Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zielona Góra, Żary - meldować się!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Jestem na etapie wyboru okien. Dokonałem wielu wycen. Najkorzystniej wypadło avante z siedzibą w Świebodzinie (maja najlepsze ceny rolet, silników do rolet, ciepłych szyb o k=0,6, i najtanszy montaz, okna sa najbardziej bogato wyposazone a cena samych okien nieznacznie większa od najtańszego dom-lux)

W Zielonej Gorze przedstawiciel avante -plast-profil - ma znacznie drosze rolety, ciepłe szyby i silniki do rolet.

Jezeli ktos szuka dobrych okien i jest zainteresowany avante to niech da znac. Sprzedawca ze Świebodzina powiedział ze jak znajdzie się wiecej chętnych to udzieli wszystkim dodatkowego rabatu. Tylko do końca grudnia trwa promocja na cieple szyby

Pozdrawiam

Kochani!

Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę.

Samych jasnych dni życzy Wasza DPS.

http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif

Ja polecam okna avante i z tego co widze coraz wiecej osob decyduje sie na ten wybór bo sa to okna godne polecenia.

natomiast nie polecam hydraulika tru-dex ze świebodzina, porażka, pan truskowski wogóle niepowinien robić hydauliki,

tristan napisałam na priv i czekam na odpwoiedz co do ceny

według mnie 3 szyby to juz za dużo, my mamy normalnie i powiem szczerze na oknach mamy parę choc wentylacja dziala dobrze

Pare mozesz mieć dlatego ze nie masz 3 szyb, które są zdecydowanie cieplejsze, przez co para nie powinna sie pojawiać przy załozeniu ze wentylacja jest prawidłowa

wczoraj zamówiłem/opłaciłem okna avante w swiebodzinie, wszystkie kolor dwustronny i wszędzie 3 szyby

warto zwrocic uwage ze okna avante maja oprócz mikrowentylacji również stopniowanie uchyłu skrzydła. Większość producentów ma albo mikrowentylacje albo stopmiowanie uchyłu. Naprawdę fajna sprawa, wczoraj sprzedawca pokazał mi jak to funkcjonuje.

Jestem zadowolony, mam najlepszą cenę (a robiłem kilkanaście wycen) za pakiet okna z ciepłą ramką z 3 szybami, kolor dwustronny, rolety, silniczki do rolet i jedne z najlepszych okien. Warto negocjować. Oprócz standardowego rabatu 7% wymęczyłem dodatkowo 8%. Przy okazji zamówilem brame Krispol Sirocco Slick w złotym debie z silnikiem (bez przetłoczeń o gładkiej pow) również w dobrej cenie

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Jakby ktoś chciał kupowac coś z montażem przez tą firmę to tu macie próbkę ich montażu....

http://forum.muratordom.pl/post3966884.htm#3966884

nadmienię ze firma Krispol na chwilę obecną zaproponowała mi polubowne załatwienie sprawy... a wykonawca... nic ...cisza...

Facet z polecenia, dość drogo (60 zł / m samej robocizny) ale chwalił się że jest najlepszy w Zielonej Górze, nam się spieszyło, nie sprawdziliśmy dokładnie to teraz mamy taki placek (a w zasadzie wytłaczaną mapę Karkonoszy):

.

witam

To jest masakra :o

Jak oglądałęm fotki ,nie mogłem uwierzyc że tak mozna zrobić z polecenia i to za 60 zł. Myślę że srednio utalentowany amator połozyłby by to jednak troche lepiej.

To jest tynk włąsciwie moim zdaniem do zerwania i od nowa,współczuje że się tak nacieliście :roll:

Osobiście nie zapłącił bym ani grosza i zażądał zwrotu kosztów tynku(zakładam że ocieplenie jest zrobione znośnie).

pozdrawiam

• 4 weeks później...