mojave 25.01.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Isztar - witaj sąsiadko Widze, że budujesz w Mesznej, a ja w Bystrej kupilam dom i go remontuje tzn. robie w środku wszystko od nowa po swojemu. Juz mieszkamy. Gdzie mniej wiecej w Mesznej sie budujesz? Ja w sumie niedaleko, między Bystra południową a ul. Szczyrkowska, blisko Mesznej wlaśnie. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isztar 25.01.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasq 27.01.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Niewiem jak tam w Bystrej i Mesznej ale w komorowicach \Krakowski rzeźnia... zatrzymałem auto przy drodze i zanim wysiadłem razem z nim zsunołem sie do rowu ..... bokiem efekt... 1. poznałem bardzo sympatycznycjh przyszłych sąsiadów 2. W 7 osobób i jedno auto wyciagneliśmy to nasze kombi 3. wspomaganie kierownicy szlak trafił Ech... zima... właśnie sie w mieszkanku susze wyobrażając sobie jak ti fajnie by było siedzieć w domu i grzać się przed kominkiem.... herbatka z prądem pomaga w snuciu wizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asana 27.01.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Witam wszystkich z grupu beskidzkiej! My wprawdzie nie busujemy - tylko kupujemy domeczek szeregowy.. Ale w Bielsku! Sasq - bedziemy sąsiadami! My też w Komorowicach! Dużą macie działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasq 28.01.2007 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Dużą macie działkę? Wychodzi 13,5ara My bedziemy sie stawiać w komorowicach Krakowskich okolice potoku Kromparek? a ty?? Kurcze miodzi jakiś nowych sąsiadów mieć co tez sie stawiac będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słaby 01.02.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 WitamMam domek w stanie surowym otwartym w Ślemieniu koło Żywca , więc dołączam do grupy i od razu zwracam się z prośbą .Na wiosnę mam zamiar wstawiać okna i drzwi czy ktoś mógł by mi polecić jakąś solidną firmę sprzedającą w miarę tanie i dobre okna Z góry dzękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasq 01.02.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Asana teraz doczytałem o szeregowcu.... czy to nie ulica Pedagogiczna przypadkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asana 01.02.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Sasq - ano właśnie..szeregowiec Czyli "w pół kroku miedzy blokami a domem".. Ale może kiedyś jeszcze... Nie Pedagogiczna.. ( I dzięki ogromne za wiadomość!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasq 01.02.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Nie ma za co zreszta to dobry fahowiec jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielox 03.02.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Witam wszystkich na Podbeskidziu! Planowaliśmy budowę M02 Konkursowy jednak po analizie opinii forumowiczów zrezygnowaliśmy z tego projektu i rozpoczniemy budowę Tamaryszek 2 z biura Archon+.Moje pytanie dotyczy ogordzenia. Czy ktoś z Was może polecić firmę lub osobę która dobrze wykona klasyczne siatkowe ogordzenie na podmurówce? P.S.A może ktoś z naszego regionu też buduje bądź wybudował Tamaryszki??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nastka 06.02.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam serdecznie grupe beskidzką!! Mam wielką prośbe! Wiosną tego roku mieliśmy zamiar z męzem rozpocząc budowe domku w okolicy Andrychowa. Niestety nasza ekipa (załatwiana rok wczesniej) zwiała zagranice Czy ktos mógłby polecić jakąś solidną ekipe? Będe wdzięczna za namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karina i Jasiu 06.02.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam Baaardzo dawno mnie tutaj nie było, ale praca zawodowa mnie ciut przygniotła... Dostałem kosztorys budowy domu (tego co jest obok i pod linkiem poniżej): - fundamenty 11000 pln - mury, stropy 25000 pln - dach 12000 pln RAZEM: 48000 pln brutto Zakres prac obejmuje wszystko co trzeba do stanu surowego otwartego. DUŻO to czy ŚREDNIO? Wiem, że nie jest to mało, ale firma bardzo się sprawdziła u znajomego. Raczej średnio - my jesteśmy w trakcie wycen i firmy "stan surowy" różnie rozumieją , do tego : wliczają / bądź nie sprzęt do wykopów fundamentów oraz wybierają różne technologie wykonania fundamentów i ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isztar 08.02.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 09.02.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Jutro się wprowadzamy i będziemy dalej wykańczać ( dom i siebie), już nie mam siły pakować Isztar głowa do góry Pociesz się, że za niedługo jak przyjdzie wiosna to będziesz sobie pić kawkę na WŁASNYM TARASIE i spoglądać na KAWAŁEK WŁASNEJ ZIEMI Będzie dobrze Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franio 14.02.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Łoj. Ta pogoda to mnie chyba wykończy. Ani zimy coby robactwo wymroziła, ani wiosny, żeby kwiatki były. Pomieszanie z poplątaniem, tylko choróbstwa różnorakie się szerzą po okolicy. Ludziom, też niektórym na mózgownicę pada... Jadę sobie onegdaj do pracy raniutko, cosik koło szóstej, ciemno jeszcze, w Pawłowicach za światłami turlam się powoli za starym poldkiem coś z 50m, a tu ktoś z przeciwka fleszem po oczach. Myślę sobie: następny ostrzegacz przed słupkiem z dziuplą (foto-zmora), jadę dalej i kolejny gość błyska, może moje swiatełka, coś nie tego... .Przyglądam się, świecą, myślę może to człek z poldka na jednym swiatełku jedzie. Do Żor takich migaczy było jeszcze kilku. Na światłach skręcałem w lewo, zaś Polonez jechał prosto, więc gdy stanął wysunąłem się troszkę przed niego i co widzę: palą się tylko takie małe światełka z boku - obrysówki. Cofam się, otwieram okno, gość też, mówię mu, że mu sie światła nie świecą, a gość na to: Czepiasz się Pan. Jak mają się świecić, skoro żarówki są spalone? Cóż pozostaje mieć tylko nadzieję, że się nie rozwalił gdzieś po drodze (ani kogoś). Swoją drogą minął dwie stacje benzynowei nie wstąpił po żarówki. Jedną już po zwróceniu uwagi. Nie zjechał na JET'a, pojechał prosto i to na lewym pasie - widziałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isztar 14.02.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 18.02.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Ok chciałabym się wpisać zaczynamy 2 lipca w Witkowicach /k Kęt . Ekipa jest, projekt jest, zgoda w trakcie jeszcze tylko ......kapucha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaja76 23.02.2007 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Kamieniem rzecznym nie interesowałem się... Kupowałem jedynie żwir do betonu - ale taki to jest wszędzie... A na Chrobaczą Łąkę wydrapałem się nie dalej jak w zeszłym tygodniu! Świetne miejsce! Tylko samochód nie miał łatwego zadania - od strony Międzybrodzia wiedzie tam fatalna droga... Ale rozumiem Franek, że Ty jeździsz tam od strony Kóz... Jezzzzuuu!!! Jak to jeździsz? Jak to samochód???? A nóżki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asana 25.02.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Dzien dobry! Czy nie znacie dobrego, sprawdzonego i madrego parkieciarza z Bielska lub okolic? Bylabym bardzo wdzieczna za jakies namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaja76 28.02.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Kamieniem rzecznym nie interesowałem się... Kupowałem jedynie żwir do betonu - ale taki to jest wszędzie... A na Chrobaczą Łąkę wydrapałem się nie dalej jak w zeszłym tygodniu! Świetne miejsce! Tylko samochód nie miał łatwego zadania - od strony Międzybrodzia wiedzie tam fatalna droga... Ale rozumiem Franek, że Ty jeździsz tam od strony Kóz... Jezzzzuuu!!! Jak to jeździsz? Jak to samochód???? A nóżki? Tak się włączyłem, bo nie zauważyłem (chyba), że to początek watku był (sprzed kilku lat). Więc teraz oficjalnie chciałbym się zalogować na grupie CZY W BESKIDACH NIKT NIE BUDUJE? - a i owszem!!! Jak nie przymrozi, to od połowy marca ruszamy z niewielkim domkiem na jeszcze niewielkszej dzałeczce w Wilkowicach Górnych (k. B-B oczywiście). Pozdrawiam beskidianów-budowniczych czaja76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts