lukaszeczek4 23.11.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 hejdzieki bardzo pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariama 04.12.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 developerski ale robiony sam czy przez developera:)? sposobem gospodarczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 12.12.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 mam jeszcze jedna prosbe; jakie wklady kominkowe polecacie? che kupic cos dobrego ale nie wydajac 8 albo 10 tysiecy na sam wklad pozdro Cze ja mam z plaszczem wodnym , z podwojna szyba, model Lazar Westa: http://www.hkslazar.pl/produkty,westa-z-szyba-plaska,12,36.html kosztuje nie mało bo ok 7tys, pale w nim juz 3 sezon i powiem ze jest rewelacyjny. Pale tydzien czasu i szyba jest nadal czysta. Producent jest bardzo uczciwy, pekla mi raz szyba, poniekad z mojej winy" uznali mi reklamacje i wymienili....całe drzwiczki na zupelnie nowe, z nowa lepsza uszczelką sznurową za free ) Ogrzewam nim domek 140m2 i nawet przy mrozach -20 stopni nie ma problemu z ogrzaniem. Ma wysoka sprawnosc, zeszłej zimy koszty ogrzewania wyniosly mnie 8m przestrzennych drewna bukowego oraz zuzylem gazu za 500zl. Pozdro Hugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 02.01.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 my zakupiliśmy kominek firmy LECHMA cena około 4 tys. bez płaszcza wodnegodla wszystkich budujący pomyślny i trafnych wyborów w 2013 roku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 03.01.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 dziękuję na pewno się przyda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mest 04.01.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ja natomiast jestem na etapie zbierania dokumentacji i wszystko idzie ładnie do przodu. Jeszcze tylko mapa od geodety i składamy dokumenty na pozwolenie:) ale nadal nie mam ekipy do SSO witek86 pisał, żebym przeszukał wątki, ale nie mogę znaleźć żadnych namiarów na polecane firmy. Może ktoś poda coś konkretnego. Najlepiej jakby firma była z okolic Żagań, Żary ale może i ta z ZG zgodzi się u mnie budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 10.01.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ja natomiast jestem na etapie zbierania dokumentacji i wszystko idzie ładnie do przodu. Jeszcze tylko mapa od geodety i składamy dokumenty na pozwolenie:) ale nadal nie mam ekipy do SSO witek86 pisał, żebym przeszukał wątki, ale nie mogę znaleźć żadnych namiarów na polecane firmy. Może ktoś poda coś konkretnego. Najlepiej jakby firma była z okolic Żagań, Żary ale może i ta z ZG zgodzi się u mnie budować. 888604338-polecam z czystym sumieniem w razie czego możesz zgonić na mnie:) ale nie wiem czy mają terminy itd chcesz zadzwoń wstawialiśmy po nich okna i nie mogę się do niczego doczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martat1984 10.01.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 witam wszystkich budujących i remontujących z okolicy żar:)) my budujemy M122a z muratora w okolicach żar ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 11.01.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 witam wszystkich budujących i remontujących z okolicy żar:)) my budujemy M122a z muratora w okolicach żar ) witamy:) bardzo fajny projekt nie ma to jak ładna parteróweczka a okna narożne w domkach rewelka Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
struna7 12.01.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 witam miał ktoś do czynienia z projektem z228 ze strony z500.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 26.01.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 witamdziekuje za info na temat kominkow i prosilbym o jeszcze jedna rade; moj wykonawca proponuje mi szpachlowanie i szlifowanie potrojne, mowi ze wtedy sciana wyglada super(tynki gipsowe) ja zeby zmniejszyc wydatki wstepnie zgodzilem sie na podwojne ale tak sobie mysle ze moze i to jest za duzo, co myslicie i jak robiliscie u siebie? nie chcemy sciany gladziutkiej jak lustro , ma byc poprostu rowna scianapozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 28.01.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 widziałem ściany "potrójne" gładzone które były gorszę od podwójnych najlepiej sprawdzić i popytać klientów którzy mieli doczynienia z firmą zawsze najlepszą reklamą będzie polecenie tylko takie szczere:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polonezdh 31.01.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Witam serdecznie wraz z małżonką zakupiliśmy dom pod Zieloną (Świdnica - zaadoptowana stodoła na budynek mieszkalny), na pewno często będę zaglądał na forum w poszukiwaniu porad i inspiracji, bo mamy do urządzenia całe poddasze użytkowe (póki co, nasza 90m2 sypialnia ). Na chwilę obecną szukam godnej polecenia firmy zajmującej się meblami kuchennymi. Miał ktoś do czynienia z firmą "meble lokator" z Zielonej Góry? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 01.02.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 adaptacja poddasza to co właśnie teraz zajmuje mi sen z powiek ale moja adaptacja powoli zaczyna wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka76 06.02.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 WitamPoszukuje sprawdzonej ekipy do wykonania ogrodzenia z cegly klinkierowej.Czy moze ktos mi kogos polecic?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usia 14.02.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Sprzedam nową wannę Koło Elipso 160 lewa, wanna nowa. Sprzedam po bardzo atrakcyjnej cenie (850 zł do negocjacji). Nie mogę jej u siebie zamontować ponieważ kupując nie sprawdziłam odporowadzenia wody i ta mi kompletnie nie pasuje. Muszę kupić prawą. Wanna do odbioru w okolicach Szprotawy. Mogę rozważyć dowóz do odbiorcy (w zależności od ilości km) Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr 506107391. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 14.02.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 kurde jak by to była prawa to bym wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pito1 23.02.2013 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Witam wszystkich ! poszukuje sprawdzonej ekipy bud. do SSO , dwa domu obok siebie ,rozpoczecie wiosna 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 23.02.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Witam wszystkich ! poszukuje sprawdzonej ekipy bud. do SSO , dwa domu obok siebie ,rozpoczecie wiosna 2013 a gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mest 10.03.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Ja natomiast ekipę już mam i teraz w oczekiwaniu na pozwolenie muszę zrobić objazd po hurtowaniach. Głównie chodzi mi o składy Żary, Żagań, czy ktoś może coś konkretnego polecić? Potrzebuję w zasadzie wszystkiego oprócz Ytonga na ściany zewnętrzne którego zakupiłem już wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts