Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zielona Góra, Żary - meldować się!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
Ja prawdopodobnie zacznę budowę około kwietnia 2013 i już poszukuję ekipy do SSO i być może jak się spiszą to zostaną do SSZ. Chodzi mi o taką ekipę, po której nie będę musiał nic poprawiać, podpowiadać i się denerwować. Budowa prawdopodobnie z BK z P+W i fajnie jakby ekipa miała doświadczenie w budowie z tego materiału i nie stawiała mojego domu jako pierwszego:)

Ja prawdopodobnie zacznę budowę około kwietnia 2013 i już poszukuję ekipy do SSO i być może jak się spiszą to zostaną do SSZ. Chodzi mi o taką ekipę, po której nie będę musiał nic poprawiać, podpowiadać i się denerwować. Budowa prawdopodobnie z BK z P+W i fajnie jakby ekipa miała doświadczenie w budowie z tego materiału i nie stawiała mojego domu jako pierwszego:)

w drugim wątku zielonogórskim masz namiary na wykonawców po których wstawialiśmy okna naprawdę godni polecenia!

Rozglądam się powoli za rekuperacją i przydomową oczyszczalnią i mam pytanie czy znacie tą firmę z ZG? http://www.eko-instalacje.pl/ Może ktoś coś od nich brał lub zlecał? Jak się kształtują ceny?

My wybraliśmy ofertę rekuperatory.pl Była nieco droższa od oferty firmy która jest przy centrali rybnej, ale moim zdaniem ekipa warta ceny. Bardzo profesjonalne podejście. Dotrzymywanie terminów, bardzo dokłani.

mam jeszcze jedna prosbe; jakie wklady kominkowe polecacie? che kupic cos dobrego ale nie wydajac 8 albo 10 tysiecy na sam wklad

pozdro

Hej.

Polecam Ci ekipę z kominki.fm.

Namiary na Nią dostałem od forumowiczki Nefer. :) Ona jest z Warszawy chyba, a podała mi namiary na firmę z Zielonej Góry. :)

Jestem z Nich bardzo zadowolony.

Co do wkładów to chyba musisz sam zdecydować, bo gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania. :) Ja mam Spartherma.

Pozdrawiam

Maciej

Hej.

Polecam Ci ekipę z kominki.fm.

Namiary na Nią dostałem od forumowiczki Nefer. :) Ona jest z Warszawy chyba, a podała mi namiary na firmę z Zielonej Góry. :)

Jestem z Nich bardzo zadowolony.

Co do wkładów to chyba musisz sam zdecydować, bo gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania. :) Ja mam Spartherma.

Pozdrawiam

Maciej

Ja też mam stamtąd kominek.