Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zielona Góra, Żary - meldować się!!!

Recommended Posts

my nie mamy rekuperatora i raczej już nie będziemy mieli, natomiast mamy wentylację mech. naw-wyw. i planujemy do niej właśnie GWC

Też mamy problem na co się zdecydować (żwirowy, rurowy, glikolowy - oto jest pytanie ???) Jesli chodzi o żwirowy to mamy obawy bo na działce sporo drzew, rurowy nie jestem pewna co do czystości systemu (grzyby itp) ostatnio rozważamy glikolowy Dospela - generalnie decyzja jeszcze nie podjeta :roll:

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo proszę o info

Może ktoś z Was wie gdzie mozna kupić najtaniej belki stropowe i pustaki Teriva ? Może być bez f-ry.

Za info z góry dziekuję

Pozdrawiam

Cześć, najtaniej terrive kupisz w gaji

PS

się nie odzywa bo niewiem czemu mam się odzywać... dałem informacje i jakoś próbowałem zachęcić do działania, ale niestety, nie mam za dużo czasu, aby expresowo zająć się tematem

Budowa szamba nie wymaga zezwolenia na budowę, ale 30 dni przed planowanym rozpoczęciem robót trzeba ten zamiar zgłosić w wydziale architektury lokalnego starostwa powiatowego lub urzędu gminy i wraz z wnioskiem zgłoszenia przedstawić projekt zbiornika i jego planowane usytuowanie na działce. Jeśli urząd nie będzie miał uwag do zgłoszenia, po upływie 30 dni od daty złożenia wniosku (lub od daty stempla pocztowego, jeśli zgłoszenie było wysłane pocztą) można rozpocząć budowę.

Zamówiłem szambo z Jedlińska

Koszt 10m3 z płytą nieprzejezdną , kominkiem i włazem betonowym wraz z transportem i montażem to 3200 pln netto

mają przywieźć koło wtorku także jak ktoś chce to można sie podpiąć

po wszystkim podziel sie swoimi uwagami

w jakiej firmie zamówileś?

jak dołączą sie do Cebie ze 2 osoby to zmieścisz sie spokojnie w 3tys...

pozdro