xtr 23.04.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Witam Czy możecie polecić jakąś pracownie architektoniczna do adaptacji projektu z Bielska-Białej? Pozdrawiam http://arkon.slask.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtr 27.05.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 ale ucichło.... Czyżby nikt nic nie robił? a tak na poważnie, jeśli ktoś szuka kredytu hipotecznego na budowę, remont lub zakup nieruchomości to chętnie pomogę. Mam pewne możliwości w lokalnym banku. Więcej info na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtr 27.05.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Witam Czy możecie polecić jakąś pracownie architektoniczna do adaptacji projektu z Bielska-Białej? Pozdrawiam Patrycja, znalazłaś jakąś przyzwoitą firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtr 27.05.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 A ja szukam dobrego ogrodnika co by mi zaprojektował ogród, doradził w kwestii krzaków i nie zdarł ostatniej koszuli. Macie jakieś sprawdzone firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniabielsko 13.06.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Witam wszystkich. Czy ktoś może polecić sprawdzony tartak? Chodzi mi o więźbę dachową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptyc 13.06.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Witam Czy możecie polecić jakąś pracownie architektoniczna do adaptacji projektu z Bielska-Białej? Pozdrawiam http://www.arch.bielsko.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 23.06.2014 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 WitajcieGdzie kupić stal w bielsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniabielsko 01.07.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Witajcie Gdzie kupić stal w bielsku? Mogą być Czechowice? Jeśli tak to my kupowaliśmy tu: http://www.stalhart.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 17.11.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Hej, Czy ktoś może polecić dobrą ekipę do położenia dachówki betonowej? A tak na marginesie, to ile teraz dekarze biorą za ułożenie 1m2? Czy obróbki blacharskie doliczane są osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxus79 18.12.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Witam wszystkich zaczynam budowe na wiosne 2015 dom okolo 110 m2 pow uzytkowej prosty w budowie bez lukarn i balkonow dach dwuspadowy -miejscowosc skoczówbede budowal metoda gospodarcza czyli ja jako pomocnik i znajomy fachowiec od murowania + jezcze jedna osoba do pomocy jak bedzie potrzebna czy mozecie polecic jakies hurtownie i jakis tartak z w miare tanim materialem z okolic ?z racji tego ze robocizna wyjdzie mnie bardzo malo chcialem zapytac ile placiliscie za same materialy na stan sso ?z gory dziekuje za kazda informacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxus79 22.12.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 witaj ja robilem to 2 lata temu w skoczowie przepust przez row melioracyjny moge ci dac namiary do goscia nr tel 600 755 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek7777 02.01.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Witam serdecznie Czy możecie Państwo polecić sprawdzone firmy budowlane, elektryka, firmę do tynków oraz elewacji, i gdzie na Podbeskidziu można kupić silikaty? mogę polecić elektryka: Pan Piotr tel: 603849513 elewacja firma Ekobud 695171742 0 poprawek, bardzo porządni ludzie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 04.01.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Cześć, szukam sprawdzonej, polecanej ekipy budowlanej do budowy stanu surowego domu między Bielskiem a Skoczowem. Może ktoś z Was ostatnio coś budował, albo zna kogoś, kto budował i może kogoś polecić? Robiłem kiedyś "casting" na portalach typu "znajdź fachowca", ale to raczej porażka była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomcio2015 14.01.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Cześć, szukam sprawdzonej, polecanej ekipy budowlanej do budowy stanu surowego domu między Bielskiem a Skoczowem. Może ktoś z Was ostatnio coś budował, albo zna kogoś, kto budował i może kogoś polecić? Robiłem kiedyś "casting" na portalach typu "znajdź fachowca", ale to raczej porażka była. Witam Chętnie polecę dobrą i sprawdzoną firmę budowlaną która budowała mój dom. Firma Heliodor z żor. Zrobili mi średnią wycenę prac i czas w którym tego dokonają, poślizgu mieli 1 dzień ze względu na pogodę. Co więcej skasowali mniej niż założyli. na wykończenia jestem już umówiony. Gdyby był ktoś chętny to mogę przesłać nr telefonu na pw. Ja z kolei poszukuję dobrego elektryka który sprosta mojej wymyślatej żonie : (ledy, halogeny i inne światełka) rejon rybnik, żory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 29.01.2015 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 mogę polecić elektryka: Pan Piotr tel: 603849513 elewacja firma Ekobud 695171742 0 poprawek, bardzo porządni ludzie. pozdrawiam Dzięki za odpowiedź a ta firma Ekobud to jest z Bielska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxus79 12.02.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 witam czy moze ktos napisac gdzie kupic w tanie materialy do budowy domu w okolicach skoczow ,cieszyn ,bielsko wisla ? z gory dziekuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiosenna1 27.02.2015 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam, Jako, że sprawa domu zakończona mogę polecić: Inst co , wod- kan i kominek - Pan Każmierski 505 658 983 - profesjonalne doradztwo i wykonanie, mogę polecić z czystym sumieniem, Panele: Firma Kronodom z Pszczyny, duży wybór , za panele z montażem zapłaciliśmy mniej niż za te same z marketu bez montażu. Dobry kontakt Płytki i ceramika sanit- Firma SOLID z Bierunia- ceny bardzo dobre- szybkie oferty, bez problemu wymiana błędnie przezemnie zamówionych dekorów (100 za szt Drzwi zewnętrzne i brama garażowa - Ekspert- Kęty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxus79 27.02.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 ok dzieki kazda informacja sie przyda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 04.03.2015 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ale tu cisza:sleep:Na dniach ruszam z murami w związku z tym chętnie kupię stemple budowlane w ilości około 150 sztuk. mam jeszcze pytanie czy ktoś z was kupował więźbęw taktaku w B-B przy ul.Mazańcowickiej ? macie jakieś opinie ewentualnie gdzie można zamówić dobrą niedrogą więźbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxus79 05.03.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 witam tez startuje od kwietnia z budowa znalazlem wiezbe w cenie 700 zl /m3 impregnowana juz i deski 550 zl m3 z impregnacjaporotherm 25 E3 3,67 zl /sztbloczki fundamentowe 2,48 zl/sztteriva 2800 zl strop budynek 8x10 mstal 2,59 zl /kg mozesz napisac jakie ty masz ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts