kasia w 10.07.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Kochani "BESKIDZIANIE" -czy ktos z was ma namiary na jakiegoś doradce/ przedstawiciela handlowego firmy FAKRO lub VELUX??? Witaj Lucyna Zadzwoń sobie do Pana Marcina z Axiomu tel. 606279352 - on na pewno poda ci numer do kogoś kompetentnego z Veluxa Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 10.07.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witaj Kasiu -bardzo Ci dziekuję za odpowiedź -skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 11.07.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Lucyna? Gdzie?????Ja teraz 18,8 szukam, ale nie wiem, czy 44 tez mi nie będzie potrzebna jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 11.07.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Magdziu- na starej drodze do czechowic-dziedzic. Za salonem fiata (to chyba jest ul.katowicka) na skrzyzowaniu po prawej stronie jest niepozorna hurtownia artykółów budowlanych oraz róznego rodzaju drzwi. Tam w sobote był porotherm44 cm po 7 zł z groszamu brutto/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 25.07.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 u nas już dachówka połozona, rozpoczęli zakładanie ogrodzenia dziś doprowadzili rure gazowa do domu tynki zaczniemy po 15 sierpnia szukamy kogoś do kopania studni ,czy ktoś ma namiary na dobrą niedrogą firme? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 25.07.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 my w naszym staro nowym domku połaczylismy juz stare z nowym, ostatnie szlify gipsu na łaczeniu i juz powiekszy nam sie przestrzen zyciowa. niestey na podłodze nie bedzie zywicy gdyz mamy zły beton , ale mozna połozyc płytki co zostało poczynione w pewnej czesci a w innej bedą panele. zonka od poniedzaiłku ma urlpo co powinno zaowocowac kupnem lamp, gniazdek wyłaczników orza listew przypodłogowych . jak to zainstalujemy bedziemy obic partaoetówe. kuchnia jest w trakcie zamawiania, ałazienka druga poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasq 26.07.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Jeśłi ktoś ma namiar na jakąś ekipę która poradzi sobie z fundamentami zawierającymi częściowe podpiwnicxzenie... będe bardzo wdzięczny za wszelka pomoc mamy pozwolonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 27.07.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 mamy pozwolonko No nareszcie sie doczekaliście- Gratulacje.To teraz ruszajcie z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasq 28.07.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 no tera z trza poczekać az ekipa bedzie miała czas dla nas... ech wieczne to czekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 01.08.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 był pan od studni zaczną kopać po 20 sierpnia koszt ok 250 zł za metr pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 01.08.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Szukam miejsca gdzie moge zlecic wykonanie adaptacji projektu gotowego z katalogu. Czy ktos moze polecic architekta z B-B ktory robil Wam adaptacje?Najlepszy taki ktory nie zedrze ostatniej zlotowki i jest elastyczny we wspolpracy.Prosze o namiary. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert11 01.08.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 NetspikerPoszło na PrivaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 01.08.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Robert11,sprobuj na gg albo e-mail bo nie doszlo nic do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franio 02.08.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Witam wszystkich.Jeżeli ktoś ma zbędne kamienie na działce, duże, mniejsze...dajcie tylko cynka i najlepiej foto na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasq 03.08.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Mam takie pytanko Ile kosztowała was skrzynka do "prowizorki budowlanej"?? Chodzi o tymczasowe podłonczenie prądu na budowę. Znajomy zapłacił 1200 w "morsie" (hurtownia elektryczna na cmentarnej) za samą skrzynke chcą 500-600zł moze ktoś ma na zbyciu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 03.08.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 My za uzbrojoną skrzynkę daliśmy około 700 zł w Kętach w sklepie " karo" na ul. Krakowskiej. Mają tam niskie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasq 03.08.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 agwapi dzięki jutro tam podskocze po info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 06.08.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Słuchajcie wiem co chce, ale nie wiem gdzie to moge kupić. Potrzebuje farbe do impregnacji drewna firmy SADOLIN .Czy ktos wie, gdzie w okolicy moze znajdowac sie sklep z takim specyfikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 06.08.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Słuchajcie wiem co chce, ale nie wiem gdzie to moge kupić. Potrzebuje farbe do impregnacji drewna firmy SADOLIN .Czy ktos wie, gdzie w okolicy moze znajdowac sie sklep z takim specyfikiem? castorama lub leroy merlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 07.08.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam wszystkich. Zostaliśmy w perfidny sposób oszukani. Ekipa wzięła już prawie całe wynagrodzenie za ostatni etap, a pozostało jeszcze wiele do zrobienia- folia, łaty, kontrłaty, dachówka, ścianki działowe ( z tym ostatnim jakoś sobie sami poradzimy). Nie dośc, że nie przychodzili wiele razy na budowę i musieliśmy się przez nich denerwować, teraz chcą dodatkowo 5 tysięcy złotych za dokończenie domu ( za ostatni etap), czyli około 60% więcej. Nie mozemy się na to zgodzić. W związku z powyższym bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc i radę, namiary na dobre ekipy budowlane, a najlepiej na pojedynczych pracowników, którzy chcieliby sobie trochę przyrobić. Może coś z tego wyjdzie. I apeluję do wszystkich- nie dawajcie zaliczek, bo można sie na tym ostro przejechać. My mamy teraz przesrane ( a wiele dużo gorszych słów nasuwa mi się na usta). Pozdrawiam, Dominika PS. I jeszcze jedno- mamy do sprzedania trochę meteriałów budowlanych- kilka palet bloczków prefabet 24, trochę 12 (óźniej napiszę dokładnie ile), kształtki U na nadproża, trochę stempli i inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts