Maxik 24.06.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Trasnport jest łączony i gościu podał poprostu cenę za całość i thats all.Szambo jest takie:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=616866237 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 01.07.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 drodzy sasiedzi mozecie polecic dobrego prakieciarza z naszych stron ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjan7 01.07.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam wszystkich. Jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę, ale juz zastanawiam się na dobra ekipą, która by postyawiła domek. Czy znacie jakies dobre firmy, które możecie z czysttym sumieniem polecić.Nie musi to być budowa od początku do końca, może to byc etapówka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birk09 01.07.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 tomjan7 będziesz budował w Żarach czy gdzieś okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjan7 01.07.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Budowa będzie w Sieniawie Żarskiej - 4 km. od Żar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birk09 03.07.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 My zaczynamy w przyszłym roku w Górce, więc też rozglądamy się już za jakąś godną polecenia ekipą Mam nadzieję że pozostaniemy w kontakcie, razem zawsze raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjan7 03.07.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jasne . W końcu Górka to tuż nieopodal Sieniawy Życze powodzenie w szybkiim przebrnięciu spraw papierkowych. A tak w ogóle to my tez mamy plan ruszyc z budową na wiosnę przyszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maristez 05.07.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 witam,przymierzam sie dopiero do budowy, jestem na etapie zakupu działki. jesli chodzi o fachowca to mogę polecić pana co mi remontował całe mieszkanie a teraz wybudował sobie domek w Sieniawie. i z tego co wiem podjął by sie chetnie budowy. jak ktoś chce sie przekonać o jego fachowości to mozna obejrzeć jego budowę i ocenić fachowość. numer jak by ktoś chciał podam na pw. co do cen to nie wiem jak liczy budowę bo mi i moim rodzicom robił kompleksowy remont mieszkania. generalnie polecam. mój dom też będzie on budował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro1974 05.07.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam wszystkich. Ja jestem już po budowie. Mam do sprzedania ok. 150 metrów przedłużacza 3x1,5 wraz z podlicznikiem w skrzynce. Chętni niech piszą na priva to podam szczegóły.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjan7 06.07.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 witam, przymierzam sie dopiero do budowy, jestem na etapie zakupu działki. jesli chodzi o fachowca to mogę polecić pana co mi remontował całe mieszkanie a teraz wybudował sobie domek w Sieniawie. i z tego co wiem podjął by sie chetnie budowy. jak ktoś chce sie przekonać o jego fachowości to mozna obejrzeć jego budowę i ocenić fachowość. numer jak by ktoś chciał podam na pw. co do cen to nie wiem jak liczy budowę bo mi i moim rodzicom robił kompleksowy remont mieszkania. generalnie polecam. mój dom też będzie on budował. a w którym miejscu w Sieniawie ten Pan się wybudował??? Podaj namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 06.07.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 witam, przymierzam sie dopiero do budowy, jestem na etapie zakupu działki. jesli chodzi o fachowca to mogę polecić pana co mi remontował całe mieszkanie a teraz wybudował sobie domek w Sieniawie. i z tego co wiem podjął by sie chetnie budowy. jak ktoś chce sie przekonać o jego fachowości to mozna obejrzeć jego budowę i ocenić fachowość. numer jak by ktoś chciał podam na pw. co do cen to nie wiem jak liczy budowę bo mi i moim rodzicom robił kompleksowy remont mieszkania. generalnie polecam. mój dom też będzie on budował. jako pierwszy post to byc moze reklama samego siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 06.07.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 a to dobre w sumie jeśli tak do tego podejść to faktycznie jest to reklama "tego dobrego gościa"aczkolwiek pozdrawiem go " ich"p.s. zostało mi kilka paczek wełny superrock 5 cm jeśli ktoś chętny to pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birk09 07.07.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Czy wybudował już ktoś może lub jest w trakcie dom z projektu http://www.z500.pl/projekt/z10.html?Bardzo zależy mi również na opiniach na jego temat.Może macie jakieś pomysły, sugestie....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maristez 07.07.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 reklama srama. siedze i czytam sobie od jakiegoś czasu forum muratora. walcze z zakupem działki wciąż. piszecie ze nie mozecie znaleść fachowca. TAK REKLAMUJE GO. to napisałem co o niim myśle. podjedz pogadaj z nim. chcesz to podjedz do mnie zobaczysz jak zrobił mi mieszkanie. dotychczas każdemu sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maristez 07.07.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 a w którym miejscu w Sieniawie ten Pan się wybudował??? Podaj namiary na priv sieniawa kolonia. za przystankiem nowe domki są to pierwszy od starych zabudowań. ten zadaszony. w koło działki ma zieloną siatke i takie grewniane panele nie wiem jak sie to nazywa - pergole? przebywa w zasadzie od rana do nocy tam a i chyba w nosy przebywa tam pilnując. numer na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebasew 07.07.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 w temacie pretów i całego zbrojenia spradziłbym firmę RPR na wojska polskiego za przejazdem kolejowym, cała stal tam brałem, wyginają strzemiona, tną stal, dowożą, bardzo szybko i sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebasew 07.07.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 no i co najważniejsze PRZEPROWADZILIM SIĘ miesiąc temu do naszego nowego domku! Ekipa weszła na budowę dokładnie 12 wrzesnia 2008 a przeprowadzka 29 maja 2009 po niespełna dziewięciu miesiącach.Byłoby szybciej, ale żona kafelki długo wybierała. Wszyscy mówili że nie da się w takim czasie. Myślę, że przy jeszcze lepszej organizacji można bez wysiłku zmieścić się w sześciu miesiącach z domem bez udziwnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 08.07.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Czy wybudował już ktoś może lub jest w trakcie dom z projektu http://www.z500.pl/projekt/z10.html?Bardzo zależy mi również na opiniach na jego temat.Może macie jakieś pomysły, sugestie....? nam tez sie bardzo podobal ten projekt i do tej pory podoba ale zdecyedowalismy sie na inny ze wzgledu na mniejsze koszty budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birk09 08.07.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 wiesz co mnie te koszty też przerażają ale z drugiej strony zastanawiam się co może być w nim tak drogiego....prosta, zwarta bryła, dach bez udziwnień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 08.07.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 no i co najważniejsze PRZEPROWADZILIM SIĘ miesiąc temu do naszego nowego domku! Ekipa weszła na budowę dokładnie 12 wrzesnia 2008 a przeprowadzka 29 maja 2009 po niespełna dziewięciu miesiącach.Byłoby szybciej, ale żona kafelki długo wybierała. Wszyscy mówili że nie da się w takim czasie. Myślę, że przy jeszcze lepszej organizacji można bez wysiłku zmieścić się w sześciu miesiącach z domem bez udziwnień. Gratuluję przeprowadzki. Chętnie byśmy obejrzeli kilka fotek Twojego domku. Rzeczywiście szybko się wybudowaliście. My zaczęliśmy pod koniec października, ale przed nami jeszcze długa droga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts