fiacior 17.05.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 czyli w 350tys zł pod klucz powinienem sie zmieścic? Za 350 to ja bym budował bez wachania, wiedząc, że wykończe bez problemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Dzisiaj rano byli geodeci, wyznaczyli dom, teraz już tam kopia i i jutro albo w sobotę mamy zamiar wylać fundamenciki . Tylko ciągle pada deszcz, no teraz trochę już słoneczko świeci. Pozdrawiam. No to gratki - zobaczysz, jaka to frajda patrzeć, kiedy domek rośnie w oczach! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 18.05.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 fiacior dzieki za infoznasz jakąs sprawdzoną ekipę z przystepnymi cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 18.05.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Ja znam ekipę za 30tys. ale do zielonej to ona raczej nie dojedzie. Jest z Żagania i do Żar jej ciężko dojeżdzać. Ale do mnie jakoś dojeżdzaja. Nie wiem ale może w Zielonej Górze są tańsze ekipy. Ja ze swojej jak na razie jestem zadowolony.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 A ja czekam wciąż, aż Małżonek zakończy wreszcie najpilniejsze prace polowe i zabierze się do prac budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 20.05.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 fiaciormożesz podać namiary do tej ekipy?30tys to za co biorą? czy może chodziło o 300tys za mój projekt?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 20.05.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 W piątek zalaliśmy fumdamenty . Ależ się cieszymy , jedziemy własnie pdlać fundamenciki wodą, później wkleję fotkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 W piątek zalaliśmy fumdamenty . Ależ się cieszymy , jedziemy własnie pdlać fundamenciki wodą, później wkleję fotkę . No to dawaj te fotki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 20.05.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 fiacior możesz podać namiary do tej ekipy? 30tys to za co biorą? czy może chodziło o 300tys za mój projekt? pozdrawiam Hugo26 wysłałem Ci namiary na ekipę. Sprawdż w skrzynce. A co do mojej budowy, to zaczynają układać strop. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 21.05.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Tylko błąd zrobili, że rzucali ziemię do środka, no i dlatego nie widać zarysu domu ładnie na zdjęciu. Tutaj wykopane fundamenciki http://img526.imageshack.us/img526/6161/dzia322ka091su4.th.jpg A tutaj zalane http://img73.imageshack.us/img73/3482/dzia322ka152rv0.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 E, no myszko, ładna okolica! Chyba spokojnie tam, co? Widok wydaje się bardzo ładny i ruch niezbyt wielki - to bardzo dobrze! Będzie Wam się dobrze mieszkało. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 22.05.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 E, no myszko, ładna okolica! Chyba spokojnie tam, co? Widok wydaje się bardzo ładny i ruch niezbyt wielki - to bardzo dobrze! Będzie Wam się dobrze mieszkało. Gratuluję! Dzięki , no okolica bardzo spkojna, bo to jest na tyłach domów jednorodzinnych, na zdjęciu widac mój obecny dom, tzn mieszkanie na poddaszu. Dzisiaj byłam podlać fundamenty i jest jedno małe pęknięcie , ale moja polowa twierdzi że to nic nie zaszkodzi. Powiedzcie czy tez tak macie, że dopiero dom "rośnie" a już planujecie , jakie płyki w środku, meble itd itp . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 22.05.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Ja tak nie planowałam dopiero teraz a mam juz dziś wylane posadzki na parterze, reszta za parę dni. Ale trzeba wiedzieć jaka wanna i czy prysznic z płytkim brodzikiem czy normalnym- obecnie mam głęboki taki ,że mogę kąpać dzieci a teraz chce płaski w podłodze. Płytki juz 10x zmieniałam na wizji a jakie kupię to jeszcze daleko- no ciut bliżej. czy jest ktos może z Żar- pilnie potrzebuje informacji czy warto jechac tam do centrum klinkieru i czy duzy wybór klinkieru mają- chodzi mi dokładnie o płytki klinkierowe z narożnikami- holenderskie, niemiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Ja mam zawsze tak, że najpierw widzę konkretne wnętrze. Wiem, jaki to ma być kolor ścian, płytek, meble, ustawienie. I do tej wizji dopasowuję resztę... A w ogóle, to chyba nic złego, nie...? acca5, fiacior jest z Żar, może on będzie wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 24.05.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Ojoj spadliśmy na drugą stronę , trzeba podciągnąć temacik . Może macie namiary na tani piasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 My bierzemy w Trzebielu, ale nie mam jego telefonu, sprawdź w książce tel. Kazimierz Będza, Trzebiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 24.05.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 My bierzemy w Trzebielu, ale nie mam jego telefonu, sprawdź w książce tel. Kazimierz Będza, Trzebiel Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Proszę bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 26.05.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 W piątek zalaliśmy fumdamenty . Ależ się cieszymy , jedziemy własnie pdlać fundamenciki wodą, później wkleję fotkę . Mycha jestem o tydzień za tobą ale będę cię gonił Obiecuję! Dziś wylewają ławy na mojej działce a ja w domu choreńki i tylko po kilkadziesiąt telefonów wykonuję dziennie i puszczam przelewy. Gdy będziesz na etapie inst. wod/kan to wspomnij na nizej podpisanego kierownika hurtowni sanitarnej chetnie ci pomogę w czym będę mógł. No i droga grupo jeśli macie jakieś pytania na w/w temat walcie śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Oooooo, ja na pewno skorzystam, jak tylko dobrniemy do tego etapu!!! A póki co, zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts