Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zielona Góra, Żary - meldować się!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

okna juz zamowione.

beda drewniane ze stolbudu wloszczowa

mam pytanie - jakiej firmy macie okna polaciowe?

jedni odradzaja roto i w necie tez sa zle opinie, ale w hurtowniach je polecaja.

pozdrawiam

My mamy okpola, polska dobra firma, w naszym obecnym mieszkanku mamy tej firmy 4 okna od 5 lat i jest oki.

Prawda jest taka ze np w veluxie płaci się za tą naklejkę firmową ;)

Fakro teź sa dobre :wink:

Pozdrawiam budowniczych :D

ja dzisiaj troche w innym temacie, nie budowlanym...

Potrzebuje dobrego adwokata, znacie kogos w naszym rejonie? Mamy stary problem z gmina od ktorej kupilismy dzialke w drodze przetargu. Kupilismy dzialke o danym numerze, o pow 27 arow, zaplacilismy za nia zadana kwote. Po uplywie prawie roku sie okazalo (po wytyczeniu granic) ze dzialka nie ma 27 arow a 46! Gmina zada doplaty za ten nadmiar ziemi. To tak w skrocie bo wszystko opisalam w dziale PRAWO I FINANSE.

Dobre dusze, znacie wiec SUPER prawnika????

Honia woooow już mieszkacie?? ale super :D :D :D :D

No pięknie się urządziliście :D

Czekamy z niecierpliwością na dalsze zdjęcia :wink:

A ja się wkurzyłam, na dzisiaj byłam umówiona z panem z enea aby podłączył nam prąd, miał być między 12 a 13 .

Niestety u nas w Kisielinie robią kanalizę i dojechałam na działkę o 12:07 i co się okazało, że pan elektryk był o 12:05 i powiedział panom, którzy nam tam budują dom, ze on nie ma czasu na czekanie, że umawiał sie na 12 i że właściciel powinien czekać.

Panowie mu mówią, że już jadę, że będę za niecałą minutkę a on sie uparł i pojechał :evil: :evil:

Zadzwoniłam do enea i powiedzieli, że pracownik prawidłowo postąpił, umówiłam się na jutro , na tą samą godzinę.

Może i mieli rację, że powinnam czekać na tej działce, ale gdyby był jakiś ten facet ludzki, to by poczekał, a mógł wejść już do środka i robić swoje...ehhh pod górkę wszystko.

My to chyba wprowadzimy się dopiero na wakacje, no może na wiosne się uda.

Pozdrawiam :D

Honia super:) Ale Wam zazdroszcze, my jeszcze " w polu" jesli mozna tak to ujac, konczymy klasc ogrzewanie i bedziemy zalewac podlogi, moze do wakacji bedziemy juz na swoim.

Mycha doskonale rozumiem Twojego nerwa na energetyke, nam powiedzieli przy podpisywaniu umowy ze w czerwcu bedzie prad, oczywiscie w terminie nawet projektu jeszcze nie bylo, potem uslyszelismy zeby sie nie martwic bo do grudnia to juz na pewno :roll: Prawie styczen na karku a o przylaczu jakos cicho, moglam spytac do konca ktorego roku :evil:

A na zdjecia oczywiscie czekamy, milo wiedziec ze komus juz sie udalo :)