EdMa 13.06.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 my nie mamy rekuperatora i raczej już nie będziemy mieli, natomiast mamy wentylację mech. naw-wyw. i planujemy do niej właśnie GWC Też mamy problem na co się zdecydować (żwirowy, rurowy, glikolowy - oto jest pytanie ???) Jesli chodzi o żwirowy to mamy obawy bo na działce sporo drzew, rurowy nie jestem pewna co do czystości systemu (grzyby itp) ostatnio rozważamy glikolowy Dospela - generalnie decyzja jeszcze nie podjeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 13.06.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Bardzo proszę o info Może ktoś z Was wie gdzie mozna kupić najtaniej belki stropowe i pustaki Teriva ? Może być bez f-ry. Za info z góry dziekuję Pozdrawiam Zapytaj się w Kaidarze albo nie jestem pewna ale chyba w betoniarni "Irek" na Jędrzychowie chyba też mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 13.06.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 u "Irka" to trochę przepłaciszw Kaidarze można się dogadaca co z szambem?Zelofx się nie odzywa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macst 13.06.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 EdMa ja zamierzam zrobić glikolowy. Co do Dospela to jego cena właśnie mnie zabiła... Własnoręcznie (mam nadzieję, że nie gorzej) zrobię to jakieś 3x taniej... Przynajmniej GWC i wymiennik glikol-powietrze. Rekuperator to inna sprawa.... Pozdrawiam macst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zelofx 13.06.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Bardzo proszę o info Może ktoś z Was wie gdzie mozna kupić najtaniej belki stropowe i pustaki Teriva ? Może być bez f-ry. Za info z góry dziekuję Pozdrawiam Cześć, najtaniej terrive kupisz w gaji PS się nie odzywa bo niewiem czemu mam się odzywać... dałem informacje i jakoś próbowałem zachęcić do działania, ale niestety, nie mam za dużo czasu, aby expresowo zająć się tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 13.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 pisalem Ci na PW ale nie odpisujesz ja jestem cały czas na tak "od ręki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 14.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 czy szambo trzeba zgłaszac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 14.06.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Budowa szamba nie wymaga zezwolenia na budowę, ale 30 dni przed planowanym rozpoczęciem robót trzeba ten zamiar zgłosić w wydziale architektury lokalnego starostwa powiatowego lub urzędu gminy i wraz z wnioskiem zgłoszenia przedstawić projekt zbiornika i jego planowane usytuowanie na działce. Jeśli urząd nie będzie miał uwag do zgłoszenia, po upływie 30 dni od daty złożenia wniosku (lub od daty stempla pocztowego, jeśli zgłoszenie było wysłane pocztą) można rozpocząć budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 15.06.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 WitamGdzie można najtaniej kupic cegłę pełną na kominy? (w jakiej cenie)Czy nie lepiej/taniej wykonac komin systemowy? Za info z góry dziekujęPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 16.06.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 mysle ze w dzisijeszych czasach lepiej systemowy, z cegły trzeba byc bardzo dkladnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 19.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Moi drodzyszukam prętów żebrowanych, jak zwykle to samo pytankogdzie można dostać w najniższej cenie? Za info z góry bardzo dziękuję PozdrawiamHugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 19.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Sprawdź ceny w Centrozłomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 20.06.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 witam i ja w wątku zielonogórskim, moj domek... w linku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 20.06.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Witaj Bobek Budowniczy na forum A zdradź gdzie budujesz się, bo widzę, bardzo ładna okolica A dzisiaj od 7 rano mój mąż wymurował spory kawałek naszego drugiego domu (tego na sprzedaż) http://img2.vpx.pl/up/20090620/lubin_004.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 20.06.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Moi drodzy szukam prętów żebrowanych, jak zwykle to samo pytanko gdzie można dostać w najniższej cenie? Za info z góry bardzo dziękuję Pozdrawiam Hugo My kupowaliśmy w betoniarni "Irek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka76 23.06.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 czy ktos ma jakiegos dobrego stolarza do wykonania drzwi wewnetrznych.dzisiaj bylam w firmie owsianka. ladne maja drzwi, ale chcialabym to porownac jeszcze z inna firma.jakosc maja ok, bo znajmi maja ich drzwi i schody.dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 23.06.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Zamówiłem szambo z Jedlińska Koszt 10m3 z płytą nieprzejezdną , kominkiem i włazem betonowym wraz z transportem i montażem to 3200 pln nettomają przywieźć koło wtorku także jak ktoś chce to można sie podpiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka76 24.06.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 ja juz mam szambo z mar-betuhttp://www.mar-bet.com.pl/szambo 6m3 z pokrywa wzmocniona i wlazem zeliwnym plus transport to koszt 2100 bez fvpanowie juz podlaczyli i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 24.06.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Zamówiłem szambo z Jedlińska Koszt 10m3 z płytą nieprzejezdną , kominkiem i włazem betonowym wraz z transportem i montażem to 3200 pln netto mają przywieźć koło wtorku także jak ktoś chce to można sie podpiąć po wszystkim podziel sie swoimi uwagami w jakiej firmie zamówileś? jak dołączą sie do Cebie ze 2 osoby to zmieścisz sie spokojnie w 3tys... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 24.06.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 my tez mielismy zamawiac ale okazuje sie ze kanalize zrobia u nas chyba na czas wiec wstawimy male szambo cos kolo. 2.5m3 za 1200zl poliester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts