Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy w Beskidach nikt nie buduje?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chociaż mój fachowiec, który robi te rzeczy od lat i jest w tym dobry, mówi że po to mi zaprojektował nadmiarowo grube rury drenażowe, żeby deszczówka się tam zmieściła. Twierdzi, że to jest jak najbardziej poprawne, że w wielu domach tak to funkcjonuje i żebym tak zrobił...

Dzisiaj z żoną od rana cięzko pracowaliśmy i nic nie widać Zarosło wszystko jak dzungla .Koszmarem jest wyrywanie krzaków jeżyn i malin.Do tego dochodzą kamienie których nie brakuje.Są też przyjemniejsze chwile ładne widoki i żółty dywan z podbiału no i czyste powietrze.Pójdę chyba już spać bo mnie wszystko boli.

Może to gdzieś koło nas.Po obrzeżach pozostawiłem duże drzewa,są to świerki ,lipa,jesiony,dąb,brzózki,grab,akacja .Myślimy posadzić sosny.W środku stoi dom i będziemy sadzić drzewka mniejsze ogrodowe z naciskiem na iglaste.Jak ponalegasz to troszku wierzby gdzieś upchniemy.My jutro będziemy na działce od 14 do 19 w niedzielę jak będzie jakaś pogoda również.Zapraszałem Was kiedyś czynię to i dzisiaj.adam

W sobotę i niedzielę byliśmy na działce i odpoczywaliśmy regenerując siły do następnego tygodnia .Pozałatwialiśmy budowę komina ,połozenie dachówki,instalatora co.Mam nowy adres

[email protected]

Nie mogę określić kiedy będę na działce bo sam nie wiem .To przychodzi chwila i jesteśmy. Pracujemy do 17.30 +dojazd {nie mamy auto bo budowa spapusiała} więc około 18.20 możemy teoretycznie być na dziąłce. Dojazd M-B szkoła za przystankiem w prawo do gory obok cmentarzy i za kamieniarzem w lewo trawesen 500m i jest nasza chata po lewej stronie z maxa i nowymi oknami z mahoniu .Napiszcie kiedy się wybieracie do M-B to może się spotkamy.ADAM

Myślałem że Wasze pobyty w beskidach są bardziej aktywne niż nakazuje to norma {czytaj potrzeba} Ja nie bedąc w M-B uważam za dzień stracony.Objeżdziłem troszku świata i widziałem duzo ,ale piekniejszej krainy nie widziałem nigdzie. Może widoki były wspanialsze ,ale ducha i klimatu takiego jak w M-B nie ma nigdzie

Czekam na spotkanie ADAM.Postarałem sie troszku bo to mój 400 post a i piwo wypiłem .Dziękuję za cierpliwośc i wytrwałość w odpisywaniu na moje posty.