Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy w Beskidach nikt nie buduje?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj jak dawno mnie tu nie było!!!

Nie skończylam budowania, wykończeniówka jest niestety kasożerna, więc powolutku :D - nie lubimy zażynać się kredytami!

Niiestety drożyzna straszna w materiałach - a pensje prawie BEZ ZMIAN!!!

Czy ze starej wiary ktoś tu jeszcze zagląda? :roll:

Pozdrówka dla NOWYCH i STARYCH BB (beskidzkich budowlańców)!

No i kolejne wyzwanie: czy macie może namiary na kogoś, kto wykona projekt przyłącza wodociągowego i kanalizy oraz kogoś, kto to może wykonać?

To samo dotyczy prądu, do przyłącza tymczasowego projekt potrzebny, prawda? A potem prowizorka + skrzynka?

Bardzi pięknie poproszę o namiary 8)

Co do dachówy, chyba będzie Koramic Renesansowa angoba antracyt.

No i kolejne wyzwanie: czy macie może namiary na kogoś, kto wykona projekt przyłącza wodociągowego i kanalizy oraz kogoś, kto to może wykonać?

To samo dotyczy prądu, do przyłącza tymczasowego projekt potrzebny, prawda? A potem prowizorka + skrzynka?

Bardzi pięknie poproszę o namiary 8)

Co do dachówy, chyba będzie Koramic Renesansowa angoba antracyt.

wodociągi załatwiałem w wodociągach w ustroniu są tam panowie którzy robia projekty,a gazowy projekt p.Wojtek 509443428

a co do prądu to niepomoge bo załatwia mi wszystko ten który bedzie u nas robił instalacje jesli chcesz to moge ci podac jego namiary na priv.pozdrawiam

Na dniach mamy pmiec pozwolenia, a dziś kupiliśmy część porothermu, szukam dalej, bo kupiłam tylko 2000 sztuk w miare normalnej cenie 9.30 :evil:

Jaka dachówka u was na dachach?

Witajcie :D

Mam nadzieję, że u nas też za niedługo nastąpi pierwsze wbicie łopaty :wink: :lol:

Na dach wybraliśmy Robena średzką falistą plus - kolor antracyt :D

http://www.roben.pl/upload_module/katalog/dachowki/dsfp-single-antracyt.jpg

Pozdrawiam kasia

Kasia, fajny ten Twój Roben, a jaki jest koszt 1 m2?

Bo bardzo podobna do wybranej przez nas :)

Witaj Magdala :D

W wycenie na naszą dachówkę mamy 12% upustu od cennika.

Na dzień dzisiejszy wychodz około 40 zł za m2.

Po podwyżce (od 1 maja) to bedzie około 44 zł za m2.

Mam nadzieję, że nasz wykonawca wynegocjuje jeszcze jakiś rabat i nie będzie tak źle :wink: :lol:

Pozdrawiam kasia

Ogłoszenie

PRZYJMĘ ZIEMIĘ

Jeśli ktoś właśnie kopie fundamenty i chce sie pozbyć nadmiaru gleby to w komorowicach krakowskich na mojej działce jest takie "zagłębko" (a właściwie potrzebuje wyrównać spory ubytek)

Szczegóły dojazdu na http://forum.muratordom.pl/templates/subMurator/images/lang_polish/icon_pm.gif lub tel 607 426 607

A tak pozatym co tak cicho?? wszyscy na wakacjach długo weekendowych czy też może ostro prace budowlane?? (uwaga na przymrozki)