Esperanza 19.08.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanko77 22.08.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Witam.Szukam ekipy do wybudowania domku w stanie surowym zamkniętym.Może ktoś poleci kogoś sprawdzonego?Kogoś z okolic Zielonej Góry szukam. ja moge polecic swoich z czystym sumieniem. Własnie wracają do mnie na elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esperanza 23.08.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 19.09.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 WitamMam małe pytanko, czy został komuś styrodur (poliestyren ekstrudowany)? Potrzebuje jedną paczkę o grubości 2cmZa info z góry dziekujePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viikii 21.09.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Z czystym sumieniem polecam ekipę od tynków wewnętrznych -p. Marcin 792 142 778 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 25.10.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 może komuś została wełna mineralna ogólnie wszystkie rzeczy jakie mogą mi się przydać przy adaptacji strychu:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 02.11.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 witam wszystkich po dlugiej przerwiemam pilna prosbé : jesli macie namiary na instalatora od gazu z uprawnieniami to bardzo prosze o namiary jak najszybciej.moja ekipa sie zmyla a zima sie zbliza duzymi krokami a ja nie mam gazu podlaczonego do budynku;(dzieki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mest 04.11.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Ja prawdopodobnie zacznę budowę około kwietnia 2013 i już poszukuję ekipy do SSO i być może jak się spiszą to zostaną do SSZ. Chodzi mi o taką ekipę, po której nie będę musiał nic poprawiać, podpowiadać i się denerwować. Budowa prawdopodobnie z BK z P+W i fajnie jakby ekipa miała doświadczenie w budowie z tego materiału i nie stawiała mojego domu jako pierwszego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 05.11.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ja prawdopodobnie zacznę budowę około kwietnia 2013 i już poszukuję ekipy do SSO i być może jak się spiszą to zostaną do SSZ. Chodzi mi o taką ekipę, po której nie będę musiał nic poprawiać, podpowiadać i się denerwować. Budowa prawdopodobnie z BK z P+W i fajnie jakby ekipa miała doświadczenie w budowie z tego materiału i nie stawiała mojego domu jako pierwszego:) w drugim wątku zielonogórskim masz namiary na wykonawców po których wstawialiśmy okna naprawdę godni polecenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mest 12.11.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Rozglądam się powoli za rekuperacją i przydomową oczyszczalnią i mam pytanie czy znacie tą firmę z ZG? http://www.eko-instalacje.pl/ Może ktoś coś od nich brał lub zlecał? Jak się kształtują ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 14.11.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 słaby ten wątek zielonogórski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 14.11.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Oj tam zaraz słaby. Kto chce to tu zagląda. Jak potrzebują pomocy to piszą, pytają... Ja zazwyczaj jestem w swoim dzienniku, a tu zaglądam jak widzę, że ktoś napisał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariama 15.11.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Rozglądam się powoli za rekuperacją i przydomową oczyszczalnią i mam pytanie czy znacie tą firmę z ZG? http://www.eko-instalacje.pl/ Może ktoś coś od nich brał lub zlecał? Jak się kształtują ceny? My wybraliśmy ofertę rekuperatory.pl Była nieco droższa od oferty firmy która jest przy centrali rybnej, ale moim zdaniem ekipa warta ceny. Bardzo profesjonalne podejście. Dotrzymywanie terminów, bardzo dokłani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariama 15.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Witam, My budowę rozpoczeliśmy w maju 2012. Budujemy się na Chynowie. Lada dzień będzie stan developerski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 19.11.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 hejmam pytanko czy macie moze kogos sprawdzonego od kominkow? chodzi mi o kogos kto jest slowny i szybko zrobi co ma zrobic rozliczymy sie i hej! oczywiscie przy tym zeby sie znal na rzeczy;) prosze o namiary jak kogos takiego maciepozdro i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 19.11.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 mam jeszcze jedna prosbe; jakie wklady kominkowe polecacie? che kupic cos dobrego ale nie wydajac 8 albo 10 tysiecy na sam wkladpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 20.11.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Witam, My budowę rozpoczeliśmy w maju 2012. Budujemy się na Chynowie. Lada dzień będzie stan developerski. developerski ale robiony sam czy przez developera:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 20.11.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Oj tam zaraz słaby. Kto chce to tu zagląda. Jak potrzebują pomocy to piszą, pytają... Ja zazwyczaj jestem w swoim dzienniku, a tu zaglądam jak widzę, że ktoś napisał . No racja poza tym ja ze swoim poddaszem gdzie do ludzi budujących domy:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macst 22.11.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 mam jeszcze jedna prosbe; jakie wklady kominkowe polecacie? che kupic cos dobrego ale nie wydajac 8 albo 10 tysiecy na sam wklad pozdro Hej. Polecam Ci ekipę z kominki.fm. Namiary na Nią dostałem od forumowiczki Nefer. Ona jest z Warszawy chyba, a podała mi namiary na firmę z Zielonej Góry. Jestem z Nich bardzo zadowolony. Co do wkładów to chyba musisz sam zdecydować, bo gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania. Ja mam Spartherma. Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 22.11.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Hej. Polecam Ci ekipę z kominki.fm. Namiary na Nią dostałem od forumowiczki Nefer. Ona jest z Warszawy chyba, a podała mi namiary na firmę z Zielonej Góry. Jestem z Nich bardzo zadowolony. Co do wkładów to chyba musisz sam zdecydować, bo gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania. Ja mam Spartherma. Pozdrawiam Maciej Ja też mam stamtąd kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts