Honia74 01.09.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam, pilnie potrzebuje zakupić styropian do oklejenia okrągłych filarów . Podobno można kupić gotowe pół okrągłe styropiany . Ewentualnie styropian ponacinany , który sam sie układa na okrągłych filarach . Proszę o pomoc gdzie coś takiego można nabyć . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 04.09.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 szukam okien powiedzmy 5- komorowychmacie namiary na najkorzystniejszy zakup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 04.09.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Zobacz na mój post na stronie nr 11.Z czasem znalazłem jeszcze jednego dostawce okien, który sprzedaje okna o profilu Veka (profil jest barwiony w masie) w bardzo dobrych cenach.Okna MAJ S.C.ul. Kościelna 2460-538 Poznańtel. 061 828 30 14kom. 600 210 642[email protected] Napisz zapytanie na podany mail a otrzymasz szybko wycenę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 04.09.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Hugo26 sprawdzałem sprzedawce na allegro ale niestety aukcja juz usunietaale dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 04.09.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Honia a w Kaidarze nie mają? Maxik ja swoich nie polecam, bo rolety się zacinają i szyby porysowane i nie mozna doprosić się o reklamację. A moja szwagierka zamawai okna w jakiejś firmie z Krakowa, w sobotę zapytam jej się o dokładny namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 04.09.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 dzięki mycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 05.09.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 maxik, ja mialam wyceniane okna MS, DAKO, DRUTEX i BAMA Swiebodzin. Najtaniej wypadl DRUTEX ale na forum raczej odradzaja. Zamowilam prawie w MS (ladne okna, jakies tam wzmocnienie z wlokien szklanych) ale nie dogadalam sie z przedstawicielem co do terminu realizacji i zrezygnowalam. Pozniej bylam prawie zdecydowana na DAKO (cena bardzo atrakcyjna, profesionalna obsluga, ladne okna na profilu VEKA) ale znalazlam w swiebodzinie producenta ktory mi zaproponowal okna ''z klimatem'' jak ja to mowie. Zamowilam wiec okna w BEMA, profil REHAU, po 4 szyby w kazdym oknie, bez szprosow, glowice i listwy ozdobne, takie fajne wiejskie okna! Drozsze niz pozostale ale w zupelnosci takie jakich szukalam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 05.09.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Maxikmam gdzieś namiary na tego gościa z allegro. W niedziele poszukam to Ci przeslę.Okna z Krakowa (oknoplast) sa dobrymi oknami na profilu Veka (dobry profil w dobrej cenie) jednak za renome każą sobie słono płacić, porównywalem ceny.Profile Rehau sa bardzo drogie choc jedne z najlepszych. Okna MS są równeiż bardzo drogie. Osobiscie zdecydowany jestem na okna na profilu Veka kolor (sa barwione w masie od strony zewnętrznej co jest rzadko spotykane, przy zadrapaniu nie widac białego koloru).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor Zielona Góra 05.09.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Maxik mam gdzieś namiary na tego gościa z allegro. W niedziele poszukam to Ci przeslę. Okna z Krakowa (oknoplast) sa dobrymi oknami na profilu Veka (dobry profil w dobrej cenie) jednak za renome każą sobie słono płacić, porównywalem ceny. Profile Rehau sa bardzo drogie choc jedne z najlepszych. Okna MS są równeiż bardzo drogie. Osobiscie zdecydowany jestem na okna na profilu Veka kolor (sa barwione w masie od strony zewnętrznej co jest rzadko spotykane, przy zadrapaniu nie widac białego koloru). Pozdrawiam Witajcie Jeśli chodzi o okna to polecam firmę SZUŁCIK z Kargowej (drewniane) są naprawdę solidni i nieco tańsi niż konkurencja (Świebodzin, Jezierski, Urzędowski). Ja swoich okien jeszcze nie kupiłem bo nie czas (kończę właśnie stan surowy), ale widziałem u znajomych ich okna, a także teściu dwa dni temu zamontował drzwi wejściowe od nich - rewelacja naprawdę polecam. http://www.szulcik.pl Ciao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciechan 06.09.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Gregor Zielona Góra czy TY czasem niebudujesz domu LIBRA?JA buduje wlasnie libre jestem na etapie scian fundametowych prosze podaj cene robocizny stanu surowego mury +robocizna dachu?dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 07.09.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Maxik mam gdzieś namiary na tego gościa z allegro. W niedziele poszukam to Ci przeslę. Okna z Krakowa (oknoplast) sa dobrymi oknami na profilu Veka (dobry profil w dobrej cenie) jednak za renome każą sobie słono płacić, porównywalem ceny. Profile Rehau sa bardzo drogie choc jedne z najlepszych. Okna MS są równeiż bardzo drogie. Osobiscie zdecydowany jestem na okna na profilu Veka kolor (sa barwione w masie od strony zewnętrznej co jest rzadko spotykane, przy zadrapaniu nie widac białego koloru). Pozdrawiam Witajcie Jeśli chodzi o okna to polecam firmę SZUŁCIK z Kargowej (drewniane) są naprawdę solidni i nieco tańsi niż konkurencja (Świebodzin, Jezierski, Urzędowski). Ja swoich okien jeszcze nie kupiłem bo nie czas (kończę właśnie stan surowy), ale widziałem u znajomych ich okna, a także teściu dwa dni temu zamontował drzwi wejściowe od nich - rewelacja naprawdę polecam. http://www.szulcik.pl Ciao Okna drewniane sa drogie, to już inny przedzial cenowy. Namiary do firmy która oferuje również dobre ceny okien na bazie profili veka: PHU Univers ul. Bema 2a Lubin 76/7462696 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 07.09.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 dziękuję wszystkim za pomoc powysyłałem zapytanie o wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor Zielona Góra 08.09.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Gregor Zielona Góra czy TY czasem niebudujesz domu LIBRA?JA buduje wlasnie libre jestem na etapie scian fundametowych prosze podaj cene robocizny stanu surowego mury +robocizna dachu?dzieki W obecnej chwili nie dysponuję kompletną ofertą (tzn. nie mam jej przy sobie) ale za całość tzn. fundamenty, mury, ścianki działowe, tarasy, kominy, dach kompletny zapłaciłem 60 tys. (buduję Librę II z dwoma garażami więc nieco większą od projektu podstawowego) i w zasadzie ten etap budowy mam już zakończony. Na szczęście..... Pozdr. Gregor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 09.09.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Hugo26 czy okna z Univers-a są także barwione w masie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 09.09.2008 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Czy macie namiary na tanią wieźbę dachową? bo w sumie drogo za swoją nie płaciliśmy ale może znajdzie się jeszcze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudyjka 10.09.2008 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Mycha My do dachu mamy górali. Więźbę sprowadzają nam z gór. Podobno wychodzi taniej. Z dachem zaczynają za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 10.09.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Hugo26 czy okna z Univers-a są także barwione w masie? tak, są barwione w masie, są wykonane z profili Veka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 12.09.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 hej @Hugo26 budujemy podobne domki, bynajmniej z zewnątrz podobne http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/widoki/salsa_534.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 12.09.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Hej igma:))Faktycznie zastosowano podobne rozwiązania. Obydwa zaprojektowało to samo biuro (krajobrazy) stąd podobieństwo. Zaczynam na jesień wylewać ławy, stan surowy na jesień 2009, a w 2010 wykończeniówkabudowa - wieś Łężyce pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 12.09.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Hej igma:)) Faktycznie zastosowano podobne rozwiązania. Obydwa zaprojektowało to samo biuro (krajobrazy) stąd podobieństwo. Zaczynam na jesień wylewać ławy, stan surowy na jesień 2009, a w 2010 wykończeniówka budowa - wieś Łężyce pozdrawiam serdecznie Dzisiaj dopiero zobaczyłam wnętrze Twojego domku no i jest prawie identyczny jak mój, Twój trochę większy My zaczynamy chyba w październiku (o ile do tego czasu otrzymamy pozwolenie na budowę) i będziemy chcieli skończyć jak najszybciej pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts