Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zielona Góra, Żary - meldować się!!!

Recommended Posts

Hugo26

a co ty kolego wszystko wiesz??? w oknach robisz? czy ci się tak zdaje? bo przeczytałeś w necie??? Zauważyłem że ty znasz sie na absolutnie kazdym temacie który jest w muratorze .. nadmiar formy nad trescią??? wiesz co to jest certyfikat?? wiesz jak go mozna zdobyc?kupic? poczytaj sobie o nadawaniu certyfikatów...

moje pytanie w temacie "szukam dobrych okien":

"Hugo26 napisał:

Panowie

male pytanko

z jakich profili robi okna MS?

Polemizuje z jednym gościem, który twierdzi ze MS ma kiepskie chinskie profile a ja twierdzę ze robi z profili Brugmanna

Za odp z góry dziekuje

Pozdrawiam

odpowiedz najlepszego znawcy od okien finlandii:

Gościa który tak twierdzi omijaj szerokim łukiem, bo:

- albo jest w wielkim błędzie (a jak myli się w rzeczy łatwej do sprawdzenia to co będzie przy zamówieniu i prawidłowym montażu).

- albo celowo kłamie by "złapać zamówienie" - przepraszam za takie słowo, ale mam wrażenie że sprzedawcy posuwający się do takich kroków to zwykli oszuści, których powinno się publicznie napiętnować."

skończ waść wstydu oszczędź :)))

swoją wypowiedź umieść w temacie:

http://forum.muratordom.pl/szukam-dobrych-okien,t2695-13140.htm

odważysz się?

z mojej strony koniec polemiki z kimś tak płytkim jak ty

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Chłopaki Basta. :)

Chciałem pomocy a otworzyłem jakąś puszkę Pandory. :)

Nic to... Z profilami dam radę.... A pytanie zadam inaczej....

Znacie jakąś ekipę, która wskazane przeze mnie okna wstawi bez żadnych zastrzeżeń plus jeszcze kilka rozwiązań podpowie? ;)

Pozdrawiam i wyluzujcie...

Znacie jakąś ekipę, która wskazane przeze mnie okna wstawi bez żadnych zastrzeżeń plus jeszcze kilka rozwiązań podpowie? ;)

my mamy avante i nienazekamy, ciepłe, ekipa montujaca dobra,osobiscie polecam

my mamy avante i nienazekamy, ciepłe, ekipa montujaca dobra,osobiscie polecam

moja teściowa i szwagier maja avante, naprawdę porządne okna.Fakt ze drogie ale mimo wszystko jest to mój faworyt.

Przepraszam, ze sie uniosłem.

pozdro

okna powinna wstawiać ekipa z firmy u której kupisz okna, dlatego nalezy szukac renomowanych producentów

inaczej mozesz miec problemy z jakąkolwiek gwarancją

hmm kto tu jest nienormalny jak pisze po 3x te same posty?.... znam ludzi takich jak ty... wszystko maja.. naj,naj,naj a jak sie okazuje to słoma z butów wyłazi... tyle w tym temacie, a ty kol Hugo26 jesteś bufon i tyle... wiedza budowlana nie pochodzi tylko z netu, a z realnych odczuć inwestorów,kierbud, ekip wykonawczych i ew sklepów a na forum budowlanym siedzi tylu przedstawicieli róznych marek że szok... ja mam ciocie Franie co ma Okna Krzak ...mówie wam co za okna normalnie cudo.... a ekipa co ją wstawiała... normalnie fachowcy, jakby nic całe życie nie robili tylko wstawiali okna.... no i co internauci podważycie to ?? :lol: :lol: i tak działa reklama na muratorze....

hmm kto tu jest nienormalny jak pisze po 3x te same posty?.... znam ludzi takich jak ty... wszystko maja.. naj,naj,naj a jak sie okazuje to słoma z butów wyłazi... tyle w tym temacie, a ty kol Hugo26 jesteś bufon i tyle... wiedza budowlana nie pochodzi tylko z netu, a z realnych odczuć inwestorów,kierbud, ekip wykonawczych i ew sklepów a na forum budowlanym siedzi tylu przedstawicieli róznych marek że szok... ja mam ciocie Franie co ma Okna Krzak ...mówie wam co za okna normalnie cudo.... a ekipa co ją wstawiała... normalnie fachowcy, jakby nic całe życie nie robili tylko wstawiali okna.... no i co internauci podważycie to ?? :lol: :lol: i tak działa reklama na muratorze....

zupełnie nie na temat

rozumiem ze w kwestii profili okien MS nie masz już nic do powiedzenia?!

niby znawca z ciebie i twojego kolegi rzekomo pracujacego w MS a bajki opowiadasz

do twojej wiadomosci, wiedzę czerpię z forum jak również ze swoich doświadczeń (buduję dom) w przeciwieństwie do ciebie staram się komuś doradzić a nie gadac bajki i niesprawdzone rzeczy, ty nie potrafisz przyjac do wiadomosći ze po prostu nie znasz sie na pewnych sprawach, sam nie sprawdzisz jak jest faktycznie a podpierasz sie słowami kolegi rzekomo pracujacego w MS

i co z tego wyszlo, ze zwyczajnie nie amsz racji i co gorsza , nie potrafisz się do tego przyznać i wypisujesz nie na temat

odpowiedz ostatecznie czy MS stosuje profile chinskie czy brugmanna?