dnia się uda. A to jest taka ogólnobudowlana hurtownia? dużo mają różnych materiałów? Robertt ja niesttey nie pomogę , bo nie mam.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 24.08.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Witajcie Jesteśmy z okolicy Zielonej Góry, jeszcze w tym roku chcemy zacząć się budować w Droszkowie. Wybraliśmy już projekt, zakupiliśmy go w biurze FORUM, póki co jesteśmy zadowoleni z obsługi; właśnie załatwiają nam pozwolenie na budowę, korzystamy też z usług ich geodety, bo ceny takie jak u innych. Roobertt - możemy pomóc załatwić baniaki 1000L za 100 zł/szt Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 24.08.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Czy ktoś z Was kupował materiały na budowę u naszych zachodnich sąsiadów? Podobno warto bo ceny dużo niższeZorientowanych prosimy o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 25.08.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witaj Igma Nam też załatwiało wsszytsko biuro FORUM, miła obsługa bardzo. Ale teraz wszystko do pozwolenia załatwia nam pan R. My kupujemy materiały w kaidarze w Zielonej Górze, naprawdę dobre ceny mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobertt 26.08.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Roobertt - możemy pomóc załatwić baniaki 1000L za 100 zł/szt Dzięki ale to muszą być beczki nadal szukam choć z dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 26.08.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 z tymi beczkami to jest problem ( plastikowymi ) ja szukałam i sie nie udało metalowe można załatwić jeśli chodzi o materiały budowlane to ostatnimi czasy kupuje w KB na Zimnej dostałam tam dość dobre ceny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts