ADAMOS48 27.04.2003 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2003 Oj nie było mnie długo ,ale zato wybudowałem kominy i czekam na dekarzy.Pozdrowienia dla wszystkich Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 28.04.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 Gratuluję kominów Po doswiadczeniach z telefonami mam teorię na temat tego, dlaczego tak mało osób odzywa się w grupie beskidzkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Piotr 28.04.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 Iii tam... ja głównie z pracy nadaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 28.04.2003 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 Jak przeprowadzę sie do M-B to też będę miał problem z telefonem ,chyba że do tego czasu coś wymyślą i SDI będzie dzialało na innych łaczach.Pozdrowienia Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastak 30.04.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Franek, jasne że chciałbym zobaczyć zdjęcia, tylko podaj proszę adres swojej strony. Pzdr. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 30.04.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 kliknij na ikonkę z domkiem pod moim postem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastak 05.05.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 No tak. Trochę mi głupio. Ale zdjęcia bardzo ładne i ładny domek. Sąsiadów też masz chyba w "bezpiecznej odległości". A jak z drogą zimą? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 06.05.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Dojazd, oczywiście w zimie ciężki ; także po deszczu, ale będziemy robić drogę, to się poprawi. Właściwie to już skończyłem na ten rok, jeszcze tylko okna i drzwi i potem zbieram pieniążki na wykończenie, by się natychmiast potem przeprowadzić. Może w przyszłym roku? A wiosna rzeczywiście piękna. Dlatego, że tak dłuuuugo oczekiwana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 07.05.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 Okna drewniane firmy Natura (inni "faworyci" to Dziadek i TRAS).Drzwi wejściowe Dierre.Drzwi wewnętrzne dopiero po podłogach, więc nie w tym roku.A wybrać jest naprawdę trudno, w sumie zadecydowały detale (np. kolor, który pasował do dachu czy szyna wpuszczana w podłogę w drzwiach baklonowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 09.05.2003 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Dzięki Franku!Podaj jeszcze na priv gdzie je będziesz kupował, żeby zobaczyć i przekalkulować.A co ci się w Wiktorczyku nie podobało, bo byłam prawie zdecydowana.....pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 12.05.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 engi,na privie masz kilka informacji o przedstawicielach okien drewnianych.pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 13.05.2003 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Dzieki Franku!Może uda mi się wreszcie zadecydować w sprawie okien.Tyle tego teraz na rynku!!!Kążdy kusi rabatami, prezentami.....Pzdr-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastak 14.05.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Engi, jeżeli będziesz robić kominek, to mam namiary na fachowca z Wisły którego mogę polecić - duże doświadczenie, terminowy i - co dla mnie było chyba najważniejsze - umiejący wprowadzić w życie Twoje pomysły. Ma bardzo dużą ilość zdjęć swoich dotychczasowych prac, ale potrafi też zrobić coś mało typowego. Daj znać jeżeli jesteś zainteresowana, to prześlę Ci na priva. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 16.05.2003 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Jacku- oczywiście że mnie interesuje!Napisz też jak to wygląda cenowo, bo są tacy z górnej półki i dobrzy ale cenowo nie zabójczy dla portfela.Oczywiście będę wdzięczna za podesłanie kazdej info.INFO to podstawa.PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastak 16.05.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Engi, przesłałem Ci na priva. Pzdr Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 16.05.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Ja też poproszę namiary na tego pana.Planuję na jesieni zrobić kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastak 16.05.2003 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 franekF, poszło ... Pzdr, Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 19.05.2003 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Dzięki doszło!Pytania są oczywiście!przeslę ja mail'emPzdr-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 19.05.2003 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Do mnie nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 06.06.2003 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Upały nie sprzyjają - forum sie wyludniło zupełnie.Co robicie? Pochwalcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts