DPS 27.04.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Mycha, może to sposób? Kasia dobrze mówi, trzeba spłacić jak najszybciej ten kredyt dla rodziców - może oni Wam pomogą w tym? A na razie róbcie swoje, ciągnijcie mury, od razu nastrój i zdolność bojowa Wam wzrośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 A u mnie zdun dzisiaj skończył piękną ogromną kuchnię kaflową w stodole! Jestem taka zadowolona, że nie macie pojęcia! A Mama Męża od razu po pierwszym rozpaleniu usmażyła na niej pączki. PYYYYcha!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 28.04.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Mycha, może to sposób? Kasia dobrze mówi, trzeba spłacić jak najszybciej ten kredyt dla rodziców - może oni Wam pomogą w tym? A na razie róbcie swoje, ciągnijcie mury, od razu nastrój i zdolność bojowa Wam wzrośnie! Pani z banku powiedziała, że mamy pospłacać i pozamykać wszystkie karty, limity kredytowe też i możemy spróbować złożyć wniosek na 200tys, ale pewności że dostaniemy to ona nie ma. Więc decyzję podjęliśmy taką, budujemy z tego co zarobimy+ zwiększono nam limit w castoramie, założyliśmy kartę w nomi i w psb dostaniemy może jakieś rabaty. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia 1 29.04.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 A u mnie zdun dzisiaj skończył piękną ogromną kuchnię kaflową w stodole! Jestem taka zadowolona, że nie macie pojęcia! A Mama Męża od razu po pierwszym rozpaleniu usmażyła na niej pączki. PYYYYcha!!!! Takie pączki z pewnością smakują lepiej! Ja pozazdrościłam i piekę ciasto. Co prawda w zwykłym piekarniku elektrycznym i na dodatek w zwykłym mieszkanku w bloku. Ale za to z nadzieją,że już niedługo takie zapachy będą się rozchodzić po nowym domku. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 A u mnie zdun dzisiaj skończył piękną ogromną kuchnię kaflową w stodole! Jestem taka zadowolona, że nie macie pojęcia! A Mama Męża od razu po pierwszym rozpaleniu usmażyła na niej pączki. PYYYYcha!!!! Takie pączki z pewnością smakują lepiej! Ja pozazdrościłam i piekę ciasto. Co prawda w zwykłym piekarniku elektrycznym i na dodatek w zwykłym mieszkanku w bloku. Ale za to z nadzieją,że już niedługo takie zapachy będą się rozchodzić po nowym domku. Pozdrawiam! Ha, tego ciasta też bym spróbowała, co by nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Mycha, może to sposób? Kasia dobrze mówi, trzeba spłacić jak najszybciej ten kredyt dla rodziców - może oni Wam pomogą w tym? A na razie róbcie swoje, ciągnijcie mury, od razu nastrój i zdolność bojowa Wam wzrośnie! Pani z banku powiedziała, że mamy pospłacać i pozamykać wszystkie karty, limity kredytowe też i możemy spróbować złożyć wniosek na 200tys, ale pewności że dostaniemy to ona nie ma. Więc decyzję podjęliśmy taką, budujemy z tego co zarobimy+ zwiększono nam limit w castoramie, założyliśmy kartę w nomi i w psb dostaniemy może jakieś rabaty. Pozdrawiam:) I bardzo dobrze, że tak! Podoba mi się Wasza wola walki i to, że się nie poddajecie! Na pohybel bankowi! Jeszcze Was będą prosić, żebyście chcieli wziąć od nich kasę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 29.04.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 A ja mam cały czas skrzynkę zapchaną z ofertami kredytów, jak to łatwo i szybko wziąść kredyt. Nie nadążam kasować. Ale jak co do czego by przyszło to pewnie nie było by tak pięknie!Trzeba kombinować. Znajomy prosil po cichu w kadrach aby babka wypisała mu, że więcej zarabia i dopiero wtedy dostał kredyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 No właśnie, u mnie to samo! Skrzynka pełna. Ciekawe, co oni sobie myślą! No i święta racja z tym kombinowaniem. W tym kraju nie da się chyba niczego normalnie załatwić, tylko trzeba wciąż oszukiwać to państwo, bo jest tak restrykcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 01.05.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 szukam transportu do przewiezienia z miedzychodu do zielonej gory plyt stropowych ( w zielonej trzeba czekac 2miesiace na płyty).płyty waza razem 29ton...wiec musialby byc to 2 auta.nie moga byc zbyt długie (te z naczepa moga sie nie wyrobic w zakrecie kolo dzialki.chcialbym zeby 2 auta przywiozły mi plyty w jednym czasie bo na budowie bedzie stał dzwig ktory bedzie odrazu ukladal plyty na budynku.jak ktos ma jakies namiary na takie auta to z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 02.05.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Ja tez czekam na kredyt... taki w 5 dni. Czekam juz niestety 2 tydzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 02.05.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 szukam transportu do przewiezienia z miedzychodu do zielonej gory plyt stropowych ( w zielonej trzeba czekac 2miesiace na płyty).płyty waza razem 29ton...wiec musialby byc to 2 auta.nie moga byc zbyt długie (te z naczepa moga sie nie wyrobic w zakrecie kolo dzialki.chcialbym zeby 2 auta przywiozły mi plyty w jednym czasie bo na budowie bedzie stał dzwig ktory bedzie odrazu ukladal plyty na budynku. jak ktos ma jakies namiary na takie auta to z gory dziekuje Hej Czy bierzesz płyty ze Strobetu??? Jeżeli tak, to uważaj na terminy. Ja z jednym stropem nie miałam żadnego problemy( był w 10 dni), a drugi to..... szkoda gadać. Jeżeli chodzi o namiar na transport, to mogę dac namiar na goscia z Mędzychodu, który przywiózł nam pierwszy strop. Było ok Pogadaj z nim Podaje na priva Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 02.05.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 szukam transportu do przewiezienia z miedzychodu do zielonej gory plyt stropowych ( w zielonej trzeba czekac 2miesiace na płyty).płyty waza razem 29ton...wiec musialby byc to 2 auta.nie moga byc zbyt długie (te z naczepa moga sie nie wyrobic w zakrecie kolo dzialki.chcialbym zeby 2 auta przywiozły mi plyty w jednym czasie bo na budowie bedzie stał dzwig ktory bedzie odrazu ukladal plyty na budynku. jak ktos ma jakies namiary na takie auta to z gory dziekuje Hej Czy bierzesz płyty ze Strobetu??? Jeżeli tak, to uważaj na terminy. Ja z jednym stropem nie miałam żadnego problemy( był w 10 dni), a drugi to..... szkoda gadać. Jeżeli chodzi o namiar na transport, to mogę dac namiar na goscia z Mędzychodu, który przywiózł nam pierwszy strop. Było ok Pogadaj z nim Podaje na priva Pozdrawiam Was Tak biore plyty ze strobetu.Jak jest z jakoscia ich płyt? jezeli chodzi o termin to niby w 2 tygodnie mi zrobia...na miejscu w zielonej g. musze czekac 2miesiace. Dzieki za namiar na goscia z transportem..dzwoniłem do niego i ma mi wycenic transport.tak z ciekawosci jak wygladala cena transportu u ciebie,ile za kilometr? jakimi autami woza..bo u mnie jest przed dzialka ostry i waski zakret 90* i boje sie ze sie nie zmiesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Ania, Marcin, Wiochman - miło Was powitać! Aniu, zaglądaj do nas - będzie fajnie mieć kogoś z północy województwa. Też pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.05.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Ania, Marcin, Wiochman - miło Was powitać! Aniu, zaglądaj do nas - będzie fajnie mieć kogoś z północy województwa. Też pozdrawiam!!! Pewnie, że bede do Was zaglądać Dompodsosnami, czytam też twój dziennik Marcin_u transport, to ciągnik siodłowy z naczepą, wiec jest długi. A czy budynek jest daleko od granicy drogi? bo transport moze stać na drodze, a dzwig przy budynku i wtedy da radę. Jakość płyt jest ok. są dobrze zwymiarowane, łacznie z wycięciami na komin. Pilnuj terminu i poganiaj goscia ile się da. Myślę jednak, że warto tam kupić, bo jest niedrogo i jakoś jest ok.Możesz jeszcze kupić z 7% vat-czyli z usługą, będzie tanio. Gość wykonuje jeszcze belki na podciąg, cena np naszej 4,30, to ok. 200,00 zł.( cena z zeszłego roku) Cena za transport u pana G.2 lata temu, to 700,00 ( 2 samochody) A rok temu przywiozł mi inny gośc za 800,00 zł. U pana G. miałam załatwiony za 500,00 ale nie doszło do skutku z powodu problemu z terminem w Strobecie Na cene możez się umówić indywidualnie i potargować, gośc jest ok. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 03.05.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Marcin_u transport, to ciągnik siodłowy z naczepą, wiec jest długi. A czy budynek jest daleko od granicy drogi? bo transport moze stać na drodze, a dzwig przy budynku i wtedy da radę. Jakość płyt jest ok. są dobrze zwymiarowane, łacznie z wycięciami na komin. Pilnuj terminu i poganiaj goscia ile się da. Myślę jednak, że warto tam kupić, bo jest niedrogo i jakoś jest ok.Możesz jeszcze kupić z 7% vat-czyli z usługą, będzie tanio. Gość wykonuje jeszcze belki na podciąg, cena np naszej 4,30, to ok. 200,00 zł.( cena z zeszłego roku) Cena za transport u pana G.2 lata temu, to 700,00 ( 2 samochody) A rok temu przywiozł mi inny gośc za 800,00 zł. U pana G. miałam załatwiony za 500,00 ale nie doszło do skutku z powodu problemu z terminem w Strobecie Na cene możez się umówić indywidualnie i potargować, gośc jest ok. Pozdrawiam Wszystkich od drogi do ktorej dojedzie napewno do budowy jest 100m...wiec kawałek.jak nie dojedzie bede musiał chyba szbko organizowac jakiegos kamaza do dowiezienia na sam plac budowy. Jezeli chodzi Vat 7% to w jaki sposob sie z nimi umowic zeby dostac te 7 a nie 22% jak biore od nich tylko płyty..?? nadproza "L" biore na miejscu w firmie http://www.irek.com.pl/index.php?do=showart&folderid=3&id=7 bo mi transport odpada. czy ceny maja dobre? PS. skad bierzecie nadproza "L" z zielonej g.? gdzie najtaniej? Czy Irek ma dobra oferte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Dompodsosnami, czytam też twój dziennik Aaaaa, dziękować, dziękować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.05.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Dompodsosnami, czytam też twój dziennik Aaaaa, dziękować, dziękować... To ja dziękuję za możliwość poczytania tak przyjemnej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia 1 03.05.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 U nas wreszcie coś zaczyna się dziać. Wczoraj podpisaliśmy umowę kredytową, a nasz wykonawca zdjął nam humus. Jesteśmy szczęśliwi.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Dompodsosnami, czytam też twój dziennik Aaaaa, dziękować, dziękować... To ja dziękuję za możliwość poczytania tak przyjemnej lektury Jeśli Ci to nie sprawi kłopotu, skomentuj... Każdy nowy punkt widzenia pomaga zobaczyć rzeczy z większym dystansem i z innego punktu widzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 U nas wreszcie coś zaczyna się dziać. Wczoraj podpisaliśmy umowę kredytową, a nasz wykonawca zdjął nam humus. Jesteśmy szczęśliwi.Pozdrawiam! No GRATKI, Kasiu! Przydałyby się jakieś fotki, popatrzylibyśmy, skrytykowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts