Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zielona Góra, Żary - meldować się!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

miałem wyceny od 4 firm i rozrzut był bardzo duży

to wychodzi około 80 zł za punkt i 10 zł za m2 podłogówki..

a podłogówka bardzo podwyższa cenę

cena jest bardzo dobra..

troche sie obawiałem ...ale jak widać nie zawsze tanio znaczy gorzej...

jestem zadowolony..

jak bym miał reszte takich ekip to pewnie bym z 50 tys zaoszczedzil na budowie.. :)

Witam!

Jesteśmy na etapie szukania okien i w związku z tym mam prośbę o doradzenie/odradzenie dobrych, ciepłych okien, a co najważniejsze firmy. która potrafi dobrze te okna zamontować.

Na razie rozpatrujemy:

1. Oknoplast, Zielona Góra ul. Wiśniowa

2. MS, Zielona Góra, ul. Jagodowa

3. MS, Nowa Sól

Ostatnio zwróciliśmy uwagę na okna Jezierski. Nie mają punktu w Zielonej Górze, najbliżej to Żary i Głogów.

Bardzo prosiłbym o opinie na temat partnerów Jezierskiego w tych miastach:

1. Żary, ADAMS Centrum Handlowe, Górnośląska 17

2. Głogów, Salon firmowy, Gomółki 20

Najbardziej zależy mi na opinii na temat sprzedawców, montażystów, podejścia do klienta, ewentualnych reklamacji, itd., bo z tego co udało mi się wywnioskować z różnych wątków na forach Muratora, to jakość okien powyższych producentów jest zbliżona

Pozdrawiam,

Paweł

Witam!

Jesteśmy na etapie szukania okien i w związku z tym mam prośbę o doradzenie/odradzenie dobrych, ciepłych okien, a co najważniejsze firmy. która potrafi dobrze te okna zamontować.

Na razie rozpatrujemy:

1. Oknoplast, Zielona Góra ul. Wiśniowa

2. MS, Zielona Góra, ul. Jagodowa

3. MS, Nowa Sól

Ostatnio zwróciliśmy uwagę na okna Jezierski. Nie mają punktu w Zielonej Górze, najbliżej to Żary i Głogów.

Bardzo prosiłbym o opinie na temat partnerów Jezierskiego w tych miastach:

1. Żary, ADAMS Centrum Handlowe, Górnośląska 17

2. Głogów, Salon firmowy, Gomółki 20

Najbardziej zależy mi na opinii na temat sprzedawców, montażystów, podejścia do klienta, ewentualnych reklamacji, itd., bo z tego co udało mi się wywnioskować z różnych wątków na forach Muratora, to jakość okien powyższych producentów jest zbliżona

Pozdrawiam,

Paweł

również zależy mi na takiej informacji, proszę o opinie o Plast-Profil ul. Zacisze 16 ZG, zdaje się ze robia bardzo dobre, niedrogie okna z profilu firmy aluplast

Jeszcze jedno pytanie. Jestem na etapie wyboru wykonawcy studni (Łężyce). Czy musze ten fakt zgłosic do Starostwa? Na projekcie mam naneisiona studnie więc wg mnie nie musze nigdzie zgłaszac (głębokosc studni ok 20m)

Prosze równiez o kilka informacji dotyczacych wykonywania studni.

Na co zwracać szczególna uwagę, jaką średnice rury nalezy zastosowac, kto Wam wykonywał i jakie były koszty?

przy okazji proszę o potwierdzenie czy mając swoją studnie (nie ma kanalizacji i wodociągu) nie placi się za wodę?

pozdrawiam

proszę o opinie o Plast-Profil ul. Zacisze 16 ZG, zdaje się ze robia bardzo dobre, niedrogie okna z profilu firmy aluplast

Daj sobie z nimi spokój, my mamy od nich okna i tylko same kłopoty, jedynie napiszę , że rolety cięzko chodzą , niektóre nie działały, szyby porysowane, nie polecam !!!!!! więcej o tej sprawie jak coś to mogę napisać na priv.

proszę o opinie o Plast-Profil ul. Zacisze 16 ZG, zdaje się ze robia bardzo dobre, niedrogie okna z profilu firmy aluplast

Daj sobie z nimi spokój, my mamy od nich okna i tylko same kłopoty, jedynie napiszę , że rolety cięzko chodzą , niektóre nie działały, szyby porysowane, nie polecam !!!!!! więcej o tej sprawie jak coś to mogę napisać na priv.

dzięki za info