Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zielona Góra, Żary - meldować się!!!

Recommended Posts

Namiar do Pana od poddasza - Sławomir Nowak kom. 512 39 99 73. U mnie roboty juz zakończył, na pewno sie nie zawiedziesz, rewelacja.

Przy okazji mam pytanko do Ciebie ale i do innych budujacych:

Zostalo mi troche welny rockwoola. Nie wziąłem pod uwage w wyliczeniach grubosci krokiew stąd zostało mi troche welny.

Wełna to Rockwool z serii najbardziej ciepłochronnej: superock i toprock

gr 15cm - 3 rolki toprock

gr 10cm - 3 rolki toprock

gr 5cm - 5 paczek superock

gr 20cm - 1 rolka megarock

5 rolek nieznanych rozmiarów (brak etykiet na rolkach) - na pewno mają wyair 10 lub 15 lub 20cm. Jak ktos robi sufit podwieszany to mozna wrzucic taka mieszanke rozmiarów jak najbardziej

Wartosć całości to 800zl po duzych rabatach. Oddam za 300zl lub sprzedam niektore wymiary w atrakcyjnej cenie.

Pozdrawiam

wełna już sprzedana

pozdrawiam

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a pochwal pochwale :) jest czym:P

okna w kolorze winchester plus rolety nadstawne i dwie bramy garazowe :) teraz wyszstko zaczyna nabierac uroku.ehh domek jak sie patrzy;)

okna jezirskiego z zielonej góry typ elita thrmo:) rewelacja .polecam i ekipe i okna :)

my jeszcze czekamy na nasze winchesterki tylko, ze z Oknoplastu mam nadzieje, ze beda piekne

Witam,

niestety moja ekipa wykończająca zdezerterowała na zachód i nagle z dnia na dzień zostałem na lodzie z terminami i niedokończona robotą.

Dlatego zapytuję szanownych forumowiczów :możecie kogoś polecić do wykończenia tj szpachlowanie, szlifowanie tapetowanie, osadzenie parapetów wew ??

Będe wdzięczny za pomoc

Budowa w Nowym Kisielinie

Witam,

niestety moja ekipa wykończająca zdezerterowała na zachód i nagle z dnia na dzień zostałem na lodzie z terminami i niedokończona robotą.

Dlatego zapytuję szanownych forumowiczów :możecie kogoś polecić do wykończenia tj szpachlowanie, szlifowanie tapetowanie, osadzenie parapetów wew ??

Będe wdzięczny za pomoc

Budowa w Nowym Kisielinie

Witam

Dobrze sie składa ze znam bardzo dobra ekipe. U mnie robili szpachlowanie, teraz robią elewację. Ekipa z polecenia i naprawde w porządku a przy tym atrakcyjna cenowo. Jak byś chcial namiary do nich to daj znac.

Pozdro

kolor jest rewelacja nei wiem jak oknoplastu ale mój cudny heheh:)

oknoplast nie chciał ze mna gadac jak byłem zamawiac wiec ja z nimi tez nie gadam:P(foch)

pozdrawiam

tylko falubaz i derby w niedziele <lol>

:) z nami gadali, ale zdecydowanie liczy sie pierwsze wrazenie, bo jak poszlismy pierwszy raz - obsluga super, ale jak sie zdecydowalismy i poszlismy zamawiac to przyjela nas babka, ktora za pierwszym razem na pewno by nas zrazila do firmy

witajcie

Zapytam trochę w innej sprawie.

Orientujecie się ile teraz kosztuje postawienie więźby dachowej i pokrycie dachówką zakładkową wielkoformatową?

Do tego obróbka 2 kominów.

Dach czterospadowy z daszkiem nad wejściem.

pozdrawiam,

M

zrób wyceny

na forum jest polecana ekipa z ktorej skorzystałem, bracia Duberowie. Rewelacja a i cenowo atrakcyjnie. Mam jeszcze do nich telefon wiec jak chcesz to Ci podam

pozdro

Witajcie.

Udało się Hugo26 to i ja spróbuję ponownie. :)

Mam do sprzedania 4 palety FASROCK MAX 20 cm, czyli razem 48 m2. No może 46, bo ze 2 będę jeszcze potrzebował na obróbkę drzwi jak już przyjdą. Oraz 1 paletę (72 m2) wełny Superrock 15 cm. Trochę przeszacowałem ilości i z racji sposobu zakupu nie mam możliwości zwrotu w miejscu gdzie kupowałem. :) W bliskich okolicach Zielonej Góry jestem w stanie zorganizować transport.

A swoją drogą może ktoś z Was wie. Czy wylewkę podłogową (anhydryt) trzeba koniecznie wygrzewaćw określonym czasie, czy mogę ją wygrzać np. miesiąc po wylaniu? Pytam bo dzień wylewania już znam, ale jeszcze nie mam licznika gazu i najwcześniej będzie on dopiero za kilka tygodni...

Pozdrawiam

macst

Hej Sebasew.

I jak się ten Stork sprawdza? Gdzie jest zainstalowany? Ja instalację już mam i jak zakończę brudne prace w domu to mam zamiar zamontować reku na poddaszu nieużytkowym, niedaleko od sypialni i żonka ma trochę obawy o hałas. Słychać to w nocy? U mnie też instalację robiła firma Ergo.

Pozdrawiam

miał ktoś moze doczynienia z adaptacja stychu i wszystko z tym zwiazane bo planuje kupic ale nie wiem czy warto ...

wie ktos moze co i jak ,po co z czym ... itd itp

powierzchnia 80m2

mam juz wizje co gdzie i jak ale nie wiem czy warte zachodu

jesli ktos kiedys robił cos takiego to chetnie wysłucham porad:)

Witam

Poszukuję dobrej i sprawdzonej ekipy do wykonania elewacji (styropian). Ekipa polecana przez Hugo26 (wielkie dzięki za namiar) nie ma już wolnych terminów. Jeśli ktoś z forumowiczów może z czystym sumieniem kogoś polecić to proszę o namiary.

Pozdrawiam

Witam

ekipa ma wolny termin we wrzesniu, dzisiaj z nimi rozmawialem

jak jestes nadal zainteresowany to dzwoń do Pana Lewandowksiego

Pozdro