EdMa 16.12.2009 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 WItam, poszukuję dobrej ziemii -DUŻO i TANIO, macie może namiary na kogoś z okolicy Z.G. Byłabym wdzięczna za kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 16.12.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 WitamJestem na etapie wyboru okien. Dokonałem wielu wycen. Najkorzystniej wypadło avante z siedzibą w Świebodzinie (maja najlepsze ceny rolet, silników do rolet, ciepłych szyb o k=0,6, i najtanszy montaz, okna sa najbardziej bogato wyposazone a cena samych okien nieznacznie większa od najtańszego dom-lux)W Zielonej Gorze przedstawiciel avante -plast-profil - ma znacznie drosze rolety, ciepłe szyby i silniki do rolet. Jezeli ktos szuka dobrych okien i jest zainteresowany avante to niech da znac. Sprzedawca ze Świebodzina powiedział ze jak znajdzie się wiecej chętnych to udzieli wszystkim dodatkowego rabatu. Tylko do końca grudnia trwa promocja na cieple szybyPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 16.12.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ja bym sie skusila na rolety, bo okna juz mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 17.12.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 moze byc a namairy na tego kogos kto za tyle robi? to i ja tez bym chciał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 17.12.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Zamowiłem okna avante, dlugo walczylem o jak największy rabat. Dostalem dodatkowo 8%, bylo ciezko ale się udało.Jakby ktoś byl zainteresowany to sprzedawca obiecal ze z polecenia chętny dostanie również dodatkowy rabat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tristan 18.12.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 My też właśnie jesteśmy na etapie okien. Mamy dwóch faworytów - Avante (Świebodzin) i Adams (Madach). Szukamy też dobrego elektryka i hydraulika. Jeżeli ktoś ma jakieś namiary, to chętnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tristan 18.12.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 moze byc a namairy na tego kogos kto za tyle robi? to i ja tez bym chciał... Jak ktoś potrzebuje świadectwo energetyczne, to dla forumowiczów mam specjalny rabat W razie potrzeby, proszę pisać na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kochani! Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę.Samych jasnych dni życzy Wasza DPS. http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 21.12.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ja polecam okna avante i z tego co widze coraz wiecej osob decyduje sie na ten wybór bo sa to okna godne polecenia. natomiast nie polecam hydraulika tru-dex ze świebodzina, porażka, pan truskowski wogóle niepowinien robić hydauliki, tristan napisałam na priv i czekam na odpwoiedz co do ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 28.12.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 szukam jakiejś PORZĄDNEJ firmy do ocieplenia+ struktura macie jakies namiary i ceny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tristan 30.12.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Jednak zdecydowaliśmy się na okna Avante ze Świebodzina. Jak na razie wygląda to obiecująco. Mam nadzieję, że nie będziemy żałować wyboru. Do końca roku mają w promocji 3 szyby - niewiele się dopłaca, a straty ciepła prawie o połowę mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 30.12.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 według mnie 3 szyby to juz za dużo, my mamy normalnie i powiem szczerze na oknach mamy parę choc wentylacja dziala dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 30.12.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 według mnie 3 szyby to juz za dużo, my mamy normalnie i powiem szczerze na oknach mamy parę choc wentylacja dziala dobrze Pare mozesz mieć dlatego ze nie masz 3 szyb, które są zdecydowanie cieplejsze, przez co para nie powinna sie pojawiać przy załozeniu ze wentylacja jest prawidłowa wczoraj zamówiłem/opłaciłem okna avante w swiebodzinie, wszystkie kolor dwustronny i wszędzie 3 szyby warto zwrocic uwage ze okna avante maja oprócz mikrowentylacji również stopniowanie uchyłu skrzydła. Większość producentów ma albo mikrowentylacje albo stopmiowanie uchyłu. Naprawdę fajna sprawa, wczoraj sprzedawca pokazał mi jak to funkcjonuje. Jestem zadowolony, mam najlepszą cenę (a robiłem kilkanaście wycen) za pakiet okna z ciepłą ramką z 3 szybami, kolor dwustronny, rolety, silniczki do rolet i jedne z najlepszych okien. Warto negocjować. Oprócz standardowego rabatu 7% wymęczyłem dodatkowo 8%. Przy okazji zamówilem brame Krispol Sirocco Slick w złotym debie z silnikiem (bez przetłoczeń o gładkiej pow) również w dobrej cenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxik 31.12.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Wszystkiego Dobrego w 2010 roku "Boby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 31.12.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Wszystkim życzę udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i boguś 15.01.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Proszę o namiary na sprawdzonego kierownika budowy. Szykujemy się do budowy w Zielonaj Górze.Będziemy wdzięczni za jakis kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Suchocki 21.01.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 WItam, poszukuję dobrej ziemii -DUŻO i TANIO, macie może namiary na kogoś z okolicy Z.G. Byłabym wdzięczna za kontakt. Pozdrawiam Witam Prosze o informacje na priv czy to aktualne. Przesle namiary Pozdrawiam A.Suchocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 22.01.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Jakby ktoś chciał kupowac coś z montażem przez tą firmę to tu macie próbkę ich montażu.... http://forum.muratordom.pl/post3966884.htm#3966884 nadmienię ze firma Krispol na chwilę obecną zaproponowała mi polubowne załatwienie sprawy... a wykonawca... nic ...cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 22.01.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Facet z polecenia, dość drogo (60 zł / m samej robocizny) ale chwalił się że jest najlepszy w Zielonej Górze, nam się spieszyło, nie sprawdziliśmy dokładnie to teraz mamy taki placek (a w zasadzie wytłaczaną mapę Karkonoszy): . witam To jest masakra Jak oglądałęm fotki ,nie mogłem uwierzyc że tak mozna zrobić z polecenia i to za 60 zł. Myślę że srednio utalentowany amator połozyłby by to jednak troche lepiej. To jest tynk włąsciwie moim zdaniem do zerwania i od nowa,współczuje że się tak nacieliście Osobiście nie zapłącił bym ani grosza i zażądał zwrotu kosztów tynku(zakładam że ocieplenie jest zrobione znośnie). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobertt 19.02.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 WitamIle teraz się płaci za szpachlowanie ścian wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts