igma 02.10.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Gdyby ktoś był zainteresowany to mogę podać namiary na wykonawcę schodów drewnianych i betonowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 02.10.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 WitamJa byłby zainteresowany namiarem na schody drewniane.P.S. ile płaciliście za schody, bo ja w jednej firmie dostałem wycenę na 12tys. a rewelacyjne to one nie były (Schody 1/8 zabiegu, typ policzkowe z dwóch stron z drewna litego, stopnie dębowe pozostałe elementy olchowe 16 stopni bez podstopni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 02.10.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 mycha:) szczerze życzę Tobie i Twojemu J. szczęśliwego wspólnego życia oczywiście w nowym domku i doczekania potomków Honia74 Dzwony biją jak szalone, Marsz weselny w uszach brzmi. Młody mężu przytul żonę, Niechaj cała ziemia grzmi. Młoda żono przytul męża, Twej miłości barwny kwiat. Nie potrzeba Wam oręża, U stóp macie cały świat. Honiu, dziękuje ślicznie za życzenia i pamięć Właśnie chciałam dokonać pierwszego wpisu jako żona Ślub i wesele było super Teraz czas zająć się budową domu Acha płytkarz się znalazł, dzięki męża koledze, twierdzi, że był chory i takie tam wykręty Ja też jestem zainteresowana namiarami na schody drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 02.10.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Schody drewnianehttp://www.treppen-trelli.pl/ta strona chyba w języku niemieckim, ale podam jeszcze dane kontaktoweWłodzimierz Trojan Produkcja schodów i dzrzwi z drewna, wyroby toczone. Adres firmy 66-016 Czerwieńsk, Klonowa 20 Telefony 068-3201645, 668-022043 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 02.10.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ... no ja za swoje dębowe dałem niecałe 6tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 03.10.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Witam Prosze o informacje jakie montowaliscie/bedziecie montowac rolety zewnętrzne? Wkrótce zaczynam z budową, zona zazyczyła sobie rolety to je będzie mieć Czy macie rolety zespolone z oknem czy tzw INTEGRO czy RKS? Gdzie kupowaliście i jakie ceny? Zalezy mi na tym aby rolety były bezawaryjne, najmniej widoczne (ukryte skrzynki) i komfortowe w uzytkowaniu. O antywłamaniowosci nie wspominam, bo wiadomo ze rolety zewnętrzne aluminiowe nie zabezpieczają przed włamaniem. Za info z góry dziekuję pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebasew 05.10.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 witam u mnie zalany chudziak, od jutra ekipa zaczyna murować ścianyzamówiłem więźbe dachową w klępinie - droga zielona góra-nowogród, przed Nowogrodem skręcić w lewo, wielu znajomych odradzało tartak w Słonym bloczki betonowe najtaniej w kiełpinie koło tartaku z dowozem i wyładunkiem na budowie banaki 1000 litrowe na palecie sprzedaje swoim pracownikom rockwool po ok 120 zł nettopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 05.10.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 witam u mnie zalany chudziak, od jutra ekipa zaczyna murować ściany zamówiłem więźbe dachową w klępinie - droga zielona góra-nowogród, przed Nowogrodem skręcić w lewo, wielu znajomych odradzało tartak w Słonym bloczki betonowe najtaniej w kiełpinie koło tartaku z dowozem i wyładunkiem na budowie banaki 1000 litrowe na palecie sprzedaje swoim pracownikom rockwool po ok 120 zł netto pozdrawiam po ile bloczki betonowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 06.10.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 schody robię jednak żel-bet "kierownik" przyszedł zaszalował i zazbroił i skasował 1500plnchyba niedrogo , ponieważ zrobić cos takiego to ...poprostu bajkadzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebasew 06.10.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 za bloczek betonowy 3,10 z transportem i wyładunkiem w okolicy Zielonej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka1719503225 07.10.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam Wszystkich budujących. Nasz domek to projekt "lissa" http://pprojekt.pl/odbicie221-lissa.html Mamy na sprzedaż: kominki wentylacyjne, ceramiczne- dachówka karpiówka Koramic, angoba brązowa, dachówka "bawole oczko", listwy kominowe brąz, stopnie kominiarskie. Zmiany wyszły po zamówieniu materiałów, wszystko nowe fabrycznie. Może komuś będzie pasowało . Jesteśmy na etapie tynków... Wszystkim życzymy powodzenia , cierpliwości i tylko dobrych ekip budujących! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 08.10.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 witam u mnie zalany chudziak, od jutra ekipa zaczyna murować ściany zamówiłem więźbe dachową w klępinie - droga zielona góra-nowogród, przed Nowogrodem skręcić w lewo, wielu znajomych odradzało tartak w Słonym bloczki betonowe najtaniej w kiełpinie koło tartaku z dowozem i wyładunkiem na budowie banaki 1000 litrowe na palecie sprzedaje swoim pracownikom rockwool po ok 120 zł netto pozdrawiam po ile bloczki betonowe? Ja brałem od producenta z Kiełpina , bloczki bardzo dobrej jakości i niedrogie. Po ile ma teraz to nie wiem ale możesz zapytać 607893996 Mariusz. Polecam przy okazji swoje usługi: Montaż i serwis Przydomowych Oczyszczalni Ścieków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 13.10.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dziekuje za odpowiedz,bloczki wzieliśmy u nas w Świebodzinie po 3.10,tak więc niewarto nam szukać gdzie indziej, teraz mamy nowy problem mianowicie gdzie można dostać najtańszy porotherm 24 szlifowany najlepiej, bede wdzieczny za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryan777 13.10.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Najtanszy porotherm oczywiscie z Niemiec. Z transportem 5,10 zl za sztuke (nieszlifowany). Jak masz mozliwosc zorganizowac tanio transport we wlasnym zakresie, wyjdzie jeszcze taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 14.10.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Jeśli wiecie gdzie można kupić tanio ytong i dachówkę Koramic to proszę o info, póki co poprosiliśmy o wycenę materiałów wg projektu Kaidar i Gaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 16.10.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Gdybyście byli na etapie inst. sanitarno- grzewczej, doboru kotła, itp. to zapraszam do kontaktu. Mogę to załatwić naprawdę tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebasew 16.10.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 proponuje cegłę eder, dużo lepsza, ładniejsza od porotermu, prosto z jednej z niemieckich cegielni. grubości 12, 24, i chyba 38. najtaniej dostaniecie w kiełpinie z dostawa i wyładunkiem albo z hurtowni z lubina, która ogłasza sie na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryan777 16.10.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 co to za firma w kiełpinie? jakis nr tel. mozesz podac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 17.10.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 co to za firma w kiełpinie? Jakis nr tel. Mozesz podac? mariusz 692667212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.10.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Za kilka msc tez bedzie tel aktualny? Tak na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts