Maxik 29.04.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 sie nie martw do Ciebie też zajadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 30.04.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ooo to czyli jak tylko 4 sztukli to my odpadamy:( W ogóle załamałam się, przyszedł dzisiaj rachunek za prąd z budowy, 1300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 30.04.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ja jeszcze znalazłam taką firmę z Radomia, jak mąz wróci z pracy to powiem aby zadzonił i dowiedział się o koszt transportu.http://www.radbud.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 30.04.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ooo to czyli jak tylko 4 sztukli to my odpadamy:( W ogóle załamałam się, przyszedł dzisiaj rachunek za prąd z budowy, 1300zł kurcze to ile tego pradu zuzyliscie to sie zaczynam martwic o swoje zuzycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 30.04.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 W ogóle załamałam się, przyszedł dzisiaj rachunek za prąd z budowy, 1300zł Kiedy słyszę takie wiadomości, to cieszę się, że nie mam jeszcze prądu u siebie na budowie. Ten prąd budowlany to ponoć gęstszy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 01.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Na budowie śpi męża brat i dogrzewał się dmuchawą i naciągnął tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 01.05.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Na budowie śpi męża brat i dogrzewał się dmuchawą i naciągnął tak hehe no to ładnie sie dogrzewal, no ale skoro musi pilnowac to trzeba placic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 01.05.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 pytanie z innej beczki gdzie w okolicahc zielonej gory robia tanio drzwi drewniane, niewiedzi mi sie kupywac plaster miodu i narzekac po 2-3 latach. w obecnym domu mamy sosonowe pokryte lakierobejca i sa super 3 lata i nic sie z nimi niedzieje a i koszt byll maly bo kosztowaly nieco ponad 100zl przez allegro, i teraz szukam gdzie mozna u nas tanio dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 02.05.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 witajcie Czy pamietacie moze ile czekaliscie na wydanie pozwolenia na budowe? U mnie juz mija 2gi miesiac i nie mam zadnych newsow od starosty. Chodzi oczywiscie o Zielona Gore. pozdrawiam Marek Do pierwszej budowy 2 tygodnie, do drugiej około miesiąca Co do szamba, to mój mąż zastanawia się czy samemu nie wymurować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 03.05.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 mycha podobno samemu najtaniej wychodzi ale niewiedziec czemu nasz kierownik tego odradza, choc jego pomysly zawsze sa naprzekor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 03.05.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 mycha podobno samemu najtaniej wychodzi ale niewiedziec czemu nasz kierownik tego odradza, choc jego pomysly zawsze sa naprzekor Może odradza, bo chyba nie są tak trwałe jak "gotowce" Nam szambo potrzebne na jakieś dwa lata, myślę, że wytrzyma Mój szwagier sam murował szambo i służy im już prawie 10 lat, nic się nie rozwaliło i nie wycieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 03.05.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 wiecie co widze ze ustalenie idzie ciężko, dzisiaj byłam u rodzinki i okazuje się że wujek zajmuje się poliestrem i robi szamba, wiec jak nic nieuzgodnicie to my sie chyba zdecydujemy na 4,5m3 u niego za 2tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 04.05.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 No ciężko idzie to ustalanie, my już na 90% jesteśmy przekonani na to, że sami murujemy szambo. Nawet od dzisiaj sami zaczniemy kopać dziurę na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 04.05.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Mam jeszcze pytanie, czy nie wiecie gdzie można w Zielonej Górze lub okolicy wypożyczyć glebogryzarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 04.05.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Cięzko idzie to ustalanie ponieważ chyba wszyscy chcemy aby temat załatwił ktoś za nas.U mnie też ciężko z czasem ale napewno będę temat ciągnął max. do końca maja i zamówię na przeło maj/czerwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 04.05.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Cięzko idzie to ustalanie ponieważ chyba wszyscy chcemy aby temat załatwił ktoś za nas.U mnie też ciężko z czasem ale napewno będę temat ciągnął max. do końca maja i zamówię na przeło maj/czerwiec. to nie jest tak, ktoś dzwonił podał dane co i jak dostał wycenę, więc ja już nigdzie niedzwoniłam no bo po co kilka razy dzownic w jednej sprawie, ale my juz zrezygnujemy i bierzemy to male i tak to na pol roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 05.05.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Cięzko idzie to ustalanie ponieważ chyba wszyscy chcemy aby temat załatwił ktoś za nas.U mnie też ciężko z czasem ale napewno będę temat ciągnął max. do końca maja i zamówię na przeło maj/czerwiec. to nie jest tak, ktoś dzwonił podał dane co i jak dostał wycenę, więc ja już nigdzie niedzwoniłam no bo po co kilka razy dzownic w jednej sprawie, ale my juz zrezygnujemy i bierzemy to male i tak to na pol roku to nie lepiej jednak wymurować? bo szkoda wydawać 2tys zł na szambo...tzn mi by bylo szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 05.05.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 tez bralismy pod uwage ale za duzo czasu trzeba bylo by poswiecic a niestety termin wyprowadzki z naszego obecnego mieszkani sie zbliza, juz i tak maz z moim ojcem robia codziennie aco do piero jakby mieli jeszcze szambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor Zielona Góra 05.05.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Cięzko idzie to ustalanie ponieważ chyba wszyscy chcemy aby temat załatwił ktoś za nas.U mnie też ciężko z czasem ale napewno będę temat ciągnął max. do końca maja i zamówię na przeło maj/czerwiec. To dobrze, bo ja nadal jestem chętny na 6m3. Ja potrzebuję tylko na 2 może 3 lata maxymalnie, ale kupić trzeba. Jeśli chodzi o czas na załatwienie to u mnie strasznie krucho...... Dla mnie firma nie ma znacznia byle wszystko pasowało do siebie, wytrzymało 3 lata i co najważniejsze oby jak najmniej zapłacić. ciao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.05.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 pytanie z innej beczki gdzie w okolicahc zielonej gory robia tanio drzwi drewniane, niewiedzi mi sie kupywac plaster miodu i narzekac po 2-3 latach. w obecnym domu mamy sosonowe pokryte lakierobejca i sa super 3 lata i nic sie z nimi niedzieje a i koszt byll maly bo kosztowaly nieco ponad 100zl przez allegro, i teraz szukam gdzie mozna u nas tanio dostac przerobilam temat od dechy do dechy i napisze tak : - swoje zamowilam u stolarza w janach (pan dziadziewicz) - narazie nie polecam bo juz dwa tygodnie czekam na wizualizacje, kiedy miala byc gotowa na nastepny dzien po wplacie zaliczki - mam wrazenie ze teraz mnie olewa totalna wpadka, jestem przerazona co z takiej wspopracy wyjdzie! - najdrozsza oferte dostalam od M. Kozlowski stolarnia AMSTOL - Brody : sosna 4250, dab 5450 (ceny netto!) - dowiedzialam sie ze ten zaklad duzo realizuje zamowien do Niemiec, stad i ceny troche ''zagrabaniczne'' - Stolhaus (krosno odrzanskie) ok 4500 zl za sosnowe - tez drogie! - stolarz Igmy (nie pamietam nazwiska) cena mniej wiecej OK ale nie zgodzil sie zrobic bialych drzwi - no i w koncu moj pierwszy faworyt (do konca zycia bede zalowala ze nie zamowilam u niego !!!) zaklad stolarski w powodowie - pan Matysiak (0655409910) - drzwi debowe za 3600 zl (cena za komplet, z dostawa i montazem!) dodam ze kazdy kontakt byl bardzo mily a znalazlam go bo dostal jakies wyroznienie w lutym na targach w drzonkowie za kazdym razem prosilam o wycene tych drzwi o wymiarze 110 X 230 w kolorze bialym : http://http://img72.imageshack.us/img72/7500/ru1032.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts