Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zielona Góra, Żary - meldować się!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzisiaj rano byli geodeci, wyznaczyli dom, teraz już tam kopia i i jutro albo w sobotę mamy zamiar wylać fundamenciki :D :D .

Tylko ciągle pada deszcz, no teraz trochę już słoneczko świeci.

Pozdrawiam.

No to gratki - zobaczysz, jaka to frajda patrzeć, kiedy domek rośnie w oczach! Super! :D :D :D 8) 8) 8)

E, no myszko, ładna okolica! Chyba spokojnie tam, co? Widok wydaje się bardzo ładny i ruch niezbyt wielki - to bardzo dobrze! Będzie Wam się dobrze mieszkało. Gratuluję!

E, no myszko, ładna okolica! Chyba spokojnie tam, co? Widok wydaje się bardzo ładny i ruch niezbyt wielki - to bardzo dobrze! Będzie Wam się dobrze mieszkało. Gratuluję!

Dzięki :D , no okolica bardzo spkojna, bo to jest na tyłach domów jednorodzinnych, na zdjęciu widac mój obecny dom, tzn mieszkanie na poddaszu.

Dzisiaj byłam podlać fundamenty i jest jedno małe pęknięcie :( :evil: , ale moja polowa twierdzi że to nic nie zaszkodzi.

Powiedzcie czy tez tak macie, że dopiero dom "rośnie" a już planujecie , jakie płyki w środku, meble itd itp :oops: .

Ja tak nie planowałam dopiero teraz a mam juz dziś :D wylane posadzki na parterze, reszta za parę dni. Ale trzeba wiedzieć jaka wanna i czy prysznic z płytkim brodzikiem czy normalnym- obecnie mam głęboki taki ,że mogę kąpać dzieci a teraz chce płaski w podłodze.

Płytki juz 10x zmieniałam na wizji a jakie kupię to jeszcze daleko- no ciut bliżej.

czy jest ktos może z Żar- pilnie potrzebuje informacji czy warto jechac tam do centrum klinkieru i czy duzy wybór klinkieru mają- chodzi mi dokładnie o płytki klinkierowe z narożnikami- holenderskie, niemiecki

Ja mam zawsze tak, że najpierw widzę konkretne wnętrze. Wiem, jaki to ma być kolor ścian, płytek, meble, ustawienie. I do tej wizji dopasowuję resztę... :oops: A w ogóle, to chyba nic złego, nie...? :roll:

acca5, fiacior jest z Żar, może on będzie wiedział.

W piątek zalaliśmy fumdamenty :D :D :D .

Ależ się cieszymy :D :D , jedziemy własnie pdlać fundamenciki wodą, później wkleję fotkę :D .

Mycha jestem o tydzień za tobą ale będę cię gonił :p Obiecuję!

Dziś wylewają ławy na mojej działce a ja w domu choreńki i tylko po kilkadziesiąt telefonów wykonuję dziennie i puszczam przelewy. Gdy będziesz na etapie inst. wod/kan to wspomnij na nizej podpisanego kierownika hurtowni sanitarnej chetnie ci pomogę w czym będę mógł.

No i droga grupo jeśli macie jakieś pytania na w/w temat walcie śmiało.