Hugo26 07.12.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Hugo26 a co ty kolego wszystko wiesz??? w oknach robisz? czy ci się tak zdaje? bo przeczytałeś w necie??? Zauważyłem że ty znasz sie na absolutnie kazdym temacie który jest w muratorze .. nadmiar formy nad trescią??? wiesz co to jest certyfikat?? wiesz jak go mozna zdobyc?kupic? poczytaj sobie o nadawaniu certyfikatów... moje pytanie w temacie "szukam dobrych okien": "Hugo26 napisał: Panowie male pytanko z jakich profili robi okna MS? Polemizuje z jednym gościem, który twierdzi ze MS ma kiepskie chinskie profile a ja twierdzę ze robi z profili Brugmanna Za odp z góry dziekuje Pozdrawiam odpowiedz najlepszego znawcy od okien finlandii: Gościa który tak twierdzi omijaj szerokim łukiem, bo: - albo jest w wielkim błędzie (a jak myli się w rzeczy łatwej do sprawdzenia to co będzie przy zamówieniu i prawidłowym montażu). - albo celowo kłamie by "złapać zamówienie" - przepraszam za takie słowo, ale mam wrażenie że sprzedawcy posuwający się do takich kroków to zwykli oszuści, których powinno się publicznie napiętnować." skończ waść wstydu oszczędź )) swoją wypowiedź umieść w temacie: http://forum.muratordom.pl/szukam-dobrych-okien,t2695-13140.htm odważysz się? z mojej strony koniec polemiki z kimś tak płytkim jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macst 08.12.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Hej Chłopaki Basta. Chciałem pomocy a otworzyłem jakąś puszkę Pandory. Nic to... Z profilami dam radę.... A pytanie zadam inaczej.... Znacie jakąś ekipę, która wskazane przeze mnie okna wstawi bez żadnych zastrzeżeń plus jeszcze kilka rozwiązań podpowie? Pozdrawiam i wyluzujcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 08.12.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Hej Chłopaki Basta. Chciałem pomocy a otworzyłem jakąś puszkę Pandory. Nic to... Z profilami dam radę.... A pytanie zadam inaczej.... Znacie jakąś ekipę, która wskazane przeze mnie okna wstawi bez żadnych zastrzeżeń plus jeszcze kilka rozwiązań podpowie? Pozdrawiam i wyluzujcie... my mamy avante i nienazekamy, ciepłe, ekipa montujaca dobra,osobiscie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 08.12.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Hej Chłopaki Basta. Chciałem pomocy a otworzyłem jakąś puszkę Pandory. Nic to... Z profilami dam radę.... A pytanie zadam inaczej.... Znacie jakąś ekipę, która wskazane przeze mnie okna wstawi bez żadnych zastrzeżeń plus jeszcze kilka rozwiązań podpowie? Pozdrawiam i wyluzujcie... my mamy avante i nienazekamy, ciepłe, ekipa montujaca dobra,osobiscie polecam moja teściowa i szwagier maja avante, naprawdę porządne okna.Fakt ze drogie ale mimo wszystko jest to mój faworyt. Przepraszam, ze sie uniosłem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 08.12.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Hej Chłopaki Basta. Chciałem pomocy a otworzyłem jakąś puszkę Pandory. Nic to... Z profilami dam radę.... A pytanie zadam inaczej.... Znacie jakąś ekipę, która wskazane przeze mnie okna wstawi bez żadnych zastrzeżeń plus jeszcze kilka rozwiązań podpowie? Pozdrawiam i wyluzujcie... okna powinna wstawiać ekipa z firmy u której kupisz okna, dlatego nalezy szukac renomowanych producentów inaczej mozesz miec problemy z jakąkolwiek gwarancją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 08.12.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 hmm kto tu jest nienormalny jak pisze po 3x te same posty?.... znam ludzi takich jak ty... wszystko maja.. naj,naj,naj a jak sie okazuje to słoma z butów wyłazi... tyle w tym temacie, a ty kol Hugo26 jesteś bufon i tyle... wiedza budowlana nie pochodzi tylko z netu, a z realnych odczuć inwestorów,kierbud, ekip wykonawczych i ew sklepów a na forum budowlanym siedzi tylu przedstawicieli róznych marek że szok... ja mam ciocie Franie co ma Okna Krzak ...mówie wam co za okna normalnie cudo.... a ekipa co ją wstawiała... normalnie fachowcy, jakby nic całe życie nie robili tylko wstawiali okna.... no i co internauci podważycie to ?? i tak działa reklama na muratorze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 08.12.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 hmm kto tu jest nienormalny jak pisze po 3x te same posty?.... znam ludzi takich jak ty... wszystko maja.. naj,naj,naj a jak sie okazuje to słoma z butów wyłazi... tyle w tym temacie, a ty kol Hugo26 jesteś bufon i tyle... wiedza budowlana nie pochodzi tylko z netu, a z realnych odczuć inwestorów,kierbud, ekip wykonawczych i ew sklepów a na forum budowlanym siedzi tylu przedstawicieli róznych marek że szok... ja mam ciocie Franie co ma Okna Krzak ...mówie wam co za okna normalnie cudo.... a ekipa co ją wstawiała... normalnie fachowcy, jakby nic całe życie nie robili tylko wstawiali okna.... no i co internauci podważycie to ?? i tak działa reklama na muratorze.... zupełnie nie na temat rozumiem ze w kwestii profili okien MS nie masz już nic do powiedzenia?! niby znawca z ciebie i twojego kolegi rzekomo pracujacego w MS a bajki opowiadasz do twojej wiadomosci, wiedzę czerpię z forum jak również ze swoich doświadczeń (buduję dom) w przeciwieństwie do ciebie staram się komuś doradzić a nie gadac bajki i niesprawdzone rzeczy, ty nie potrafisz przyjac do wiadomosći ze po prostu nie znasz sie na pewnych sprawach, sam nie sprawdzisz jak jest faktycznie a podpierasz sie słowami kolegi rzekomo pracujacego w MS i co z tego wyszlo, ze zwyczajnie nie amsz racji i co gorsza , nie potrafisz się do tego przyznać i wypisujesz nie na temat odpowiedz ostatecznie czy MS stosuje profile chinskie czy brugmanna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 09.12.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Jeden z was (najpewniej mądrzejszy) musi to przerwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 09.12.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A przy okazji... Ile teraz biorą fachowcy za strukturę ? Wie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 09.12.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A przy okazji... Ile teraz biorą fachowcy za strukturę ? Wie ktoś? za samą strukture od 20 do 35zł ,za komplet ocieplenie + struktura (materiały wykonawcy miałem oferte 100zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 09.12.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a nam najtaniej wyniosły własnie okna z avante obustronny kolor,dostlismy spora zniżkę, pytanie z innej beczki poszukuję kogoś kto robi świadectwa energetyczne tanioooooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 09.12.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a czy 350 pln za swiadectwo to dla Ciebie jest tanio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 10.12.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 a czy 350 pln za swiadectwo to dla ciebie jest tanio tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 11.12.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Witam, gdzie w Zielonej Górze mogę kupić kręgi betonowe ???? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 11.12.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 co prawda nie w samej Zielonej ale bliskospróbuj tu:http://www.betoniarnia.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 14.12.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 a czy 350 pln za swiadectwo to dla Ciebie jest tanio ? moze byc a namairy na tego kogos kto za tyle robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2151 14.12.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witam, Pozostały mi po budowie pustaki WIENERBERGER POROTHERM 25 P+W 2 palety 60szt.Transport w okolicach Zielonej Góry gratis.Więcej info na priv. Maxik podaj namiary na osobę wykonującą świadectwa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GóralGóralinka 14.12.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witam wszystkich, szukam ekipy do wybudowania domku - stan surowy otwarty z pustaka ceramicznego maxa. Dziękuje z góry za namiary. No i najważniejsze dom ma powstać w Zielonej Górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 15.12.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 a czy 350 pln za swiadectwo to dla Ciebie jest tanio ? moze byc a namairy na tego kogos kto za tyle robi? poszło na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 15.12.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 a czy 350 pln za swiadectwo to dla Ciebie jest tanio ? moze byc a namairy na tego kogos kto za tyle robi? poszło na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts