witek86 13.03.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 z hurtowniami jest chyba tak że zawsze można się dogadać. w twoich okolicach jest chyba "mrówka" słyszałem że chcą się rozwinąć i maja dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariama 15.03.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Witam serdecznie wraz z małżonką zakupiliśmy dom pod Zieloną (Świdnica - zaadoptowana stodoła na budynek mieszkalny), na pewno często będę zaglądał na forum w poszukiwaniu porad i inspiracji, bo mamy do urządzenia całe poddasze użytkowe (póki co, nasza 90m2 sypialnia ). Na chwilę obecną szukam godnej polecenia firmy zajmującej się meblami kuchennymi. Miał ktoś do czynienia z firmą "meble lokator" z Zielonej Góry? Pozdrawiam! firma jest już długo na rynku, wiec raczej nie powinna robić większych błędów. Chociaż słyszałam o nich, że nie są najtańsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreln1 20.03.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 witam, szukam kogoś do wykonania wewn. instalacji gazowej w ZG.zna ktoś kogoś godnego polecenia ?temat pilny, bo po świętach chcą mi wejść z przyłączem. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polonezdh 22.03.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 firma jest już długo na rynku, wiec raczej nie powinna robić większych błędów. Chociaż słyszałam o nich, że nie są najtańsi. dzięki, suma sumarum zdecydowaliśmy się na wykonanie mebli w ABS S.C. - podwykonawcy kilku meblowych firm z ZG - też tanio nei jest, ale mam nadzieję, że będzie solidnie. a z innej beczki: potrzebuję namiary na jakiegoś sensownego elektryka z ZG - muszę przenieść kilka gniazdek elektrycznych w inne miejsce, czyli chodzi o wiercenie w regipsie + wykucie w 1 ścianie + pociągnięcie kabli - poleci ktoś kogoś?? Dzięki, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 29.03.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Łukasz nowakowski elektryk dobry tylko nie wiem jak z czasem bo ci dobrzy to go nie mają powiedz że masz nr od witka od okien to może coś znajdzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mest 28.04.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Hejka. Zaczynam szukać wycen na okna:) Wiem, że witek86 ma do czynienia ze szkłem:) chciałbym uzyskać jakąś ofertę od Ciebie. Będę się jeszcze rozglądał za oknami w Żarach, w Żaganiu. Co należy podawać przy prośbie wyceny? Wiem, że na pewno okna plastikowe 5x 150x150, 1x 80x80 i okno tarasowe 330x230 dzielone na 4 w tym 2 fixy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martat1984 03.05.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 nam w żarach najtaniej policzono wycene okien na ul Buczka 9 maja dobre okna z Veki a ceny naprawde fajne, z montazem oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariama 08.05.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 witam, szukam kogoś do wykonania wewn. instalacji gazowej w ZG. zna ktoś kogoś godnego polecenia ? temat pilny, bo po świętach chcą mi wejść z przyłączem. Pozdr. ja polecam Krystana Bandziaka. Nam też do świat mieli zrobić przyłacze. I miesiąc z marudzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psi 09.07.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Witam. Poszukuję SOLIDNEJ i SPRAWDZONEJ ekipy do wykonania ogrodzenia w okolicach Zielonej Góry. Ogrodzenie metalowe z gotowych elementów, słupki kwadratowe, przęsła metalowe gotowe. Podmurówkę z granitu zrobi inna ekipa, więc kamieniarzami/murarzami być nie muszą Dziękuję z góry za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 29.07.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Hejka. Zaczynam szukać wycen na okna:) Wiem, że witek86 ma do czynienia ze szkłem:) chciałbym uzyskać jakąś ofertę od Ciebie. Będę się jeszcze rozglądał za oknami w Żarach, w Żaganiu. Co należy podawać przy prośbie wyceny? Wiem, że na pewno okna plastikowe 5x 150x150, 1x 80x80 i okno tarasowe 330x230 dzielone na 4 w tym 2 fixy. oj dawno mnie nie było:) ja zawsze wypytam o to co powinien mi powiedzieć potencjalny klient bo opcji jest b.dużo a wycenić ci najtanszą to nie sztuka no chyba że takiej szukasz:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phill2k 27.08.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Witam, Poszukuję sprawdzonej i solidnej ekipy do przeprowadzenia remontu dwóch kominów w domku w Zielonej Górze, remont dotyczy tylko części wystającej ponad połać dachową - rozbiórka starych i wymurowanie nowych z cegły klinkierowej + obróbka blacharska.Prośba o polecenie kogoś sprawdzonego. Pozdrawiamphill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 07.09.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 hej Winobranie ....Miłej odskoczni od naszych prac budowlanych na Dniach Zielonej Góry:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 27.09.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 hej Winobranie .... Miłej odskoczni od naszych prac budowlanych na Dniach Zielonej Góry:yes: troszkę pogoda nie dopisała ale mimo wszystko b.pozytywnie a na zimne i deszczowe dni polecam 2panów z zielonej http://www.youtube.com/results?search_query=kabaret+k2+s%C4%85siedzi&oq=kabaret+k2&gs_l=youtube.1.0.35i39l2j0l8.827.5844.0.7067.12.11.1.0.0.0.313.2220.1j7j1j2.11.0...0.0...1ac.1.11.youtube.CdSr-AQQHD0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 30.09.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 dobre, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GóralGóralinka 16.10.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Witam pytanie a zarazem prośba o podanie namiarów na tanią kostkę granitową (myślałem o 7x10) w okolicy Zielonej Góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grochu8 21.10.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 witam. kto buduje lub zbudował z7- szkielet lub murowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atram81 03.11.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witam forumowiczów Jesteśmy tutaj nowi i jak to tutaj bywa mamy trochę pytań . Może znajdzie się ktoś, kto pomoże nam w znalezieniu odpowiedniej ekipy do SSO:bash: w Zielonej Górze, godnej polecenia. Jeśli jesteście zadowoleni ze swojej ekipy i uważacie, że się sprawdziła to podzielcie się z nami tymi doświadczeniami. Piszcie na priv. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 05.11.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 na chynowie sporo domków robi ekipa z ukrainy (chyba) władek. wstawialiśmy po nich okna ekipa godna polecenia gdzieś już o nich pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atram81 07.11.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Dzięki za info. Co tu tak wyludniało? Czy wszyscy się już wybudowali i nie mają problemów, które chcieliby przedyskutować? Można zasnąć z nudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 08.11.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 chyba każdy wykorzystuję na maksa czas przed zimą aby jak najwięcej zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts