macst 04.12.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Hej hej Dzięki za odzew. Te firmy to: W kolejności alfabetycznej. Avante (Świebodzin) Budvar (ZG) Jezierski (Żary) MS (ZG) Oknoplast (ZG) Rehau (Świebodzin) Oferty i parametry bardzo zbliżone... Boję się tylko, że przyjdzie ekipa i się nie dogadam, a nie będę miał wyboru, ponieważ akurat tylko ta jedna jest autoryzowana przez producenta na nasz rejon... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 04.12.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 MS (ZG) - tego nie bierz po uwage !!!robia te okna na chinskich profilach!!! Jezierski - hmm słyszałem o nim kilka niepochlebnych opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macst 05.12.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 MS (ZG) - tego nie bierz po uwage !!!robia te okna na chinskich profilach!!! Kurcze... Te ich Tytan termo nieźle się prezentują.... U na poziomie 1.1 dla ramy.... Jezierski - hmm słyszałem o nim kilka niepochlebnych opinii Masz na myśli producenta czy ekipę monterską? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 05.12.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 MS (ZG) - tego nie bierz po uwage !!!robia te okna na chinskich profilach!!! Jezierski - hmm słyszałem o nim kilka niepochlebnych opinii bzdura kompletna MS robi bardzo dobre okna, poczytaj na forum i nie robią z profili chinskich a z renomowanych firm, fakt ze okna są drogie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 05.12.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Hej hej Dzięki za odzew. Te firmy to: W kolejności alfabetycznej. Avante (Świebodzin) Budvar (ZG) Jezierski (Żary) MS (ZG) Oknoplast (ZG) Rehau (Świebodzin) Oferty i parametry bardzo zbliżone... Boję się tylko, że przyjdzie ekipa i się nie dogadam, a nie będę miał wyboru, ponieważ akurat tylko ta jedna jest autoryzowana przez producenta na nasz rejon... Pozdrawiam niemolziwe aby oferty cenowe były zblizone na pewno Budvar będzie duzo tańśzy, ale i najgorszy, nie ma dobrych opinii na forum, nalezałoby sprawdzić naocznie wczym rzecz Jezierski - bardzo dobre drogie Avante (mój faworyt) - drogie ale nieco tańsze od MS i Oknoplast i Jezierski, bardzo dobre, Oknoplast - bardzo dobre, drogie Budvar - tanie, ale nie maja dobrych opinii również mam dylemat które wybrać, niedługo będe musial podjać decyzję pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majdan 05.12.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Witam, poszukuję kogoś do postawienia stanu surowego domu bez dachu z Żar lub okolic możecie kogoś polecić? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macst 05.12.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 niemolziwe aby oferty cenowe były zblizone na pewno Budvar będzie duzo tańśzy, ale i najgorszy, nie ma dobrych opinii na forum, nalezałoby sprawdzić naocznie wczym rzecz Jezierski - bardzo dobre drogie Avante (mój faworyt) - drogie ale nieco tańsze od MS i Oknoplast i Jezierski, bardzo dobre, Oknoplast - bardzo dobre, drogie Budvar - tanie, ale nie maja dobrych opinii również mam dylemat które wybrać, niedługo będe musial podjać decyzję pozdro Ochylenie na poziomie 2 000 zł... Około 5 %... Dla mnie zbliżone, bo pewno wszędzie można taką kwotę utargować... Właśnie od czytania forum już totalnie zgłupiałem... Tak jak ze wszystkim. Gdzie dwóch Polaków tam trzy opinie... Trzeba będzie podjąć męską decyzję... Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2151 06.12.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Witam w moim przypadku Avante i Oknoplast również wypadają podobnie cenowo.Oknoplast ma więcej pozytywnych opinii na forach niż Avante, natomiast Avante dodaje ubezpieczenie okien.Co sadzicie o firmie Konsbut? Cenowo są dość drodzy, ale moi rodzice mają ich okna od ok 12 lat i są bardzo zadowoleni. Jakiś czas temu pytałem na forum czy znacie fachowca do wyszalowania schodów. Skorzystałem z usług Pana Jelinka tel 698 760 568- terminy ma napięte, czekałem ponad miesiąc ale nie żałuje-Fachowiec 1 klasa. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 06.12.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 bzdura kompletna MS robi bardzo dobre okna, poczytaj na forum i nie robią z profili chinskich a z renomowanych firm, fakt ze okna są drogie jasne ...na forum to sobie mozesz pisac co chcesz.... mam kumpla co robi własnie w MS (czyli informacja z pierwszej ręki)i mi mówił... jak kupowałem okna.. cos nie pisza na ich stronie o profilach...zastanawiające... a o jezierskiego również sie dowiadywałem... okna są przereklamowane ,niedokładnie wykonane i sposób montażu pozostawia wiele do życzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maristez 06.12.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Jakiś czas temu pytałem na forum czy znacie fachowca do wyszalowania schodów. Skorzystałem z usług Pana Jelinka tel 698 760 568- terminy ma napięte, czekałem ponad miesiąc ale nie żałuje-Fachowiec 1 klasa. Polecam możesz dać zdjecie? (szalunku a nie pana Jelinki oczywisćie) no i cene jak to nie tajmnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2151 06.12.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Zdjęcie Pana Jelinka też by się znalazło Za trójbiegowe schody z jednym spocznikiem i jednym zabiegiem + zbrojenie i rozkuwanie stropu (w planach były schody drewniane i nie zostawiliśmy prętów w stropie) łącznie 18 stopni wyszło 1200PLN Zdjęcie mogę zamieścić jak mi powiesz jak to zrobić [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2151 06.12.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Zdjęcie Pana Jelinka też by się znalazło Za trójbiegowe schody z jednym spocznikiem i jednym zabiegiem + zbrojenie i rozkuwanie stropu (w planach były schody drewniane i nie zostawiliśmy prętów w stropie) łącznie 18 stopni wyszło 1200PLN Zdjęcie mogę zamieścić jak mi powiesz jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 06.12.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 bzdura kompletna MS robi bardzo dobre okna, poczytaj na forum i nie robią z profili chinskich a z renomowanych firm, fakt ze okna są drogie jasne ...na forum to sobie mozesz pisac co chcesz.... mam kumpla co robi własnie w MS (czyli informacja z pierwszej ręki)i mi mówił... jak kupowałem okna.. cos nie pisza na ich stronie o profilach...zastanawiające... a o jezierskiego również sie dowiadywałem... okna są przereklamowane ,niedokładnie wykonane i sposób montażu pozostawia wiele do życzenia... bzdury kolego piszesz i i nie rozpowszechniaj takich bzdur zanim nie sprawdzisz swojej wiedzy na stronie MS jest podane z jkaich profili sa robione okna: http://www.ms.pl/index.php/firma/certyfikaty_i_atesty# profile Brugmann sa jednymi z wiodących i na pewno nie są chinskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 06.12.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Hugo26 a co ty kolego wszystko wiesz??? w oknach robisz? czy ci się tak zdaje? bo przeczytałeś w necie??? Zauważyłem że ty znasz sie na absolutnie kazdym temacie który jest w muratorze .. nadmiar formy nad trescią??? wiesz co to jest certyfikat?? wiesz jak go mozna zdobyc?kupic? poczytaj sobie o nadawaniu certyfikatów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 07.12.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Hugo26 a co ty kolego wszystko wiesz??? w oknach robisz? czy ci się tak zdaje? bo przeczytałeś w necie??? Zauważyłem że ty znasz sie na absolutnie kazdym temacie który jest w muratorze .. nadmiar formy nad trescią??? wiesz co to jest certyfikat?? wiesz jak go mozna zdobyc?kupic? poczytaj sobie o nadawaniu certyfikatów... szkoda polemizować z kimś takim jak ty MS robi na profilach Brugmanna i to jest niepodważalne poczytaj o profilach Brugmann, moze dostrzeżesz ze to sa te same profile co w MS Okna http://www.brugmann.pl/11,2-14=11,s.html jak umiesz czytać to przeczytaj również to: http://forum.muratordom.pl/szukam-dobrych-okien,t2695-13140.htm odp na samym dole strony 220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 07.12.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Witam! Mam prośbę,czy ktoś może polecić mi sprawdzonego elektryka/okolice Sulechowa/Dostałem pierwszą wycenę i jestem przerażony. Za instalację domek 120m2+20m2 garaż =12000 tys.zł/materiały+robocizna A może to normalna cena? Proszę pomóżcie. Mam znajomego elektryka w okolicy myślę że będzie dużo tańszy Pan Heniek 602643798 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 07.12.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 szkoda polemizować z kimś takim jak ty DOKŁADNIE.... twój popis własnie strzeliłes w reklamowaniu tej badziewiastej dachówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 07.12.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 szkoda polemizować z kimś takim jak ty DOKŁADNIE.... twój popis własnie strzeliłes w reklamowaniu tej badziewiastej dachówki... gosciu czy ty jesteś normalny, zmierz może temperaturę! zmieniles nagle temta? Porozmawiajmy moze o profilach MS?! a jesli chodzi o dachowkę Nelskamp Nibra F10 to najwyraźniej nie masz zadnego pojecia o tej dachowce. Najwyrazniej masz kompleksy, normalny nie czytałby moich innych postów aby znaleźć coś nie na temat nie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 07.12.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 szkoda polemizować z kimś takim jak ty DOKŁADNIE.... twój popis własnie strzeliłes w reklamowaniu tej badziewiastej dachówki... gosciu czy ty jesteś normalny, zmierz może temperaturę! zmieniles nagle temat? Porozmawiajmy moze o profilach MS?! a jesli chodzi o dachowkę Nelskamp Nibra F10 to najwyraźniej nie masz zadnego pojecia o tej dachowce. Najwyrazniej masz kompleksy, normalny nie czytałby moich innych postów aby znaleźć coś nie na temat nie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 07.12.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 szkoda polemizować z kimś takim jak ty DOKŁADNIE.... twój popis własnie strzeliłes w reklamowaniu tej badziewiastej dachówki... gosciu czy ty jesteś normalny, zmierz może temperaturę! zmieniles nagle temat? Porozmawiajmy moze o profilach MS? i o kumplu ktory robi rzekomo w MS! a jesli chodzi o dachowkę Nelskamp Nibra F10 to najwyraźniej nie masz zadnego pojecia o tej dachowce. Najwyrazniej masz kompleksy, normalny nie czytałby moich innych postów aby znaleźć coś nie na temat nie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts