franekF 15.01.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Tylko, że Wiktorczyk nie robi antywłamaniowych Myślałem, że coś się Wam w oczy rzuci. Mieszkam ponad 300 km od Bielska i tu nie znalazłem producenta, który miałby przedstawicielstwo na południu. A te firmy największe: np. Dierre, Gerda, Gardessa robią drzwi w standarcie, a ja mam niestandardowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Piotr 15.01.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Trudno mi coś powiedzieć, bo się tym nie interesowałem... A nikt na tyle się nie rozreklamował na Podbeskidziu, żebym wiedział, że po drzwi antywłamaniowe mam iść do X... Pierwszy mój pomysł - przejrzeć http://katalog.onet.pl/biznes/firmy_wg_branz/budownictwo/systemy_ochrony_zabezpieczenia/ - wybrać firmy z naszego regionu i skontaktować się. Drugi mój pomysł: znajomy pracuje w firmie w Pszczynie, która robi bramy garażowe, tanie systemy alarmowe - być może i drzwi... Musiałbym się bliżej zorientować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 20.01.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Mogę Wam polecić bardzo ciekawe info z okolic Bielska.Sama korzystałam szukając firmy kominkowej.http://www.dom-info.pl Może uda Ci się znależć odpowiednie drzwi.Jakie okna zakładasz Franku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 21.01.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 Stronka rzeczywiście przydatna, chociaż swoich drzwi tam nie znalazłem Przy okazji chcę wam powiedzieć, że jakiś czujny producent drzwi musiał przeczytać moje posty, bo skontaktował się mailowo Producenta okien jeszcze ostatecznie nie wybrałem. Moi faworyci to: TRAS (cena!) Urzędowski a potem w jednym rzędzie: Stolar Olecko, Natura, Stolarka Wołomin, Wiktorczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 21.01.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 A jaki będziesz miała kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 22.01.2003 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 Prawdopodobnie DOVRE'a ponieważ słyszałam dużo dobrego (korzystny stosunek jakości do ceny).Znajomy testuje pierwszy sezon, napewno podzieli się spostrzeżeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 05.02.2003 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Dostałem również ofertę na okna z firmy Dziadek. Jest wyjątkowo korzystna cenowo, a na forum dobrze mówili o tej firmie. Może więc się skuszę?Przyjeżdżam co 2 tygodnie do Kóz na moją budowę i serce mi się raduję, jak patrzę jak wszystko rośnie w oczach. Już mam światło, teraz układają rurki do instalacji. Już nie mogę się doczekać, kiedy zamieszkam ....Każdy postęp robót cieszy, ciekawe tylko kiedy skończą się pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 10.02.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2003 Co to za firma Dziadek?Czy w Bielsku jest Przedstawiciel?gdzie je można zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 11.02.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 Przedstawicielem Dziadka w Bielsku jest firma Raab Karcher Materiały Budowlane, ul. Piekarska 74, tel. 812-62-42.Nie wiem, czy mają wystawkę z oknami ja je oglądam w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 11.02.2003 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 Dzięki!Nie omieszkam odwiedzić tej firmy, decyzja o wyborze okien jest bardzo ważna.W domu który mieszkam kupiliśmy okna zbyt pochopnie- teraz żałujemy i musieliśmy dodatkowo założyć rolety zewnętrzne.Mądry Polak po szkodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 12.02.2003 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 Jak chcesz, to mogę Ci podać listę przedstawicieli okien drewnianych w Bielsku, którą udało mi się sporządzić. Jest tam coś około 10 firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daark 13.02.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Witam wszystkich ziomków z okolic Bielska. Co do okien, engi, że jeśli masz satysfakcjonującą Cię ofertę od Wiktorczyka, to weź te okna. Są naprawdę bardzo dobrze i dokładnie wykonane (mam też kilka łukowych). Aktualnie mieszkam w domu, gdzie od 6 lat są okna Wiktorczyka - i nic, żadnych problemów. U mnie po rabatach cena nie różniła się zbytnio od innych producentów. Jeśli chcesz mogę dać namiary na firmę w Bielsku, która sprzedaje te okna, łatwiej jest negocjować(ceny te same co u producenta), a oni kasę przelewają do Wiktorczyka dopiero po informacji od Ciebie, że wszystko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 13.02.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Witaj Daark,A gdzie się zbudowałeś, w Bielsku, czy w okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daark 13.02.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 okolice, ale chyba najbliższe tzn. jakeś 2-3 kilometry od Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.02.2003 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Witam Beskidy.Mam do Was pytanie z innej beczki:wink:Znajomy przymierza się do budowy drewniaka w Pewli G.i szukanamiarów na szamba z plastiku w okolicach Żywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 13.02.2003 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Mój wykonawca budował również w tamtych rejonach to może będzie się orientował, mogę się spytać. Ale to dopiero za tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 17.02.2003 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 Dzięki Daark!Znajomy też ma "Wiktorczyka" już kilka lat i jest zadowolony! Cieszę się że ktoś nowy się odezwał na beskidzkiej stronie.Napisz coś bliżej, jaką masz chatkę?Okna będą chyba dopiero aktualne jesienią, więc mamy czas zebrać opinię.Mąż jest za plastikiem,( bo nie chce mu się malować - prawdopodobnie).Są ponoć coraz lepsze, wielokomorowe.Ja wolę drewniane. Są dużo ładniejsze.Pzdr_ka EngiPożyjemy - zobaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daark 17.02.2003 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 Witaj engi, też mieliśmy problem z żoną, jakie okna. Braliśmy pod uwagę i plastiki i drewniane. Skończyło się na Wiktorczyku. Co do malowania drewnianych okien to myślę, że tak średnio co 8 - 10 lat wystarczy (patrząc na sześcioletnie), więc nie jest źle. Poza tym chyba to nie jest aż takie drogie, żeby to np. zlecić jakiejś firmie. Co do mojej chatki - to jest to Marzanna z Archetonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 20.02.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Daark, daj mi ten adres do przedstawiciela Wiktorczyka w Biesku (o którym pisałeś). Chętnie ponegocjuje rabaty, bo jak na razie to jedna z droższych ofert na okna drewniane, jakie dostałem. I jeszcze w dodatku czas oczekiwania to 2 miesiące. Czyżby mieli nawał zamówien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daark 20.02.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 JMM, ul. Czołgistów 19, Bielsko-B, tel. 033 8218305 Jakbyś szukał - to jest to przede wszystkim hurtownia miedzi, plus Marley, plus BRAAS i plus Wiktorczyk. Co do terminu - ja czekałem od końca listopada do końca stycznia - to chyba standard u nich. Kilka lat temu to było 8 - 10 miesięcy (moi rodzice tak czekali), więc i tak jest nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts