novi_ana 13.06.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 witajcie drodzy forumowicze, poszukuję dobrego kominiarza z uprawnieniami.. zna ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiddler 13.06.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witajcie, U mnie szczęśliwie gotowe wszystkie ściany parteru i przygotowania do układania stropu. Na razie wszystko dobrze się układa.Mam prośbę i pytanie, czy komuś nie zostały przypadkiem stęple? Myślałem, że zakupione przeze mnie w tamtym roku wystarczą ale okazuje się, że jest ich za mało. Pozdrawiam, Fiddler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 14.06.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Mam prośbę i pytanie, czy komuś nie zostały przypadkiem stęple? Myślałem, że zakupione przeze mnie w tamtym roku wystarczą ale okazuje się, że jest ich za mało. Pozdrawiam, Fiddler u nas niestety nie miałem własnych stępli, miała swoje ekipa budowlana więc nie moge pomóc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 14.06.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Mam prośbę i pytanie, czy komuś nie zostały przypadkiem stęple? Myślałem, że zakupione przeze mnie w tamtym roku wystarczą ale okazuje się, że jest ich za mało. znajomy ma do sprzedania ok 70 sztuk, moge was skontaktowac ze soba rejon Żywca wysylam pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiddler 17.06.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Dzięki Jola_K, z nieba mi spadłaś. Transakcja zrealizowana. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 18.06.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Nawet nie wiedziałam ,ze jeden papier w formacie A4 z zezwoleniem na budowe sprawi nam tyle radości Teraz robota ruszy pełna parą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 18.06.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 u nas fundamenty zasypane,ocieplone,robimy odprowadzenie deszczówkihttp://images12.fotosik.pl/93/9030ff2b42b16b7cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 18.06.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Dzięki Jola_K, z nieba mi spadłaś. Transakcja zrealizowana. Pozdrawiam serdecznie ciesze się że pomogłam akurat wiedziałam, że Grzegorz chce sprzedać, to moi przyszli sąsiedzi, buduje się obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasq 19.06.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Nawet nie wiedziałam ,ze jeden papier w formacie A4 z zezwoleniem na budowe sprawi nam tyle radości Teraz robota ruszy pełna parą. zazdroszcze my dalej czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 20.06.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Nawet nie wiedziałam ,ze jeden papier w formacie A4 z zezwoleniem na budowe sprawi nam tyle radości Teraz robota ruszy pełna parą. Gratulacje Wiem jak to cieszy No to teraz nie pozostaje nic tylko BUDOWAĆ Pozdrawiam kasia zazdroszcze my dalej czekamy Kurdę strasznie długo to trwa No ale na pewno już bliżej niż dalej Trzymam mocno kciuki i pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 22.06.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 u nas dach sie wyłania powoli cieśle skończyli deskowanie teraz zakładają papęhttp://images23.fotosik.pl/4/da77aa8494b399fam.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 22.06.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 sasq zazdroszcze my dalej czekamy Kurcze bardzo długo juz czekacie na ten papier.Moze dobrze byłoby poszukać jakiegos znajomka, który by pomógł przełozyc te wasze papiery spod spodu na sama góre sterty My już zalalismy fundament, czyli wyszlismy z ziemi. Teraz musze gonic Kasie W w peletonie, jej juz rosna sciany. U nas chyba zaczna rosnąć za tydzień. Czas na Ciebie i Twoje relacje z placu budowy-trzymam kciuki za Wasze pozwolenstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 22.06.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Pracownia ARKON z Bielska.Czy ktoś pracował z tymi archirtektami?Możecie polecić czy omijać z daleka? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 25.06.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 czy ktos moze polecić dobrego,taniego i szybkiego ( ale wątpie ze wszystkie te cechy ktoś bedzie miał) kafelkarza.trza mi łazienke wyłożyć,samemu mam troche stracha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lobo0 26.06.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witam wszystkich inwestorów i budowlańców. Ja wykańczam domek w Bielsku w lipniku i szukam jakiejś hurtowni elektrycznej (ew. sklepu z wyp. elektrycznym) w Bielsku lub okolicach, która sprzedaje w detalu również. Chcę kupić trochę kabla, bezpieczniki, obudowy itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 26.06.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witam wszystkich inwestorów i budowlańców. Ja wykańczam domek w Bielsku w lipniku i szukam jakiejś hurtowni elektrycznej (ew. sklepu z wyp. elektrycznym) w Bielsku lub okolicach, która sprzedaje w detalu również. Chcę kupić trochę kabla, bezpieczniki, obudowy itp. Pozdrawiam firma karel II, można kupić w dobrych cenach tel .p.Wojtek 697698384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 06.07.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 no widać że w beskidach są najbardziej zapracowani ludzie pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 09.07.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Kochani "BESKIDZIANIE" -czy ktos z was ma namiary na jakiegoś doradce/ przedstawiciela handlowego firmy FAKRO lub VELUX??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela78 09.07.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Hej, moze ktoś orientuje się czy w okolicach Bielska (np. PIsarzowice) nie ma jakiejś działeczki do sprzedania do 60 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 09.07.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witajcie -wiadomośc dla tych którzy jeszcze nie zakupili materiału na ściany. Wiem gdzie mozna kupić Porotherm 44 cm jeszcze w cenie sprzed 3 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts