Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zielona Góra, Żary - meldować się!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Klaudyjka super widoczki, a To jest nad jeziorkiem tym co na Czarną się jedzie? nie na tym nowym osiedlu co po lewej stronie jest przy wjeździe do Droszkowa?

Widzę, że macie w spokojnym, ustronnym miejscu, super :D :D

tak, właśnie tam jak się jedzie na Czarną. Tuż przed lasem mamy działkę a w głębi lasu jest jeziorko. Co prawda nie jest piewszej czystości i jest zdziczałe ale dla dzieciaków zawsze to frajda.

Dzieki za info Honia74, chociaż przeraziłem sie nieco i chyba bedę musiał szukać agregatu. Ale mam inne pytanie. Czy ktoś ma może namiaru na małą kopareczkę taką do wykopu pod np. kabel elektryczny ?

Muszę wykopać 30 m rowu i zastanawiam się czy nie bedzię szybciej i taniej koparką.

Pozdrawiam

Małą koparke ma firma Elektrotech na ulicy Działkowej w Zielonej Górze. Zamawiasz, przyjezda Pan busem z koparką na lawecie. Szybko i solidnie

Honia nasz ślub 27 września(10 rocznica bycia razem wypada w tym dniu :o 8) :D :lol: )

Klaudyjka hmmm jak to wytłumaczyć. Nie wiem, czy kojarzysz gdzie jest w Starym Kisielinie tartak "drewdach" to tam się skręca, jedzie w stronę osiedla i po prawej są pola i tam budujemy domek :wink:

Jeszcze napiszę tak, że jak jedziesz z Zielonej do Droszkowa, to w S.Kis. jak stajesz na drugich światłach "robotniczych", to po prawej jest taki stary kiosk, jakieś rzeczy tam wiszą i nasza działka jest zaraz za tym domem i ich podwórkiem :D

No to się natłumaczyłam :lol:

Sebasew to życzę szybkiego załatwiania papierkowej roboty :D

U nas w środę wchodzi pan płytkarz, zaczyna od górnej łazienki :D

Serdecznie polecam firme ARPOL na trasie polnocnej - bylem dzisiaj naprawde warto tam zagladnac i pogadac o materialach maja duzo i bardzo dobre ceny . POZDRAWIAM

No my nie możemy tam dojechać, bo J. wraca z pracy dopiero o 19.

Może któregoś dnia się uda.

A to jest taka ogólnobudowlana hurtownia? dużo mają różnych materiałów?

Robertt ja niesttey nie pomogę , bo nie mam.[/url]

Witajcie

Jesteśmy z okolicy Zielonej Góry, jeszcze w tym roku chcemy zacząć się budować w Droszkowie. Wybraliśmy już projekt, zakupiliśmy go w biurze FORUM, póki co jesteśmy zadowoleni z obsługi; właśnie załatwiają nam pozwolenie na budowę, korzystamy też z usług ich geodety, bo ceny takie jak u innych.

Roobertt - możemy pomóc załatwić baniaki 1000L za 100 zł/szt

Pozdrowienia dla wszystkich :D :D