lukaszeczek4 08.08.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 hejdzieki za rady w sprawie tynków, wstrzymamy sie do wiosny az tak bardzo nam sie nie spieszy a zadnych pękniec na scianach nie chcemy miec... Czy ktoś może sadzil tuje Szmaragd jako żywopłot??? Wieciue moze gdzie sa szkóki w okolicach albo w Zielonejdziekipozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 09.08.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 WitamCzy mozecie polecic jakiego dobrego niedrogiego brukarza?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebix78 15.08.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Szambo zamontowane w piątek. Jak dla mnie zupełnie normalne i identyczne jak na fotkach z allegro. Zobaczymy czy szczelne( z wyglądu tak wynika), ale to się dopiero okaże w przyszłości. Gdyby ktoś potrzebował namiar to kupowałem tu: http://www.mar-bet.com.pl/ Witam.Planuję kupno szamba 6m3 z firmy Marbet z Radomia(montaż w pierwszej połowie września 2011) Jeżeli ktoś z was również nosi się z takim zamiarem,proszę o info na priv.Przy transporcie łączonym spadają koszty dostawy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanko77 18.08.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam wszystkich budujących, ja dopiero zaczynam swoją (o zgrozo) przygodę z budową ( w Droszkowie). Jeżli ktoś ma sprawdzoną (tanią i solidną ekipę do postawienia stanu 0 to chętnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2151 22.08.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Witam, Szukam chętnych na zakup „polbruku” z Niemiechttp://gubener-betonwerk.eu/html/cegielka.html Opłaca się to w przypadku zamówienia całego samochodu 160m. Ja potrzebuje ok. 50m. Może ktoś jeszcze chce kupić?W maju cena z transportem i rozładunkiem wychodziła ok. 23PLN za m2 brutto za podstawowy wzór, grubość 8cm. PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafe 22.08.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Szukam w okolicach Gubina architekta do adaptacji gotowego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 01.09.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 WitamZnalazłem już brukarzy, właśnie skończyli u mnie robić. Dla poszukujących super ekipy za nieduże pieniądze polecam tą ekipę z czystym sumieniem.U mnie zrobili naprawdę superowo i za 45zł/m2 (kostka granitowa 4-6cm), i nie biorą dodatkowo za obrzeża.Jak ktoś by był zainteresowany kontaktem proszę o info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VXS 01.09.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Witam Szukam ekipy do wykonania ogrodzenia, okolice Zielonej Góry, poszukuje również cegły rozbiórkowej, będę wdzięczny za wszelką pomoc. Czy ktoś robił może płot z gotowych elementów podmurówki i łączników plus stalowe słupki i siatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 04.09.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Pilne!!Poszukuję sprawdzonej ekipy od tynków, potem od posadzek. Prosze o info na priva. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tristan 11.09.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Witam Szukam ekipy do wykonania ogrodzenia, okolice Zielonej Góry, poszukuje również cegły rozbiórkowej, będę wdzięczny za wszelką pomoc. Czy ktoś robił może płot z gotowych elementów podmurówki i łączników plus stalowe słupki i siatka? Ostrzegam przed firmą Garden Design z Siedliska - na początku robią dobre wrażenia ale potem same kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2151 12.09.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Ostrzegam przed firmą Garden Design z Siedliska - na początku robią dobre wrażenia ale potem same kłopoty. Po części się zgadzam. Ogrodzenie wykonali w terminie, jakośc też ok. Montowałem sam nie było żadnych problemów Miałem kilka sztachet do wymiany czekałem w nieskończoność ile się trzeba było nadzwonić i nagadać ..... Szkoda że mają takie podejście bo jeżeli chodzi o jakość wykonania uważam że są dobrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VXS 29.09.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Po części się zgadzam. Ogrodzenie wykonali w terminie, jakośc też ok. Montowałem sam nie było żadnych problemów Miałem kilka sztachet do wymiany czekałem w nieskończoność ile się trzeba było nadzwonić i nagadać ..... Szkoda że mają takie podejście bo jeżeli chodzi o jakość wykonania uważam że są dobrzy Wiem już na jaką firmę uważać, to może teraz kogoś polecicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 30.09.2011 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Mam problem z hydraulikami...bo ich nie mam,a czas leci..... Niektórzy, to mają tupet!! Najpierw się umawiamy itd. a potem kiedy mają przyjść to nie raczą zadzwonić,że rezygnują z roboty. Tym to sposobem od ponad m-ca nie mam hydraulików. Gdyby jeszcze ktoś miał namiar na dobrych posadzkarzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dan_385 05.10.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Witam, poszukuję ekipy do budowy stanu surowego zamkniętego, ładnie proszę o ewentualne polecenie swoich ekip, oczywiście jeśli się sprawdziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 11.10.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Witammozecie kogos polecic do wykonania fugi w ogrodzeniu z klinkieru?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
birk09 18.10.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Witam.Mam do sprzedania kostkę brukową 8 cm, szara, BEHATON/I-Stone/Kość. Cena 36 zł/m2 +VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanko77 03.12.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Witam, czy jest moze ktoś, któ zna jakąs firmę, która wyciełaby mi drzewa na działce?? Proszę o namiary, najchętniej na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rav30 04.12.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witam zostały mi dwie palety (ok 28 m2) Fasrock LL do ocieplenia ścian gr. 18cm. Mogę odsprzedać za niewielkie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marras 13.12.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Witam! Poszukuję solidnej ekipy do regipsów.Konkretnie chodzi o przykręcenie płyt i szpachlowanie. Może ktoś zna uczciwego i solidnego wykonawcę? pozdrawiam,Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 27.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 witamSzukam dosc pilnie solidnej ekipy do wywiercenia studni głebinowej.Mozecie kogos polecić?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts