inwestorbb 22.03.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Witamy w Beskidach! Bardzo przyjemny ten projekt, ale z tego co wyczytałem chcesz zlikwidować garaż, tak? Jeżeli życzysz sobie, to mogę podać namiary na budowlańców, którzy u mnie działają. Oczywiście czekam na namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 24.03.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 ale tu ruch się zrobił witam wszystkich nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKK 25.03.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Pilnie szukam niedrogiego dekarza do wymiany obróbki blacharskiej przy kominach na dachu płaskim. Robota w Tychach.Krzysztof - 607 15 43 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtr 28.03.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Panowie,Mam do sprzedania słup drewniany, skrzynkę elektryczną oraz jakieś 40metrów kabla przyłączeniowego. Za całość chciałbym 300zł. Odbiór własny w jasienicy.Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę o info na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 08.04.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Witam. Może ktoś polecic jakąs niedrogą firme do zrobienia przyłącza wodnego? Mam tego z 50m + przecisk 5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.04.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Czy ktoś może mi polecić sprawdzonego fachowca , który wykona podejścia kanalizacyjne (w fundamencie) Ewentualnie potrzebuję też wykonać drenaż opaskowy i odwodnienie ( z rynien) Skoczów i okolice Najlepiej na priv Pozdrawiam Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 15.04.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Poszło Przyszło ,dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugra 15.04.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam wszystkich Ja rozpoczynam budowę w Żywcu jestem na etapie projektu indywidualnego ( spory spadek na działce więc ciężko coś dobrać gotowego) Dom ok 160m2 + piwnice Większość robót będę wykonywał sam Prowadzę również firmę budowlaną zajmującą się tynkami maszynowymi. Z racji tej działalności (ok 15 lat doświadczenia) chętnie mogę komuś polecić jakieś firmy wykonawcze z którymi współpracuję (od dziury w ziemi do oddania budynku) Również jeśli ktoś potrzebuje atrakcyjnie kupić materiały budowlane to mogę polecić hurtownie które za bardzo nie zdzierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave79 15.04.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam wszystkich. W maju zaczynam budowę na granicy Bielsko Janowice. Szukam kierownika budowy. Czy ktoś może polecić kogoś znającego się na rzeczy nie tylko do robienia wpisów w dzienniku? I jeszcze jedna rzecz gdzie kupowaliście beton, bloczki szalunkowe, kruszywa i stal? Dziękuję za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugra 16.04.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Dave79 odezwij się na PW to dam Ci namiary na dobrego kierownika tak samo w sprawie materiałów mogę pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Einz 18.04.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Ooo, wreszcie ta grupa odżyła, jak cały świat dookoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 18.04.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Witajcie po długiej przerwie. Szukam ekipy do elewacji zewnętrznej, dom jest ocieplony i zrobiony na szaro. Teraz tylko tynk akrylowy. Macie kogoś godnego polecenia, bardzo proszę o inf na priv, no i jeszcze jakieś wytyczne odnośnie cen. Robocizna samego tynku, bo materiał mam swój. Pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave79 18.04.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Witam, Nie wiecie może gdzie teraz najtaniej beton, bloczki szalunkowe do zalewania oraz stal. Polecacie jakieś firmy? Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emisb 19.04.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Witajcie po długiej przerwie. Szukam ekipy do elewacji zewnętrznej, dom jest ocieplony i zrobiony na szaro. Teraz tylko tynk akrylowy. Macie kogoś godnego polecenia, bardzo proszę o inf na priv, no i jeszcze jakieś wytyczne odnośnie cen. Robocizna samego tynku, bo materiał mam swój. Pozdrawiam wiosennie Też mnie to czeka. 10zł-m położenie tynku- robocizna, tyle mi ostatnio powiedział ociepleniowiec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 19.04.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Emisb, cena robi wrażenie. Jesienią 2012 przymierzaliśmy się do tynku, fachowiec krzyknął sobie 15 zł za robociznę, fakt, ma bardzo dobre opinie, ale mu podziękowałam. Dwie inne ekipy tak 13 zł po negocjacjach. Koniec końców przesunęliśmy tynki na wiosnę, a te ekipy nie odbierają już telefonów, chyba się firmy zwinęły. A możesz mi posłać namiary na tego ociepleniowca? Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugra 20.04.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Różnica w cenie bierze się stąd że ten za 10 złoty po prostu położy akryl i zatrze Natomiast np moi znajomi którzy biorą 15-16 szpachlują jeszcze raz klejem na brzytwę ,szlifują i i dopiero akryl W efekcie nie ma problemu że jak słoneczko przyświeci to widać każde łączenie płyt Oczywiście jeśli już jest zrobione perfekt to za sam akryl okolice 10-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 20.04.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Różnica w cenie bierze się stąd że ten za 10 złoty po prostu położy akryl i zatrze Natomiast np moi znajomi którzy biorą 15-16 szpachlują jeszcze raz klejem na brzytwę ,szlifują i i dopiero akryl W efekcie nie ma problemu że jak słoneczko przyświeci to widać każde łączenie płyt Oczywiście jeśli już jest zrobione perfekt to za sam akryl okolice 10-12 U mnie teoretycznie już jest zrobione perfekt, robił tata budowlaniec z kolegą tynkarzem. Choć znając życie znalazłby się taki, który dostrzeże niedociągnięcia. Podaj proszę namiary na tych swoich znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emisb 21.04.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Różnica w cenie bierze się stąd że ten za 10 złoty po prostu położy akryl i zatrze Natomiast np moi znajomi którzy biorą 15-16 szpachlują jeszcze raz klejem na brzytwę ,szlifują i i dopiero akryl W efekcie nie ma problemu że jak słoneczko przyświeci to widać każde łączenie płyt Oczywiście jeśli już jest zrobione perfekt to za sam akryl okolice 10-12 Jedna sprawa to gładka powierzchnia pod tynkiem. A druga to jak nie masz płyt kładzionych na zakładkę to jest duża szansa że łączenia w pewnych okolicznościach będą widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugra 21.04.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Płyty na zakładkę nie mają tu nic do tego. Po prostu 90% firm jedzie na szybkości na raz klej od razu akryl i kasa.Mało kto robi przerwę na wyschnięcie kleju ( a powinien schnąć kilka tygodni) nie mówię już o podwójnym szpachlowaniu (odpowiednia warstwa kleju) czy podwójnym siatkowaniu w newralgicznych miejscach.W ładny słoneczny dzień można sobie takie elewacje pooglądać i naprawdę widać różnice.Co do tel napisz na PW to podeśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiosenna1 25.04.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 A ja proszę o namiar na niedrogiego brukarza- do zrobienia są schody do domu i tarasik ok 10 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts