Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zielona Góra, Żary - meldować się!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam serdecznie :)

wraz z małżonką zakupiliśmy dom pod Zieloną (Świdnica - zaadoptowana stodoła na budynek mieszkalny), na pewno często będę zaglądał na forum w poszukiwaniu porad i inspiracji, bo mamy do urządzenia całe poddasze użytkowe (póki co, nasza 90m2 sypialnia :D). Na chwilę obecną szukam godnej polecenia firmy zajmującej się meblami kuchennymi. Miał ktoś do czynienia z firmą "meble lokator" z Zielonej Góry?

Pozdrawiam!

firma jest już długo na rynku, wiec raczej nie powinna robić większych błędów. Chociaż słyszałam o nich, że nie są najtańsi.

firma jest już długo na rynku, wiec raczej nie powinna robić większych błędów. Chociaż słyszałam o nich, że nie są najtańsi.

dzięki, suma sumarum zdecydowaliśmy się na wykonanie mebli w ABS S.C. - podwykonawcy kilku meblowych firm z ZG - też tanio nei jest, ale mam nadzieję, że będzie solidnie.

a z innej beczki: potrzebuję namiary na jakiegoś sensownego elektryka z ZG - muszę przenieść kilka gniazdek elektrycznych w inne miejsce, czyli chodzi o wiercenie w regipsie + wykucie w 1 ścianie + pociągnięcie kabli - poleci ktoś kogoś??

Dzięki, pozdrawiam!

• 5 weeks później...
Hejka. Zaczynam szukać wycen na okna:) Wiem, że witek86 ma do czynienia ze szkłem:) chciałbym uzyskać jakąś ofertę od Ciebie. Będę się jeszcze rozglądał za oknami w Żarach, w Żaganiu. Co należy podawać przy prośbie wyceny? Wiem, że na pewno okna plastikowe 5x 150x150, 1x 80x80 i okno tarasowe 330x230 dzielone na 4 w tym 2 fixy.

witam,

szukam kogoś do wykonania wewn. instalacji gazowej w ZG.

zna ktoś kogoś godnego polecenia ?

temat pilny, bo po świętach chcą mi wejść z przyłączem.

Pozdr.

ja polecam Krystana Bandziaka.

Nam też do świat mieli zrobić przyłacze. I miesiąc z marudzili.

• 2 months później...

Witam.

Poszukuję SOLIDNEJ i SPRAWDZONEJ ekipy do wykonania ogrodzenia w okolicach Zielonej Góry.

Ogrodzenie metalowe z gotowych elementów, słupki kwadratowe, przęsła metalowe gotowe. Podmurówkę z granitu zrobi inna ekipa, więc kamieniarzami/murarzami być nie muszą ;-)

Dziękuję z góry za namiary

• 3 weeks później...
Hejka. Zaczynam szukać wycen na okna:) Wiem, że witek86 ma do czynienia ze szkłem:) chciałbym uzyskać jakąś ofertę od Ciebie. Będę się jeszcze rozglądał za oknami w Żarach, w Żaganiu. Co należy podawać przy prośbie wyceny? Wiem, że na pewno okna plastikowe 5x 150x150, 1x 80x80 i okno tarasowe 330x230 dzielone na 4 w tym 2 fixy.

oj dawno mnie nie było:)

ja zawsze wypytam o to co powinien mi powiedzieć potencjalny klient bo opcji jest b.dużo a wycenić ci najtanszą to nie sztuka

no chyba że takiej szukasz:)

pozdrawiam

• 5 weeks później...

Witam,

Poszukuję sprawdzonej i solidnej ekipy do przeprowadzenia remontu dwóch kominów w domku w Zielonej Górze, remont dotyczy tylko części wystającej ponad połać dachową - rozbiórka starych i wymurowanie nowych z cegły klinkierowej + obróbka blacharska.

Prośba o polecenie kogoś sprawdzonego.

Pozdrawiam

phill

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
hej Winobranie ....

Miłej odskoczni od naszych prac budowlanych na Dniach Zielonej Góry:yes:

troszkę pogoda nie dopisała ale mimo wszystko b.pozytywnie

a na zimne i deszczowe dni polecam 2panów z zielonej http://www.youtube.com/results?search_query=kabaret+k2+s%C4%85siedzi&oq=kabaret+k2&gs_l=youtube.1.0.35i39l2j0l8.827.5844.0.7067.12.11.1.0.0.0.313.2220.1j7j1j2.11.0...0.0...1ac.1.11.youtube.CdSr-AQQHD0

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam forumowiczów :rolleyes:

Jesteśmy tutaj nowi i jak to tutaj bywa mamy trochę pytań :confused:. Może znajdzie się ktoś, kto pomoże nam w znalezieniu odpowiedniej ekipy do SSO:bash: w Zielonej Górze, godnej polecenia. Jeśli jesteście zadowoleni ze swojej ekipy i uważacie, że się sprawdziła to podzielcie się z nami tymi doświadczeniami. Piszcie na priv. Pozdrawiamy :bye: