martinezbb 02.07.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 unas wieniec juz wylany , jutro rozbiórka szałunków i dalej sciany szcytowe moze we srode zaczną robić więzbe. okna zamówione na 12 do odbioru. robota wre a kasa ubywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 02.07.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Tak to bywa, ale wykończenie jest najbardziej kasożerne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 10.07.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Gratulacje dla wszystkich co wybrali sezon 2006 na rozpoczęcie budowy. Pogodowo strzał w 10-tkę! U nas postępy papierowe: 1) Projekt jest już po adaptacji - zniknęła oryginalna lukarna w dachu i dom jest o 1 krokiew szerszy ( a przy okazji kuchnia i pokój dzienny z jadalnią) 2) Zestaw dokumentów do wniosku o pozwolenie na budowę prawie gotów. W tym tygodniu czekamy na ostatni świstek... do uzgodnienia energetyki potrzebowałem... 23 oświadczeń... ot, efekt drogi wspólnej . Znalazłem Pana co mi zrobi projekt wod-kan za 400 PLN+vat. Dużo-mało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franio 10.07.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Yatza - to nie dużo, mnie kosztował 600,- w 2001 roku. Ale za to uzgodnienia bezproblemowe Cóż, coś za coś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 16.07.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 w piatek dach został zakonczony na nwej czesci,w poniedziałek ekipa zabiera sie za rozbiurke dachu na starej czesci domu.efekty coraz brdziej widoczne.ps czy ktos wie ile gazownia kasuje za przyłączenie gazu bo jak byłem to powiedziano mi iz bedziemy musieli zapłacic za przerwe w dostwie gazu do innych odbiorców mieszkających przy tym gazociąu na którym bedą prowadzone roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franio 16.07.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Martinezbb - opłaty za przerwy w dostawie gazu - to bzdura, gazownia nie ma prawa cię tym obciążać (pod warunkiem, że nie narzucasz im terminu wykonania przyłącza). Nie spotkałem się dotychczas z takim wymogiem w stosunku do żadnego z przyłączanych odbiorców (a pracuję w branży gazowniczej już 8 lat. Jeśli to w Bielsku-Białej - mogę pomóc znam tam wielu ludzi. Jeśli chodzi o koszty, to zaglądnij tu: http://www.gaz.zabrze.pl/porad_2.htm Rozdzielnia Gazu w BB wchodzi w skład GSG i te opłaty będą Ciebie obowiązywały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 17.07.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Witam. Bedziemy sie budowac w okolicach Zywca wiec chyba to moja grupa... chcialabym sie wpisac do Grupy BESKIDY. Budowe rozpoczniemy moze jesienia al na pewno na wiosne przyszlego roku. Juz na poczatku mam prosbe, poszukuje ekipy budowlanej ktora ma doswiadczenia w budowaniu Ytongiem. Z gory dziekuje za polecenia. Nasz projekt w adaptacji, dzialka czeka w spokoju, porasta coraz bujniej (juz raz byla koszona ), czasami jakas sarenka sie na niej pojawi, zajaczek.... te sielska atmosferke naruszyl geolog z ekipa by wykopac pare dolkow, ale po tym nie ma juz sladu. Pozdrawiam. Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franio 21.07.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Poszukuję ekipy, do położenia tynku cienkowarstwowego. Jesień 2006 lub wiosna 2007.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franio 24.07.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Kiedy wreszcie spadnie deszcz??? Nikogo tu nie ma??? Pewno wszyscy na budowy ruszyli A ja nie mogę betoniarki zdobyć - ani kupić, ani wypożyczyć. A potrzebna mi na 2 tygodnie. Może ktoś chce się pozbyć używanej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 01.08.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Kto z Was układał kostkę brukową ?Do mnie mieli przyjść wczoraj,dzisiaj i tak zwodzą .Mają przyjść w poniedziałek,a jak nie to szukamy firmy.Macie kogoś godnego polecenia?Mamy wysypany taki grubszy kamień,kostkę z Simmelrock .Pozdrowienia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiddler 03.08.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Witajcie, Cieszę sie, że znalazłem grupę z Beskidów. Osobiście mieszkaw w BB od ponad 4 lat i bardzo mi się tu podoba. Teraz wreszcie przyszedł czas na postawienie własnego domu i zamierzam zacząć w przyszłym roku. Jestem na etapie oglądania projektów i załatwiania papierków. A propos projektu wod-kan uważam, że kwota 400 zł jest ok, ode mnie jeden projektant chce 500 z uzgodnieniami. Pozdrawiam wszystkich, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 27.08.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Czy możecie doradzić gdzie w okolicy Bielska Białej opłaca się kupić rynny? Nie mamy żadnego namieru, a potrzebujemy ....wiadomo , jak większość....jak najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franio 28.08.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Kupowałem w Międzyświeciu. Swego czasu było tam najtaniej. Przynajmniej rynny systemu Marley.Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 28.08.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 dziękuje sprawdze. A jakis nr telefonu albo nazwe firmy pamietasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franio 28.08.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Kiedy kupowałem nazuwało się Builder, teraz BETEX ale obsada została ta sama. Rozmawiaj z Aleksandrą Kłoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 10.09.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Czy moze ktos polecic dobra firme budowlana w beskidach?Budowa - wiosna 2007.Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga 61 10.09.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam .Dzis dolaczylem do waszej grupy.Zamierzam rozpoczac budowe domu w Pisarzowicach.Poszukuje sprawdzonej ekipy budowlanej.Dobrej i taniej. Jesli kogos mozecie polecic to czekam na wiadomosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 11.09.2006 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam .Dzis dolaczylem do waszej grupy.Zamierzam rozpoczac budowe domu w Pisarzowicach.Poszukuje sprawdzonej ekipy budowlanej.Dobrej i taniej. Jesli kogos mozecie polecic to czekam na wiadomosc. Cześć nasza budowa jest w Wilamowicach, mamy osobna ekipę do fundamentów i stropów, osobną do murów. Oni wzajemnie sie znają i uzupełniają sie. U nas teraz konczą. Możesz podjechać zobaczyć budowę, namiar moge Ci podać, robią solidnie, a czy są tani to rzecz względna. Musiałbyś roznawiać z nimi o kosztach sam. My jesteśmy zadowoleni. Daj znać jeśli jesteś zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 11.09.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 tanie rynny firmy wawin są w sklepie żeleźniokw skoczowie pod sklepem SPARpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga 61 11.09.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Dzięki.Jestem bardzo zainteresowany. Czekam na wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts