Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy w Beskidach nikt nie buduje?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie,

U mnie szczęśliwie gotowe wszystkie ściany parteru i przygotowania do układania stropu. Na razie wszystko dobrze się układa.

Mam prośbę i pytanie, czy komuś nie zostały przypadkiem stęple? Myślałem, że zakupione przeze mnie w tamtym roku wystarczą ale okazuje się, że jest ich za mało.

Pozdrawiam,

Fiddler

Mam prośbę i pytanie, czy komuś nie zostały przypadkiem stęple? Myślałem, że zakupione przeze mnie w tamtym roku wystarczą ale okazuje się, że jest ich za mało.

Pozdrawiam,

Fiddler

u nas niestety nie miałem własnych stępli, miała swoje ekipa budowlana

więc nie moge pomóc,

Nawet nie wiedziałam ,ze jeden papier w formacie A4 z zezwoleniem na budowe sprawi nam tyle radości

Teraz robota ruszy pełna parą.

Gratulacje :lol: :lol: :lol: Wiem jak to cieszy :lol: :lol: :lol:

No to teraz nie pozostaje nic tylko BUDOWAĆ :D

Pozdrawiam kasia

zazdroszcze my dalej czekamy :roll:

Kurdę strasznie długo to trwa :o

No ale na pewno już bliżej niż dalej :roll:

Trzymam mocno kciuki :D i pozdrawiam kasia

sasq

zazdroszcze my dalej czekamy

Kurcze bardzo długo juz czekacie na ten papier.Moze dobrze byłoby poszukać jakiegos znajomka, który by pomógł przełozyc te wasze papiery spod spodu na sama góre sterty :wink:

My już zalalismy fundament, czyli wyszlismy z ziemi. Teraz musze gonic Kasie W w peletonie, jej juz rosna sciany. U nas chyba zaczna rosnąć za tydzień.

Czas na Ciebie i Twoje relacje z placu budowy-trzymam kciuki za Wasze pozwolenstwo.

Witam wszystkich inwestorów i budowlańców.

Ja wykańczam domek w Bielsku w lipniku i szukam jakiejś hurtowni elektrycznej (ew. sklepu z wyp. elektrycznym) w Bielsku lub okolicach, która sprzedaje w detalu również. Chcę kupić trochę kabla, bezpieczniki, obudowy itp.

Pozdrawiam

firma karel II, można kupić w dobrych cenach

tel .p.Wojtek 697698384

• 2 weeks później...