engi 08.11.2004 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Witaj Adamie! Fajnie że wróciłeś na FORUM. Drzwi i płytki przedemna wiec poproszę o namiary.może się przydadzą. Grunt to informacja. Pozdro dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 08.11.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Gościu nazywa się Grzywa Krzysztof i nr.telefonu 033 845 80 70 i kom.0502 463 622 Robi drzwi pełne z klejonki sosnowej i potem forniruje grubo drzewem szlachetnym .Drzwi piękne i dystyngowane zamówiłem sobie do całego domu.P.s. widziałem i rozmawiałem z klientami jego i jestem pod wrażeniem . Strone ma lichą ale podaję http://www.drzwi-grzywa.net . Dziękuję że o mnie nie zapomnieliście a Tobie engi przypominam ,że czekam na wizytę. Dom mój teraz z krzaków sie pokazał bo liscie opadły i jak popatrzysz jadąc do siebie przez prawe ramie to zobaczysz na stoku mój kochany domek . Teraz stawiam piekna kuchnie kaflową jak dawniej stawiali i żeby służyła długie lata Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 08.11.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Mam adres wspaniałego płytkarza ,którego znam od 15 lat i on będzie wykonywał u mnie w domu wszystkie prace związane z ceramika .Powolny stary i dokładny RĘCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 09.11.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Widzę że jesteś engi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 09.11.2004 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Dzięki Adamie za namiary na drzwi.Czy będziesz w domku w najbliższy długi weekend?Może tym razem wykroimy troche czasu na odwiedziny?W które dni będziecie?Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 10.11.2004 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 w czwartek wożę płytki ,poniewaz w piątek pracuję i w sobote .Na budowie jutro mozesz mnie zastac koło południa .Najlepiej jak zadzwonisz pod numer 602 528 908. Adam czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myciek 11.11.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Co do drzwi to zastosowałem u siebie wariant ekonomiczny acz bardzo nas satysfakcjonujący (kiedyś to pisałem na forum - mam nadziej, że nie w tym wątku). Po sprawdzeniu iluśtam ofert gotowych pięknych drzwi stwierdziliśmy, że to wszystko dla nas za drogie (mamy 14 par drzwi). Zatem u pierwszego napotkanego w Puńcowie stolarza zamówiłem surowe drzwi z ościeżnicą opaskową według podanego przeze mnie wzoru. Wyniosło to 450zł + koszt lakieru (Bondex satin z wyprzedaży w Castoramie) + malowanie przez Teściową (koszt zależny od lokalnych warunków ). Efekt końcowy bardzo nam się podoba. Na stolarza trafiłem bardzo dobrego, ale ostatnio tak zawalony robotą (pewnie dlatego, że dobry...), że ostatnie, nietypowe drzwi robił... 3 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 12.11.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Witam, chciałbym zrobić w kuchni drewniane okiennice wewętrzne i szukam stolarza, który miałby czas i ochotę się w to pobawić. Na razie nikogo nie znalazłem. Nie macie jakichś kontaktów w zanadrzu?Buduję w Kozach, więc w grę wchodzi Bielsko i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 15.11.2004 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Sory Adamie, ale nie udało sie jakoś tak poukładać zajęć żeby na to "jutro " się u was pojawić, najwcześniejszy nastepny termin to chyba wiosenny.A nawiasem mówiąc mielismy sie spotkać w grupie wiosną w tym roku - i co?Niestety niewypaliło - wiara zagoniona.Mało nas , więc jak się kilku wykruszy to już spotkanie się sypie.Ale moze kiedys sie uda???pozdroMyciek, skąd masz taki skarb w postaci teściowe?Pozdrów ją serdzecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myciek 15.11.2004 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Myciek, skąd masz taki skarb w postaci teściowe? Skarbem prawdziwym to jest jej owoc (czyli Małżowinka moja!). A sekret harmonii to.... mieszkać 400km od siebie )) No, teraz już bliżej ale 10 lat oddalenia od Teściowej robi swoje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franio 15.11.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Witam wszystkich. Teściowa to pożyteczne stworzenie. U mnie co prawda nie pracowała na budowie ale bawiła potomka, więc żonka zarabiała pieniążki i mogłem za to wynająć np.: kopareczkę (jakoś nie wyobrażałem sobie teściowej w tej roli). Teraz już sobie mieszkam, a Teściowa wpada czasem na kawkę, jednak nie za często, więc o ogrodzeniu z drutu kolczastego też jeszcze nie myślę. Co do składziku rzeczy niewykorzystanych to mam domek podpiwniczony i wszystko mam ładniutko poukładane na półeczkach. Przynajmniej w tym przypadku jestem górą - jak na razie to każdy obrzydzał mi te piwniczki jak mógł. Pozdrawiam P.S. Mam niezłego fachmana od schodów - postaram się zrobić jakieś zdjątko (może uda się też go wstawić Przeglądnąłem sobie (trochę z nudów i trochę z ciekawości) wątek o fuszerkach - włos zjeżył mi się na głowie. Polecam - dla przestrogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.11.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Zapraszamy wylicytowania przedmiotów przekazanych przez forumowiczów na II aukcje dla Nikoli. Na chwilę obecną licytujemy: 1. Obrazek namalowany przez Osowę zobacz obrazek 2. Obrazek wyszywany przez Tolę zobacz obrazek 3. Butelka legendarnego 'kompociku' od Emems 4. Koszulka z emblematem osoby która wylicytuje tą koszulkę, przekazne przez Emems 5. Kubek z logo Muratora 6. Kubek z logo Muratora 7. Kask budowlany z logo Muratora Zapraszamy do licytowania, z radością przyjmiemy również inne przedmioty na licytacje. Adres licytacji: http://www.dlanikoli.prv.pl Przypominamy nr konta: Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niesłyszących i Niedosłyszących 'Człowiek - Człowiekowi' ul. Pstrowskiego 1; 01-943 Warszawa PKO S.A. IV O/W-wa 47 1240 1053 1111 0000 0443 2036 koniecznie z dopiskiem: Na zakup implantu ślimakowego dla Nikoli Żybury W sprawach organizacyjnych kontakt [email protected] Edzia & Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 18.11.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Gratuluje chłopcy takicj tesciowej! Moja to tylko pali się żeby przyjechać na budowę i obkrytykować wszystko co jest mozliwe.Dlatego izolujemy ja od niej narazie skutecznie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 18.11.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Za to moi tesciowie ignorują naszą budowę. Udają, że jej nie ma. Słyszeć o tym nie chcą! Budujemy się od 4 lat i przez cały ten czas ucinali wszelkie rozmowy na ten temat. Nie podoba im się nasz plan, by się wynieść z W-wy do Bielska. Uważaja to za fanaberię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronceck 18.11.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Ja ostatnio wykorzystywałem Teścia inwestycje jako poligon doświadczalny. Pomagałem mu w budowie wiaty na auto (konstrukcja drewniana). Taka wiata po obłożeniu ścianami była by domkiem gospodarczym jaki planuję postawić na wiosnę . Po doświadczeniach z wiatą wiem co zrobię inaczej Co do pomocy to teść jest nawet chętny ale najlepiej do doradzania, a że pomysły ma raczej ekstrawaganckie to staram sie go trzymać na odległość od naszych inwestycji. Pozdrówka Wronceck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.11.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Witam Grupę Informujemy, że w II licytacji na rzecz Nikoli zebraliśmy na dzień : 20 listopada godz. prawie 10-ta ....625 zł + pieniążki grupy szczecińskiej 770 zł RAZEM 1395 zł. Czy powtórzymy wynik I Licytacji / 3410 zł/ ? Wierzę, że tak , że mimo obecnego, trudnego okresu finansowego uda nam się!!! . Pozdrawiamy i zapraszamy do wzięcia udziału w licytacji Edzia&Maksiu http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franio 22.11.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 A mój teść to generalnie życzy mi jak najlepiej, ale to jest nieprzemyślane, tamto zbyt nowoczesne (on ma 25 lat stare i jeszcze działa). Ale w gruncie rzeczy stusunki układają się sympatycznie (raz Franio postawi butlę, raz teść). Oi. Posypało śnieżkiem i już wokół domu jest ładnie. (tylko broń boże tam nie chodzić.) Porządki, to chyba będziem robić wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 22.11.2004 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Adamos, a czy Ty nie zajmujesz się zawodowo kotłami grzewczymi? Może byś mi coś doradził, stoję przed trudnym wyborem - każdy głos się liczy, a specjalisty podwójnie. Domek niewielki 120 m2, dobrze ocieplony. Chcę gazowy kocioł wiszący z zasobnikiem ok. 120 l (nie kondensacyjny). Jakie firmy mógłbyś mi z czystym sumieniem polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 23.11.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Franku z Kóz do Kęt jest niecałe 6km wpadnij do firmy porozmawiamy ,bo temat jest do obgadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 23.11.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Ale ja na stałe mieszkam w Warszawie. Nie wiem, kiedy zawitam do Kóz, bo niestety zapakowali mi nogę w gips Chciałbym się zorientowac tu na miejscu w Warszawie, bo mi będzie zdecydowanie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts